Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Nije fol ako toga nemaemir79 je napisao/la:Jesi li bacio ono dva prsta na oci i kaziprstom na njegTMovac je napisao/la:nadam se da tako dobro prognoziras i utakmice.Inace od sada i'm watching youCautinho je napisao/la:Eto vam.kakvi ste vi
baksuzi,umjesto da se slozite sa mnom,vi na mene i covjek povrijeđen.![]()
![]()

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ko je nas buduci RB?
Ima onaj vidoviti Ali na Hayatu. Mozda da ga neko nazove i pita mozeli nam on reci da se djabe ne sikiramo?Sapunaru28 je napisao/la:Ko je nas buduci RB?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
ko je nama buduci desni bek
Denis ComorSapunaru28 je napisao/la:ko je nama buduci desni bek
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogo bi ti. Nisi puno star, 29 godina, samo trebas uzeti Bosansko drzavljanstvo i odreci se Rumunskog.Sapunaru28 je napisao/la:ko je nama buduci desni bek
Da li neko zna kolike su premije u repki,recimo protiv Grcke ?
I da li uefa nagradjuje svaku pobjedu i remi?
I da li uefa nagradjuje svaku pobjedu i remi?
-
- Kontakt:
To kad napusti "giganta" Sarajevo i ode u jaci klub i stvarno se pokaze, isto vazi i za Svraku.afa97 je napisao/la:Denis ComorSapunaru28 je napisao/la:ko je nama buduci desni bek
A spominjati neke igrace kao buducnost reprezentacije iz ove nase lige je smjesno, bar dok ti igraci igraju u istoj.
Npr. Said zna se da momak ima talenta ali dok je bio u Sarjevu bilo ga je besmisleno zvati plus sto nije bio bas spreman, a sad u Dinamu se vratio u formu, smanjio kile i moze se na njega racunati.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Toliko napora si ulozio u taj post, a nisi skontao da je njegov ironican ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislio on obzbiljno ili ne to je tako, sem toga ima igraca na koje se cilja kao potencijalne, igraju u mngo boljim klubovima ali opet nisu za reprezentacije.Papastathopoulos je napisao/la:Toliko napora si ulozio u taj post, a nisi skontao da je njegov ironican ?
Uglavnom razumijemo se.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Naravno da se razumijemo..samo kad vidim onu pticu iz zelje..lik ne odskace kvalitetom ni od jednog igraca na terenu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislim da sma negdje pročitao da Sušić hoće da pusti Bešića mladoj reprezentaciji ??
Tako je, Besic igra 4 juna protiv Srbije prijateljsku a sedam dana kasnije ocekuje nas pocetak kvalifikacija U21-reprezentacija. Albanija dolazi u Zenicu i "mora" pasti za uspjesan pocetak mladi zmajeva!zgembo89 je napisao/la:Mislim da sma negdje pročitao da Sušić hoće da pusti Bešića mladoj reprezentaciji ??
Jagodić: Atajić je skrenuo pažnju na sebe, želimo ga u timu

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
gdje to?sajo10 je napisao/la:Tako je, Besic igra 4 juna protiv Srbije prijateljsku a sedam dana kasnije ocekuje nas pocetak kvalifikacija U21-reprezentacija. Albanija dolazi u Zenicu i "mora" pasti za uspjesan pocetak mladi zmajeva!zgembo89 je napisao/la:Mislim da sma negdje pročitao da Sušić hoće da pusti Bešića mladoj reprezentaciji ??
Jagodić: Atajić je skrenuo pažnju na sebe, želimo ga u timu![]()

"Atajić je odigrao tek nekoliko minuta za prvi tim Celtica. Time je skrenuo pažnju na sebe i mi ćemo svakako i dalje pratiti njegove igre. Želja je da on bude jedno od pojačanja u našem napadu kao perspektivan igrač, ali ne treba sada stvarati pritisak pričama je li zaslužio i kada će zaslužiti poziv. Kao selektor snosim odgovornost za izbor igrača i rezultat, a ekipa je uigravana za meč sa Albanijom. Iskoristit ćemo sve slobodne termine UEFA-e za prijateljske mečeve u kojima ćemo se uigravati za naredne utakmice, tako da prostora ima", kazao je Jagodić...lixk.ba
*On je dodao kako prati i igrača srbijanskog prvoligaša Donjeg Srema Radeta Krunića, koji igra na poziciji zadnjeg veznog,
*On je dodao kako prati i igrača srbijanskog prvoligaša Donjeg Srema Radeta Krunića, koji igra na poziciji zadnjeg veznog,
Dajte nam Atajića u mladu
Oj što me obradova, više nego da sam položio ispit.

Oj što me obradova, više nego da sam položio ispit.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znaci nista od Husejinovica za Latviju... 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma sta ce nam Said ima tu svraka, sesar, legenda bilih, junior CSKA..........Sve igraci koji mogu donijeti prevagu, ali na stranu protivnika....Cartman je napisao/la:Znaci nista od Husejinovica za Latviju...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.