Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
11 golova u HNL-u ove sezone. Slabo za napadača koji je navodno prerastao tu ligu. Mora biti daleko efikasniji, ako hoće bez problema da ostvari jak transfer.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da je Wolfsburg pametan kao sto nije doveo bi Ermina kao zamjenu za Dzeku,ali od toga nema nista
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma doveo bi ga Magath a ne Wolfsburg.Oni ce gotovo sigurno imati poplavu iduce sezone sto se vukova tice.Ponos Torina je napisao/la:Da je Wolfsburg pametan kao sto nije doveo bi Ermina kao zamjenu za Dzeku,ali od toga nema nista
A ne moramo govoriti sta bi Magho uradio od Zeca.Bio bi ko piksla.
Plus sto bi rahat mogli utopiti Kuranya a ne razmisljati o Panteliji koji je 10 godina stariji od Zeca.I jos bi skuplje izasao.
Zar nema nikog da Magathu makar namigne za Rabbita.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako se neko sjeca kako je igrao Zelimir Terkes talenat ogroman i zabijao je ko lud ,bio mlad igrao super,imao ogroman potencijal i zaspao je u Hnl-u i tu mu je i propala karijera slican igrac Erminu slicnih karakteristika,bojim se ukoliko Zec ne ode u neki bolji klub van Hrvatske da bi ga mogla ista sudbina zadesiti...harishp je napisao/la:Ma doveo bi ga Magath a ne Wolfsburg.Oni ce gotovo sigurno imati poplavu iduce sezone sto se vukova tice.Ponos Torina je napisao/la:Da je Wolfsburg pametan kao sto nije doveo bi Ermina kao zamjenu za Dzeku,ali od toga nema nista
A ne moramo govoriti sta bi Magho uradio od Zeca.Bio bi ko piksla.
Plus sto bi rahat mogli utopiti Kuranya a ne razmisljati o Panteliji koji je 10 godina stariji od Zeca.I jos bi skuplje izasao.
Zar nema nikog da Magathu makar namigne za Rabbita.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Bolje mu je otici u Zelju neg u taj Grencerbil. Slijedece godina BiH ce bit glavna meta Europe za talente. Plus sto bi igrao u CL.
-
- Kontakt:
zna li ko sto je zeko dobio crveni danas?
Ma zato sto je ko zadnji glupan udario lika po nozi,a nijedan od njih nije bio sa loptom i ovaj jedva doceko da se raspe po podu. Jel mu ovaj sta dobacio il ne neznam al mu nije to trebalo. Evo kako je to http://www.sportnet.hr/ "STRUCNO" prkomentarisao:Boskvalitet je napisao/la:zna li ko sto je zeko dobio crveni danas?
Možda je pregruba riječ, ali ovo je zaista retardiran potez Zeca; jednostavno nema izraza koji bi dovoljno dobro opisao potez Ermina Zeca. Napadač Šibenika je kod rezultata 2:0 za svoju momčad u prolazu nogom "počkalio" Barbarića i potpuno opravdano dobio crveni karton. Nevjerojatno glup potez najboljeg igrača Šibenika.
--Pametnij popusta--
lupio barbarica malo po listu a ovaj se postenski izvaljao po travnjaku
jbg iskljucenje zbog gluposti nije trebao to uradit.
Sjajan gol Alispahica izuzetno raspolozen,asistirao kod drugog gola i imao odlican sut za 3 gol ali odbranio butina.
dobit ce sibenik sigurno
jbg iskljucenje zbog gluposti nije trebao to uradit.
Sjajan gol Alispahica izuzetno raspolozen,asistirao kod drugog gola i imao odlican sut za 3 gol ali odbranio butina.
dobit ce sibenik sigurno

cini mi se da je malo prije toga Zec trazio faul,a nije mu sviran...Mozda je bas sa Barbaricem bio u duelu,nisam bas dobro vidio tu situaciju.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
ma kraj je sezone ako sad napravi koju glupost ,,lakse ce ga klub prodati,,,ammarc je napisao/la:cini mi se da je malo prije toga Zec trazio faul,a nije mu sviran...Mozda je bas sa Barbaricem bio u duelu,nisam bas dobro vidio tu situaciju.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma daj ba smijesan si mnogo, Said je propao jer je bio smjesan sa tim prelaskom preci iz Bosne u Njemacku nije normalno, trebo je otic u Hrvatsku u Dinamo ili Hajduk malo se jos razvit pa onda preci u Njemacku. Zecu bi bilo odlicno u Njemackoj ligi sigurno. To je moje misljenje.kemo zahirovic je napisao/la:Ma Zec je za kalinica igracina...Ja da sam na njegovom mjestu, otiso bi il u hajduk il u metz...Naravno ako metz udje u prvu, mislim da nebi bilo dobro da ode u njemacku pa da bude sa njm npr. kao sa Saidom... Jedino da ode u neku ekipu kao Karlsruhe,Gladbach... al bice igracina, to je bitno...
--Pametnij popusta--
I sta sad dobio crveni jedan od milion igraca koji su dobili crveni.armin90 je napisao/la:Ma zato sto je ko zadnji glupan udario lika po nozi,a nijedan od njih nije bio sa loptom i ovaj jedva doceko da se raspe po podu. Jel mu ovaj sta dobacio il ne neznam al mu nije to trebalo. Evo kako je to http://www.sportnet.hr/ "STRUCNO" prkomentarisao:Boskvalitet je napisao/la:zna li ko sto je zeko dobio crveni danas?
Možda je pregruba riječ, ali ovo je zaista retardiran potez Zeca; jednostavno nema izraza koji bi dovoljno dobro opisao potez Ermina Zeca. Napadač Šibenika je kod rezultata 2:0 za svoju momčad u prolazu nogom "počkalio" Barbarića i potpuno opravdano dobio crveni karton. Nevjerojatno glup potez najboljeg igrača Šibenika.
da njega nije ne bi fakticki ni dosli do ovog svega,kao ni vodstva.
Bitno je da je Dinamo opet dobio po gujci od kolonije Bosanaca.I tako i ovako.

Sto se tice Saida i Zeca nebo i zemlja igraci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeb... Zeca ,Alispahic proslo kolo postize gol skaricama,sad ga uvali Butini sa 40 metara

HSK Zrinjski Mostar
- Ponos Torina
- Kontakt:
Alispahic sve vise i vise pokazuje iz dana u dan 

Zeko je snaga i brzina,Alispahic je mozak...Babilon je napisao/la:Jeb... Zeca ,Alispahic proslo kolo postize gol skaricama,sad ga uvali Butini sa 40 metara![]()
![]()

Sjajno funkcionisu zajedno...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
pratim obojicu već dugo i najbolji su igrači šibenika, alispahić je na foru misimovića i budući da da sam hrvat ovdje stvarno nema pretjerivanja, zabija efektno -ovaj sad i one škarice, ali i polju loptu ne gubi ima pas, zec je nevjerojatna klasa, izrazito sličan eduadu od prije ozljede, nije zabijo toliko jer nije igro u dinamu s modrićem ali stvarno bit će čudo od igrača, pa sad protiv dinama prvi gol dodo je ovom malom za gol s pola terena idealno, ne slažem se spljuvanjem kalinića on će bit najbolji hrv napadač za 2-3 g, podsjeća dosta na ruuda, uglavnom zec i alispahić vrhunski igrači i trebali bi na zapad ali još uvijek nastupi za bosnu nemaju toliku težinu jer je dugo vremena igro ko je stigo
Said je propao jer nije dobar u glavi... on haman kontao da ga je Werder doveo kao veliko pojacanje, tipicno za igraca koji misli da je neko i nesto a ustvari je manji od malog mrava... ljudi ga posudili kaiserslauternu, upravo ono sto mu je trebalo, da se ispraksa malo u drugoj ligi, da stekne rutinu itd, on ko primadona digao nos (opet seljacka politika) i ko fol mu krivo, pa se nesto poceo prenemagati, pa mu mrsko igrati... umjesto da bude sretan sto je pobjegao s onih nasih kaljuza i livada, on se nasao kao uvrijedjenim, sto ga je werder, koji ima predobar tim, posudio u najjaci tim druge bundeslige. To je jednostavno presmijesno, kakve su komentare ljudi pisali o njemu, jednosavno sramota... kazu, jedan od najvecih promasaja u zadnjih 20tak godina.. a sve zbog muha u glavi... da se dokazao tamo, a mogao je, kaiserslautern bi mu otkupio ugovor i sada bi igrao istu tu bundesligu... ili bi dobio priliku u werderu... a ovako je pubertetlija pokazao svoj jadni i neozbiljni karakter i prekrizen je ne u werderu, vec u bundesligi, za sva vremena... da bi sada nesto postigao, morace duplo vise da odere guzove... al tako ti je to kad nemas pravog menadzera, kad nemas zdrave savjete i podrsku, i kad sebi umislis da si nesto sto nisi...armin90 je napisao/la:Ma daj ba smijesan si mnogo, Said je propao jer je bio smjesan sa tim prelaskom preci iz Bosne u Njemacku nije normalno, trebo je otic u Hrvatsku u Dinamo ili Hajduk malo se jos razvit pa onda preci u Njemacku. Zecu bi bilo odlicno u Njemackoj ligi sigurno. To je moje misljenje.kemo zahirovic je napisao/la:Ma Zec je za kalinica igracina...Ja da sam na njegovom mjestu, otiso bi il u hajduk il u metz...Naravno ako metz udje u prvu, mislim da nebi bilo dobro da ode u njemacku pa da bude sa njm npr. kao sa Saidom... Jedino da ode u neku ekipu kao Karlsruhe,Gladbach... al bice igracina, to je bitno...
a said, sto se tice igrackog potencijala, je imao sve predispozicije da uspije u bundesligi!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Husejinovic kad je izjavio da nece da igra za repku dok je Ciro tu jer ga ne stavlja u prvu ekipu, je pokazao kakav je covjek. Ocito da je napuhan. Jedan Pjanic je u citavim kvalifikacijama gledao kako Ibricic i Muratovic igraju, a on sjedio na klupi pa se nijednom nije bunio. Nista od njega nece bit, nema mentalitet za to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma bizi glumi frajera, prico je da nece igrat za Bosnu jer je ciro vakav ciro nakav, nema tog drug neigra se ni za ciru ni za muniba igra se za Bosnu i nesere se.Cartman je napisao/la:Husejinovic kad je izjavio da nece da igra za repku dok je Ciro tu jer ga ne stavlja u prvu ekipu, je pokazao kakav je covjek. Ocito da je napuhan. Jedan Pjanic je u citavim kvalifikacijama gledao kako Ibricic i Muratovic igraju, a on sjedio na klupi pa se nijednom nije bunio. Nista od njega nece bit, nema mentalitet za to.
--Pametnij popusta--
Upravo tako. Problem je sto pojedini nasi igraci misle da oni trebaju odlucivat sve, a njihovo je samo da igraju. To su konacno skuzili Spahic, Bajramovic i Hasagic, dok se Papac jos pravi pametan.armin90 je napisao/la:Ma bizi glumi frajera, prico je da nece igrat za Bosnu jer je ciro vakav ciro nakav, nema tog drug neigra se ni za ciru ni za muniba igra se za Bosnu i nesere se.Cartman je napisao/la:Husejinovic kad je izjavio da nece da igra za repku dok je Ciro tu jer ga ne stavlja u prvu ekipu, je pokazao kakav je covjek. Ocito da je napuhan. Jedan Pjanic je u citavim kvalifikacijama gledao kako Ibricic i Muratovic igraju, a on sjedio na klupi pa se nijednom nije bunio. Nista od njega nece bit, nema mentalitet za to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.