FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
nece ni meni jbg 

-
- Kontakt:
A YEBO GA SUDIJA VIŠE, NE MOGU LOPTE NORMALNO UZET PO NOGAMA GA MALO ZAKAČIM CRVENI MI DA MRŠ !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
ljudi šta je ovo skakuće mi ekran hahahaha, konačno zaigram i prvi usporeni snimak počne kamera skakutati 

Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
To sam ja gore napisao buraz, to će se vremenom popraviti izađi i uđi ponovo u fifu. U ova dan-dva izbaciće popravku crackaAeGon099 je napisao/la:ljudi šta je ovo skakuće mi ekran hahahaha, konačno zaigram i prvi usporeni snimak počne kamera skakutati

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
kad prebacim preimenovan krek i krenem pokrenut igricu pise samo fifa 14 has stoped working. znal neko do cega je?
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li prestao problem sa skakanjem kamere ovima koji su instalirali update?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kod mene ga nije nikad ni bilo. Sve ide ok, igra je strašna, samo da znam kako se riješit ovo glupog fintiranja kad mi igrač stoji..

posebno mi se sviđa brzina igre, za razliku od 13, ali mi se ne sviđa što sam u prve dvije utakmice od 4 faulova koja sam napravio, dobio 3 direktna crvena, i to ni približnu crvenom. 
pa ja dobijem 5 crvenih u utakmici u kojoj vodim 3:0 do 81 minute, i registruje se 3:0 za njih.

pa ja dobijem 5 crvenih u utakmici u kojoj vodim 3:0 do 81 minute, i registruje se 3:0 za njih.

Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 13 okt 2013, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
U sta treba preimenovati crack?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako si skinuo update, ne trebaš crack preimenovati..Otelo je napisao/la:U sta treba preimenovati crack?
Onaj od 82mb il od 3GB?Belmin6 je napisao/la:Ako si skinuo update, ne trebaš crack preimenovati..Otelo je napisao/la:U sta treba preimenovati crack?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Meni se to dešavalo na FIFA 12, valjda zato što nemam analog na džojstiku, na 13-ci se nije to dešavalo.Belmin6 je napisao/la:Kod mene ga nije nikad ni bilo. Sve ide ok, igra je strašna, samo da znam kako se riješit ovo glupog fintiranja kad mi igrač stoji..![]()
Probao sam sad 14-ku, taman uđem u utakmicu i crno sve..
@Otelo onaj od 82mb..
@gojzerica i jesi rijesio kako taj problem na 12-ci ?
@gojzerica i jesi rijesio kako taj problem na 12-ci ?
-
- Kontakt:
Nisam uspio.. nadam se da na 14-ci neće biti isti taj problem.. jel i tebi džojstik bez analoga?
da, i baš to usere tekmu, ne možeš normalno igrati..gojzerica je napisao/la:Nisam uspio.. nadam se da na 14-ci neće biti isti taj problem.. jel i tebi džojstik bez analoga?
-
- Kontakt:
'ebo ih grob, valjda bude neki fix...
- IlCapitano
- Kontakt:
Nikako da prestane ovo skakanje kamere, a kad update (82mb) instaliram igrica se crashuje čim je pokrenem...
Je li iko skinuo taj od 3GB, ima li neke razlike?

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Ja sam instalirao taj od 3 gb ali nisam nista puno igrao.. Dva puta sam odigrao po jedno poluvrijeme i za to vrijeme mi nije pocelo tresti kameru..IlCapitano je napisao/la:Nikako da prestane ovo skakanje kamere, a kad update (82mb) instaliram igrica se crashuje čim je pokrenem...![]()
Jedino, sta kod mene zeza je kad ustekam gamepad i pokrenem igricu - izbaci me iz igre i pokaze neki error.. Kad nije ustekan - normalno je pokrene.. Sutra stavim screen shot od tog errora..
Sutra cu imati vise vremena da testiram..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.