U ponedjeljak se predaju dokumenti za biometrijski pasos

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
samson je napisao/la:Kakva panika Francuza kod 0-0, kada ih taj rezultat vodi na Euro kao prve.... Svi o nekoj panici pricaju.. Pa vidjeli ste sta je panika kad mi igramo odlucujuce-historijske utakmice... Uozbilijte se mao..
Dovoljno je da Albanci otkinu bod i da mi pobjedimo Luksemburg sto znaci dovoljan nam je remi u zadnjem susretu.el-fighter je napisao/la:Ma samo molit Boga da Albanci polude sa novim trenerom i odigraju dobru utakmicu protiv Francuza. Sta mislite Albanci dobiju Francuze, mi Luxemburg dobijemo 5-6 razlike i onda nam i remi pase sa Francuzima![]()
![]()
Protiv Luxemburga krenut ofansivno od pocetka zabit im 1 gol i onda je sve gotovo. Protiv Francuza ce biti veoma tesko. Ak se budemo branili, siguran sam da ce nam opet nekako zabit gol, a ako krenemo na pobjedu (koja ce nama trebati) opet ce nas kazniti.
pritisak je na albancimaFCS je napisao/la:Samo opušteno protiv francuza, imamo baraž. PRITISAK JE NA NJIMA
Nikako OPUSTENO! Zar ce nam ikako biti lakse ako budem igrali dodatno dvije teske utakmice sa timovima kao Turska, Irska, Svedska, Grcka, Danska, Norveska ili Ceska? Naravno da nece. U Parisu igramo za prvo mjesto i to nam treba da bude imperativ. Nijedna od navedenih repka nam ne godi nesto, zato moramo ici na POBJEDU.FCS je napisao/la:Samo opušteno protiv francuza, imamo baraž. PRITISAK JE NA NJIMA
onda ih sve objesiti za jaja u zenici .kinder_jaje je napisao/la:a sta ako nekim slucajem ne pobjedimo lux sta onda
A nek' se nada. I mi se nadamo da Albanci iznenade u Parizu. Svi se nečem' nadamo, ljudski je ha jaPrincipatus je napisao/la:Citao sam, da se rumunski selektor bas nada tome. To jest dace nas Luxemburg iznenaditi.
Ma biće Albanci napaljeni u to sam siguran, uvijek su napaljeni protiv jačih ekipa u zadnje 2-3 godine. Pogotovo ako s euzme u obzir da garant kontaju da su bar bod zaslužili u Tirani. Samo pitanje je hoćel' im to biti dovoljno. A ni Francuzima nije neobično da kiksaju u finišu kv protiv "malih" ekipa. Uglavnom, imamo kakvu takvu osnovu da se nadamo nekom remiju tamoPrincipatus je napisao/la:Hmm hajmo se kao Francuzi prijaviti na albanske forume, pa ih sve napaliti.
Nada zadnja umirePrincipatus je napisao/la:Citao sam, da se rumunski selektor bas nada tome. To jest dace nas Luxemburg iznenaditi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.