Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Spomenko Bosnjak da se ne zaboraviZahaKING je napisao/la:super stvar majke mi!
Ja bi samo da pozdravi Zukanovića, Zahirovića, Bunozu, Štilića, Jahića, Zeca, Muslimovića, Pandžu, Prcića...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svako malo radim Americku vizu jer mi je potrebna za posao. Kompanija koja te zaposljava salje garantno pismo i dogovara vrijeme kada ces biti primljen u ambasadu u mom slucaju u Zagrebu. Poslije toga kompanija mi javi u koje vrijeme moram biti na ambasadi i koji sam broj dobio. Popunjavanje formulara je prilagodjeno ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu a ako je u pitanju poznati nogometas nema sumnje da ima i asistenciju u tome. Znaci ovdje je firma zakazala i ona se zove NS BIH i sve dalje sto se pise su price za malu djecu ili teorije zavjere.
Kako svako malo, sad daju na 10 godina vize. Jedino ako mislis na radnu vizu [WINKING FACE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da, ali zasto je zakazala u slucaju Zukanovica a ne u slucaju Vrsajevica, Hadzica ili Stinkija? Zasto nije zakazala kod Avdukica ili Fejzica (moramo imati 3 golmana na spisku), ili kod neke zvijezde?dubrovnik je napisao/la:Svako malo radim Americku vizu jer mi je potrebna za posao. Kompanija koja te zaposljava salje garantno pismo i dogovara vrijeme kada ces biti primljen u ambasadu u mom slucaju u Zagrebu. Poslije toga kompanija mi javi u koje vrijeme moram biti na ambasadi i koji sam broj dobio. Popunjavanje formulara je prilagodjeno ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu a ako je u pitanju poznati nogometas nema sumnje da ima i asistenciju u tome. Znaci ovdje je firma zakazala i ona se zove NS BIH i sve dalje sto se pise su price za malu djecu ili teorije zavjere.
Mislim da je ovo nacin da se makne 24. igrac sa spiska a da to nebude Seadov Hadzic.
+1,i ja sam ovo pomislio odmah,ne mozete reci da nije sumnjivo .PapeSusic je napisao/la:Da, ali zasto je zakazala u slucaju Zukanovica a ne u slucaju Vrsajevica, Hadzica ili Stinkija? Zasto nije zakazala kod Avdukica ili Fejzica (moramo imati 3 golmana na spisku), ili kod neke zvijezde?dubrovnik je napisao/la:Svako malo radim Americku vizu jer mi je potrebna za posao. Kompanija koja te zaposljava salje garantno pismo i dogovara vrijeme kada ces biti primljen u ambasadu u mom slucaju u Zagrebu. Poslije toga kompanija mi javi u koje vrijeme moram biti na ambasadi i koji sam broj dobio. Popunjavanje formulara je prilagodjeno ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu a ako je u pitanju poznati nogometas nema sumnje da ima i asistenciju u tome. Znaci ovdje je firma zakazala i ona se zove NS BIH i sve dalje sto se pise su price za malu djecu ili teorije zavjere.
Mislim da je ovo nacin da se makne 24. igrac sa spiska a da to nebude Seadov Hadzic.
Odgovor je jasan... Iza svega stoji HAARP i Safet SusicPapeSusic je napisao/la:Da, ali zasto je zakazala u slucaju Zukanovica a ne u slucaju Vrsajevica, Hadzica ili Stinkija? Zasto nije zakazala kod Avdukica ili Fejzica (moramo imati 3 golmana na spisku), ili kod neke zvijezde?dubrovnik je napisao/la:Svako malo radim Americku vizu jer mi je potrebna za posao. Kompanija koja te zaposljava salje garantno pismo i dogovara vrijeme kada ces biti primljen u ambasadu u mom slucaju u Zagrebu. Poslije toga kompanija mi javi u koje vrijeme moram biti na ambasadi i koji sam broj dobio. Popunjavanje formulara je prilagodjeno ljudima koji su zavrsili osnovnu skolu a ako je u pitanju poznati nogometas nema sumnje da ima i asistenciju u tome. Znaci ovdje je firma zakazala i ona se zove NS BIH i sve dalje sto se pise su price za malu djecu ili teorije zavjere.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne lupajte.BABADZO je napisao/la:+1,i ja sam ovo pomislio odmah,ne mozete reci da nije sumnjivo .PapeSusic je napisao/la: Da, ali zasto je zakazala u slucaju Zukanovica a ne u slucaju Vrsajevica, Hadzica ili Stinkija? Zasto nije zakazala kod Avdukica ili Fejzica (moramo imati 3 golmana na spisku), ili kod neke zvijezde?
U Hrvatskoj je to bilo 10 godina davno prije sada se izdaju na 5 godina a moja nikad ne smije biti manja od dvije godine do isteka kod ulaska u USA. Tako firma zahtijeva.Osim toga puno putujem po svijetu i to je vezano uz posao pa mi ispecetiraju pasos i kada izvadim novi pasos vadim i novu vizu.Mislim da sam 5 puta bio u ambasadi USA.Ne vjerujem da Susic ima ista sa ovim da me se krivo ne shvati.biskitt je napisao/la:Kako svako malo, sad daju na 10 godina vize. Jedino ako mislis na radnu vizu [WINKING FACE]
-
- Kontakt:
Zapamtite da ce Zukanovic da otpadne sa spiska jer nije prosao pripreme cijele sa repkom
"Krivi su ljudi u Savezu zaduženi za taj posao jer sam im sve uredno dostavio i morali su znati da se mogu dogoditi takve stvari. Trebalo je da budu spremni. Morali su se pobrinuti da sve bude kako treba i da imaju dodatno rješenje ukoliko nastane problem. Uostalom, ko bi inače trebao da se brine o tome?", pita se Zukanović, koji se tijekom našeg telefonskog razgovora nekoliko puta zapitao da li je moguće da se ovakvo nešto dogodilo.
"Sve oko papirologije i oko putovanja zadužen je Savez i ne zanima mene je li oni to rješavaju dan ili mjesec prije, ali ja sam trebao biti sa ekipom i trenirati. Kako sada stvari stoje, idem direktno za Brazil", zaključio je Zukanović
biće ovdje gusto
"Sve oko papirologije i oko putovanja zadužen je Savez i ne zanima mene je li oni to rješavaju dan ili mjesec prije, ali ja sam trebao biti sa ekipom i trenirati. Kako sada stvari stoje, idem direktno za Brazil", zaključio je Zukanović

po pravilu trebalo bi da otpadne Hadzic ali ima neke i logike jer Vranješ i Šunjić su back-up za Spahića i BIčakčića tako da ispalo bi 5 stoperamahalactm87 je napisao/la:Zapamtite da ce Zukanovic da otpadne sa spiska jer nije prosao pripreme cijele sa repkom
- Consigliere
- Kontakt:
Ako su Ameri pustili Medunjanina sa onom bradom, mogli su vala i Zukanovica. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa moze i Zukanovic igrat zadnjeg veznog i to tesko moguce da bi bio slabiji od Hadzica. Sta ova ekipa iz saveza radi od reprezentacije i potencijalnih igraca ovo je bruka. Taman se usutimo sa prigovorima a oni bocnu pa sve ispocetka. I ako je Vranjes zamjena za stopera tko je za desnog beka ?zgembo89 je napisao/la:po pravilu trebalo bi da otpadne Hadzic ali ima neke i logike jer Vranješ i Šunjić su back-up za Spahića i BIčakčića tako da ispalo bi 5 stoperamahalactm87 je napisao/la:Zapamtite da ce Zukanovic da otpadne sa spiska jer nije prosao pripreme cijele sa repkom

Visca definitivno,mozda bude cak i prvi izbordubrovnik je napisao/la:Pa moze i Zukanovic igrat zadnjeg veznog i to tesko moguce da bi bio slabiji od Hadzica. Sta ova ekipa iz saveza radi od reprezentacije i potencijalnih igraca ovo je bruka. Taman se usutimo sa prigovorima a oni bocnu pa sve ispocetka. I ako je Vranjes zamjena za stopera tko je za desnog beka ?zgembo89 je napisao/la:po pravilu trebalo bi da otpadne Hadzic ali ima neke i logike jer Vranješ i Šunjić su back-up za Spahića i BIčakčića tako da ispalo bi 5 stoperamahalactm87 je napisao/la:Zapamtite da ce Zukanovic da otpadne sa spiska jer nije prosao pripreme cijele sa repkom

al ovo sto se radi Zukanovicu je sramota..bagra

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako sam i pisao ovo sa Zukom definitivno nisu cista posla.Naprosto je nemoguce da se reprezentativcu jedne zemlje i savezu te zemlje desi takva stvar.Evo i sam Zuka sumnja u necasne rabote.Ako je to,neko definitivno mora odgovarati za ovo.Znam da ce me opet popljuvati ali nije nimalo iskljuceno da je u ovome ucestvovao i selektor.
Rok za prijavu konacnog spiska je 2.6,kako stvari stoje tada Zuka nece biti sa ekipom,bice zanimljivo vidjeti je li bas on taj igrac koji otpada sa spiska,ako bude a vrlo je blizu takav scenario,onda definitivno prestaje ijedan razlog da se i dalje podrzava selektor Safet Susic.
Sramota,sramota,nevidjena sramota.
Rok za prijavu konacnog spiska je 2.6,kako stvari stoje tada Zuka nece biti sa ekipom,bice zanimljivo vidjeti je li bas on taj igrac koji otpada sa spiska,ako bude a vrlo je blizu takav scenario,onda definitivno prestaje ijedan razlog da se i dalje podrzava selektor Safet Susic.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
drummer je napisao/la:Kako sam i pisao ovo sa Zukom definitivno nisu cista posla.Naprosto je nemoguce da se reprezentativcu jedne zemlje i savezu te zemlje desi takva stvar.Evo i sam Zuka sumnja u necasne rabote.Ako je to,neko definitivno mora odgovarati za ovo.Znam da ce me opet popljuvati ali nije nimalo iskljuceno da je u ovome ucestvovao i selektor.

Ako imas kakvo drugo objasnjenje,bujrum iznesi ga.Procitao sam tvoj post ranije u kojem kazes,pa dobro mora da je neko zaduzen za to otisao na godisnji ili nesto i hladno zakljucujes da je eto to normalna situacija.E pa druze,to nigdje nije normalna situacija pa cak ni kod nas.calcio je napisao/la:drummer je napisao/la:Kako sam i pisao ovo sa Zukom definitivno nisu cista posla.Naprosto je nemoguce da se reprezentativcu jedne zemlje i savezu te zemlje desi takva stvar.Evo i sam Zuka sumnja u necasne rabote.Ako je to,neko definitivno mora odgovarati za ovo.Znam da ce me opet popljuvati ali nije nimalo iskljuceno da je u ovome ucestvovao i selektor.
Sramota,sramota,nevidjena sramota.![]()
![]()
![]()
![]()
Cekamo konacnu prijavu 23 igraca,to ce nam dati odgovore na sva pitanja.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kolega je dao odlicno objasnjenje.drummer je napisao/la: Ako imas kakvo drugo objasnjenje,bujrum iznesi ga.Procitao sam tvoj post ranije u kojem kazes,pa dobro mora da je neko zaduzen za to otisao na godisnji ili nesto i hladno zakljucujes da je eto to normalna situacija.E pa druze,to nigdje nije normalna situacija pa cak ni kod nas.
Cekamo konacnu prijavu 23 igraca,to ce nam dati odgovore na sva pitanja.
+ masoni.Sabinho je napisao/la:
Odgovor je jasan... Iza svega stoji HAARP i Safet Susic
Susic je mason.
A ima i ova neka druga teorija ali ona stvarno zvuci nevjerovatnom i tesko je povjerovati u nju.