BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Glavu gore. Steta sto niste pobjedili Aspirin 04, no i prosle sezone ste lose startovali pa na kraju ste sezonu uspjesno priveli kraju. A vidim takodjer da niste odigrali neku dobru utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hare_BvB je napisao/la:Bla bla bla...![]()
Ova diskusija nikud ne vodi![]()
@zdena
To što stoji u tvom potpisu je odraz zrelosti

Nema potrebe da se sad ti mješaš u "raspravu". Moj potpis samo pretstavlja šalu. Ja mislim da je smiješno....
Zdena jajane moj ima potrebe da se mjesa u raspravu i svi cemo se mjesat u raspravu ako dirnes jednog dortmundvca dirnuo si nas sve i mi branimo nase crno zute boje na koje smo ponosni... Vidi ba bezze ti to ba jbg Ti navijas za onu ekipu kako se ono zva ja mislim da bi EIN LEBEN LANG KEINE SCHALE IN DER HAND !!! i sad dodjes na forum BvB Borussia Dortmund i zelis ovjde nas malo podjebavat nakon poraza nemoj tako ba bezze ti to bgm a i nije uredu... Ako vec dodjes ovdje na Dortmund onda nemoj pljuvat po nama navijacama Dortmunda i po nasem klubu... Imas fino SO4 i tu komentarisi pisi sta zelis do mile volje... A ja izvini ja zaboravio da vas nema puno pa da nemas tu s kim pricat jbg. ... To sto kenjas o zrelosti godinama itd nidje veze ba bgm i dobro ti je hare reko za potpis jer to sve govori na kraju krajeva... Dakle nemoj ovdje dolazit provocirat i tak to ako zelis dodji lijepo u miru i pisi lijepo bez provokacija uvredda jer ovo je ipak BvB teritorij i postuj to malo ovdje si ti GOST a mi domacini i to postuj... Kazem tamo dje ste vi S04 pisi sta zelis al ovdje nije ok jbg... i to ne kenjaj za te godine ba koliko god da je ko od nas Dortmundovaca na ovom forumu star svi smo dozivjeli kakav je osjecaj bit prvak ! Dok ti druze moj to nisi dozivio a i neces za dugo mozda jedino tvoji unuci da dozive kako je to lijep osjecaj kad tvoja ekipa osvoji salataru ... O ligi prvaka necemo dzaba pricat ajd to je sad manje bitno al u svakom slucaju mislim da si me skonto... Zezas jednog od nas BvB ovca zezas nas sve s tim ... BvB YNWA !Zdena04 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Bla bla bla...![]()
Ova diskusija nikud ne vodi![]()
@zdena
To što stoji u tvom potpisu je odraz zrelosti![]()
Nema potrebe da se sad ti mješaš u "raspravu". Moj potpis samo pretstavlja šalu. Ja mislim da je smiješno....
BvB Echte Liebe !!!
Sto se tice tekme jbg nema se sta puno palamudit... Sad se vidjelo da nam treba malo zrelokoh igraca u poojedinim situacijama i da ce bit tesko s mladim igracima doc do boljih rezultata... Naravno imali smo i peha jer da je ona kagawina usla uuhh ko zna ili da je Kehlov gol priznat al nema veze bilo proslo i to je to idemo dalje ...Jer u toku jedne sezone se sve izjednaci i siguran sam da ce nam se priznat ove sezone pokoji neregularni gol jer tako to ide mora se to izjednacit uvijek na kraju sreca je ****
sad je tu sad ne ... I da po meni je Kloppo usao jako nezrelo u ovu utakmicu jer je napao a leverkusen je cekao samo kontra napade ... Jesmo mi svi ovdje govorili kako treba napast odmah ali ocigledno da smo pogrjesili jer su nas ljudi fatali na kontre ... Al ajd nama je to oprostit jer mi nismo trener bundesligas dok nas kloppo je malo tu zakazao jer Jupp H ga je stvarno procitao i tu je utakmica bila vec rjesena sve sto smo pokusali nismo mogli ... I svaka cast za Renata Augusta cojk je mashina bgm ... A ove nase ne bih kommentarisao jer su danas bili za ne prepoznat ... I to je takodje po meni do kloppa slaba motivacija slaba taktika jbg.... Bilo kako bilo glavu gore idemo dalje ha ya i mislim da i ove sezone necemo moc predaleko dogurat euroliga po mom misljenju plafon... I godio bi nam mozda jedan malo iskusniji igrac ....

BvB Echte Liebe !!!
Nije mi se nimalo svidjela jučerašnja predstava naših momaka...jedino ko bi mogao po meni dobiti prolaznu ocjenu je Kagawa, ali ništa sam nije mogao...da nam je priznat gol kod 1:0 (što je i sudija priznao da je pogriješio) mislim da bi utakmica išla drugim tokom...ne kažem da bismo pobijedili ali ko zna
nema veze sad se treba okrenuti "karabatacima" da se malo igrači dozovu pa onda u nedelju pokušati nešto napraviti protiv Stuttgarta, jer su i oni juče bili katastrofalni i mislim da bi ih mogli iznenaditi na njihovom terenu
P.S. što se ovog provokatora tiče ne obraćajte pažnju na njega i sam će otići

nema veze sad se treba okrenuti "karabatacima" da se malo igrači dozovu pa onda u nedelju pokušati nešto napraviti protiv Stuttgarta, jer su i oni juče bili katastrofalni i mislim da bi ih mogli iznenaditi na njihovom terenu
P.S. što se ovog provokatora tiče ne obraćajte pažnju na njega i sam će otići

A vidi ova dva bisera ccc. Posebno ovaj mulac @Damir BXB.
Je li ti to glumiš nekog advokata a jučer se prijavio na forum? Ili vas je neko pozvao u pomoć a jučer se prijavili na forum?
Ne znate pozadinu rasprave a komentarišete nešto? Mora da si Damire ograničen!?!?
Idi mali prozivaj i raspravljaj na taj način s onim ko te to naučio.
Svašto.

Je li ti to glumiš nekog advokata a jučer se prijavio na forum? Ili vas je neko pozvao u pomoć a jučer se prijavili na forum?
Ne znate pozadinu rasprave a komentarišete nešto? Mora da si Damire ograničen!?!?

Svašto.

O'ladite malo
, nema potrebe za vrijeđanjem
Zdena druže, ja se ne sjećam da te iko prvi provocirao na temi S04, pa ne vidim razlog zašto si ti počeo na temi BVB-a sa neukusnim komentarima...Imaš temu BL i tu si mogao fino da nastaviš ''diskusiju''...
Što se tiče tekme jučer, sudac utkamice Mayer je priznao pogrešku pomoćnika kod nedusuđenog pogotka Kehla koji nije bio u ofsajdu
Naredni meč je u četvrtak u 18:00 h protiv ''Karabataka'', i pošto smo već osigurali plasman u grupnu fazu, nadam se da će Klopponja povesti neki kombinovani sastav u Baku, i ostaviti najbitnije igrače kući, jer put je zaista predugačak i nema potrebe da se ključni igrači dodatno zamaraju sa tim....Puno je bitnija utakmica protiv ranjenih ''Švaba'' u nedjelju, i pod moranje je da se sa tog gostovanja donese dobar rezultat, kako bi ekipa došla malo sebi nakon deprimirajućeg poraza na domaćem terenu...

Zdena druže, ja se ne sjećam da te iko prvi provocirao na temi S04, pa ne vidim razlog zašto si ti počeo na temi BVB-a sa neukusnim komentarima...Imaš temu BL i tu si mogao fino da nastaviš ''diskusiju''...
Što se tiče tekme jučer, sudac utkamice Mayer je priznao pogrešku pomoćnika kod nedusuđenog pogotka Kehla koji nije bio u ofsajdu

Naredni meč je u četvrtak u 18:00 h protiv ''Karabataka'', i pošto smo već osigurali plasman u grupnu fazu, nadam se da će Klopponja povesti neki kombinovani sastav u Baku, i ostaviti najbitnije igrače kući, jer put je zaista predugačak i nema potrebe da se ključni igrači dodatno zamaraju sa tim....Puno je bitnija utakmica protiv ranjenih ''Švaba'' u nedjelju, i pod moranje je da se sa tog gostovanja donese dobar rezultat, kako bi ekipa došla malo sebi nakon deprimirajućeg poraza na domaćem terenu...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Kralju moj nema veze na kojoj je temi. Ne postoje "naše", "vaše" teme. Pa ti, Hare, si to do sada trebao shvatiti.Hare_BvB je napisao/la:O'ladite malo, nema potrebe za vrijeđanjem
![]()
Može on priznati šta hoće ali ofsajd je bio. Više puta dnevno ima pregled prvog kola na SKY. Vidi se da je ofsajd, priznam da se tek iz približenog snimka vidi. Ne znam zašto se vaša priča sad svodi na sudiju kad vas je Leverkusen pošteno namlatio.Što se tiče tekme jučer, sudac utkamice Mayer je priznao pogrešku pomoćnika kod nedusuđenog pogotka Kehla koji nije bio u ofsajdu![]()
Lutko moja to kad se Damir prijavio na forum to je najmanje bitno, vazno je ono sto ko ima u glavi i kako ko ima postovanje. vidim ti ga bas i nemas .. Al hajde mlad si ti naucit ces ... Ovo sto si ti mene vrjedjao neka nema veze ba ..tebi na cast to pokazuje i govori sve o tebi i tvom karakteru ... Al ajd bilo kako bilo opusti se i nabavi sebi majicu za protest protiv magathaZdena04 je napisao/la:A vidi ova dva bisera ccc. Posebno ovaj mulac @Damir BXB.![]()
Ne znate pozadinu rasprave a komentarišete nešto? Mora da si Damire ograničen!?!?![]()
Svašto.

BvB Echte Liebe !!!
Naravno da ima veze na kojoj je temi, jer ni približno ovakav nepotreban feedback (izrazi tipa ''mulac'' ili ''ograničen'') ne bi izazvao da si ga negdje drugo napisao...Kralju moj nema veze na kojoj je temi. Ne postoje "naše", "vaše" teme. Pa ti, Hare, si to do sada trebao shvatiti.
Gledao sam meč na ES2, i nije bilo ofsajda, barem iz ugla iz kojeg je bio usporeni snimak, jer Kehl i defanzivac Bayera su bili u liniji.....Nije bilo grafičke obrade, ali ak' je i sudija rekao poslije da nije bio ne vidim razloga da mu ne vjerujem...Može on priznati šta hoće ali ofsajd je bio. Više puta dnevno ima pregled prvog kola na SKY. Vidi se da je ofsajd, priznam da se tek iz približenog snimka vidi. Ne znam zašto se vaša priča sad svodi na sudiju kad vas je Leverkusen pošteno namlatio.
Taj gol je mogao utakmici dati potpuno drugi smjer jer iz narednog napada su oni postigli drugi gol, i time je ovaj meč bio završen.....A ti ako imaš dokaz da je bio ofsajd slobodno ga podjeli s nama, nema frke, jer ne vidim razolga zašto bih povjerenje ukazao osobi koja očigledno ne voli BVB nauštrb sopstvenih očiju.....
A to da nas je Leverkusen namlatio stoji, ljudi su zasluženo pobjedili i tačka...
Et opet kenjas mali , daj se pobrini malo o rezultatu protiv mocnog HSVA
... A ako kaze jedan ugledni sudija da je pogrjesio i to prizna onda je to greska jajane moj... i sta ti vise jedes **** ba dodjes ovdje srat nesto pametovat ti niko nije trazio tvoje misljenje i tvoje kommentare bolan... Zar ne osjetis da si ne pozeljan **** ga ti
...Nasa prica se uopste ne svodi na sudiju Leverkusen je bila zrelija ekipa pobjedili uzeli 3 boda da li posteno ili na guzove ili kako vec to nije bitno sad pobjedila uzeli 3 boda i basta ! I znaci svi kazu ofsajd a ti se pravis nest pametan ajd ba razguli odavde ... I promjeni tu sliku dzaba se brukas s tom slikom iz prahistorije taj covjek ti je davno zaboravljen ... EIN LEBEN LAAAAAAANG KEINE SCHALE IN DER HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND ! gledaj i uzivaj zdena
nemoj samo da bi koju suzu pustio
!

BvB Echte Liebe !!!
Nema svrhe uopšte raspravljati šta bi bilo kad bi bilo...možda bi nam ljudi zabili još 3 gola a možda bi i mi njima, ali to nije bitno uopšte...uzeli su nas pošteno i zasluženo. Valja nama sad u Kazahstan da povratimo samopouzdanje 

bhrocky je napisao/la:Nema svrhe uopšte raspravljati šta bi bilo kad bi bilo...možda bi nam ljudi zabili još 3 gola a možda bi i mi njima, ali to nije bitno uopšte...uzeli su nas pošteno i zasluženo. Valja nama sad u Kazahstan da povratimo samopouzdanje
Tako je Rocky bilo proslo i ca ha ya .. A imamo protivnika za pozelit

BvB Echte Liebe !!!
Ma slažem se, pobjeda Leverkusena je zaslužena, ljudi iskoristili svoje šanse i to je to.....Ma mislim da bi trebalo da pošalje neki kombinovani sastav, da pruži priliku nekim igračima poput: Rangelowa (koji je jučer bio dosta dobar u onih 15-tak minuta koje su mu povjerene), Lewe, Hajnala etc. , a da neke ključne igrače odmori za meč protiv ''Švaba'' koji je rezultatski mnogo bitniji od ovog meča u EL..Damir_BvB je napisao/la:bhrocky je napisao/la:Nema svrhe uopšte raspravljati šta bi bilo kad bi bilo...možda bi nam ljudi zabili još 3 gola a možda bi i mi njima, ali to nije bitno uopšte...uzeli su nas pošteno i zasluženo. Valja nama sad u Kazahstan da povratimo samopouzdanje
Tako je Rocky bilo proslo i ca ha ya .. A imamo protivnika za pozelit... Nadam se da ce odmorit neke igrace i da ce Lewa igrat u prvoj i to u spicu da vidimo znal on sta ... I da hocel bit prenos dje ?
Nema još nikakvih najava za prenos...vjerovatno da će biti na atdhe.net, jer pretpostavljam da će kazahstanci to prenositi, što znači da će neko to staviti na net 

Auu al' sam nekog novopečenog navijača i forumaša naljutio.
Hajd da odgovorim mladiću po potrebi.(Nekako mi je poznat?
)
Prvo da ti objasnim kako se ispravno stavlja zarez. Dakle, ovako.(Ne moraš dva puta odvajati.)
Znam, mlad si. Još ćeš shvatiti pravila fudbala.
Nemam volje sad više da te citiram i po potrebi demantujem. Suviše si nebitan.
Hajd (da sa H) i to je neki životni uspjeh.
@Hare, ja sam svoj izvor već naveo. Pogledaj na SKY i vidjet' ćeš.

Hajd da odgovorim mladiću po potrebi.(Nekako mi je poznat?

Prvo da ti objasnim kako se ispravno stavlja zarez. Dakle, ovako.(Ne moraš dva puta odvajati.)
U glavi? Već narednu rečenicu si pogrešno napisao. Poštovanje? Vidim, svi vidimo hihihi.Lutko moja to kad se Damir prijavio na forum to je najmanje bitno, vazno je ono sto ko ima u glavi i kako ko ima postovanje.
Hvala na komplimentu. Kao prosvjetni radnik sa 26 godina ovo "mlad" mi jako godi.Al hajde mlad si ti naucit ces

Jašta. Sad ispade da sam ja tebe prozivao. Evo napomena: Zdena jajane moj ima potrebe da se mjesa u raspravu i svi cemo se mje..... Smiješno, krajnje smiješno.Ovo sto si ti mene vrjedjao neka nema veze ba ..tebi na cast to pokazuje i govori sve o tebi i tvom karakteru

Odluku oko ofsajda donosi linijski sudija.A ako kaze jedan ugledni sudija da je pogrjesio i to prizna onda je to greska jajane moj.

Nemam volje sad više da te citiram i po potrebi demantujem. Suviše si nebitan.

Moj prijedlog je Langrak, Pisonja, Santana, Hummy, Schmelle , Bender, Hajnal ( Feulner ), Gotze, Kagawa , Rangelov, Lewa ....
Izgleda da ce Hajnal prec u Hannover nije jos sigurno ali et steta zao mi je sto ce nas tako dobar igrac napustit
, nije jos nista gotovo jer Hannover zeli i Khalenberga tako da sigurno ce se to brzo rjesit pa cemo znat ...
Izgleda da ce Hajnal prec u Hannover nije jos sigurno ali et steta zao mi je sto ce nas tako dobar igrac napustit

BvB Echte Liebe !!!
Zdena04 je napisao/la:Auu al' sam nekog novopečenog navijača i forumaša naljutio.![]()
![]()
Hajd da odgovorim mladiću po potrebi.(Nekako mi je poznat?)
U glavi? Već narednu rečenicu si pogrešno napisao. Poštovanje? Vidim, svi vidimo hihihi.Lutko moja to kad se Damir prijavio na forum to je najmanje bitno, vazno je ono sto ko ima u glavi i kako ko ima postovanje.
Hvala na komplimentu. Kao prosvjetni radnik sa 26 godina ovo "mlad" mi jako godi.Al hajde mlad si ti naucit ces![]()
Jašta. Sad ispade da sam ja tebe prozivao. Evo napomena: Zdena jajane moj ima potrebe da se mjesa u raspravu i svi cemo se mje..... Smiješno, krajnje smiješno.Ovo sto si ti mene vrjedjao neka nema veze ba ..tebi na cast to pokazuje i govori sve o tebi i tvom karakteru
Odluku oko ofsajda donosi linijski sudija.A ako kaze jedan ugledni sudija da je pogrjesio i to prizna onda je to greska jajane moj.Znam, mlad si. Još ćeš shvatiti pravila fudbala.
Nemam volje sad više da te citiram i po potrebi demantujem. Suviše si nebitan.Hajd (da sa H) i to je neki životni uspjeh.
Sto se tice ofsajda klikni pa procitaj malo http://www.bvb.de/?%87%ECZ%1B%E7%F4%9CYc%E5%84%9E... Dalje pisam tebe i tvoj izvor i tvoj sky sky sky dobro je bolan naporan si OIFSAJD JE BIO I TACKA

BvB Echte Liebe !!!
Joj frajera jes' naporan. Umjesto da se poklopi on pametuje momku oko zareza. Pa pogledaj svoj post na vrhu stranice. Blago nama s ovakvim prosvjetnim radnicima. I onda se cudimo sto su nam djeca nepismena. Pa kako ce biti pismena kad su oni koji ih uce nepismeni. Ako niste znali, ovaj njegov potpis pretstavlja salu.
I de sjasi s teme, upropasti nam temu svojim glupostima.
I de sjasi s teme, upropasti nam temu svojim glupostima.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Ma ako ode Hajnal, onda sigurno Zorc ima dzokera u rukavu. Vjerovatno bi mogli iskesirati i do 7-8 miliona za kvalitetnog igraca. Prodali smo Valdeza, eventualno Hajnal i plus tih 5 miliona sto spominju od Europa LigeDamir_BvB je napisao/la:Moj prijedlog je Langrak, Pisonja, Santana, Hummy, Schmelle , Bender, Hajnal ( Feulner ), Gotze, Kagawa , Rangelov, Lewa ....
Izgleda da ce Hajnal prec u Hannover nije jos sigurno ali et steta zao mi je sto ce nas tako dobar igrac napustit, nije jos nista gotovo jer Hannover zeli i Khalenberga tako da sigurno ce se to brzo rjesit pa cemo znat ...
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.