Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

casper
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la casper » 10 sep 2011, 00:27

Paris, here I come :D

U ponedjeljak se predaju dokumenti za biometrijski pasos :D :D
Mes Que Un Club !

asafinho
Kontakt:

Post Postao/la asafinho » 10 sep 2011, 00:33

Pozdrav Fanatikosi,ako je neko zainteresovan da organizujemo put ovako,da rentamo kombi i da ga "sprzimo" do tamo,imamo ja i cura trenutno,treba nam jos min 4 osobe,a moze i 5 mislim da kombi 7 prima po zakonu,iz sarajeva sam,mislim da bi nam troskovi bili skroz mali,nabacit kakve navigacije u kombi i lagano,ima preko viamichelin da se bira ruta,ima najjeftinija ruta,ima najjbrza ruta tako da on sve izracuna...ko je zainteresovan nek mi se javi na mobilni..061/243-969 pozdravljam vas uz slogan JA ZA BOSNU ZIVOT DA CU,DAT CU SRCE DAT CU DUSU DAT CU SVE STO IMAM JA,JA ZA BOSNU NAVIJAT CU I ZA BOSNU UMRJET CU ! ! ! ! ! !

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 10 sep 2011, 10:00

Ako pobj. Lux :mrgreen: naravno, red bi bio i da ocepimo i to 1.p kod kuce, jer do sad smo samo golove postizali u 2.p, dok u gostima smo sve zabili u 1.p.. :P

Najbolji scenari u Francuskoj znaci ne treba da zurimo..najbolje bi bilo da 0-0 bude sve do 70m, onda panika medju francuzima tj. trta mrta ukake se a mi zabijemo za 0-1 :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 sep 2011, 10:20

Kakva panika Francuza kod 0-0, kada ih taj rezultat vodi na Euro kao prve.... Svi o nekoj panici pricaju.. Pa vidjeli ste sta je panika kad mi igramo odlucujuce-historijske utakmice... Uozbilijte se mao..

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 10 sep 2011, 10:27

samson je napisao/la:Kakva panika Francuza kod 0-0, kada ih taj rezultat vodi na Euro kao prve.... Svi o nekoj panici pricaju.. Pa vidjeli ste sta je panika kad mi igramo odlucujuce-historijske utakmice... Uozbilijte se mao..
:roll: 70, 75 min 0-0, sta mislis da nece biti panike u njihovim redovima tj. pokusali su sve nisu uspijeli i sad prpa :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 sep 2011, 10:32

Ti si bas Mikado... Pa nije to Tunguzija... A, ko kaze da cemo mi biti sposobni igrati nakon 70 i neke min. utakmice? Prije da cemo ga mi poceti padati i pusiti ako do toga dođe.. Kakvi mu i cuvanje nekih rezultata. KAd god smo bili pametni, isli se nekih nadmudrivanja do pred kraj utakmice-pala je porcija dvojna...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2011, 10:42

Ma samo molit Boga da Albanci polude sa novim trenerom i odigraju dobru utakmicu protiv Francuza. Sta mislite Albanci dobiju Francuze, mi Luxemburg dobijemo 5-6 razlike i onda nam i remi pase sa Francuzima :mrgreen: :mrgreen:

Protiv Luxemburga krenut ofansivno od pocetka zabit im 1 gol i onda je sve gotovo. Protiv Francuza ce biti veoma tesko. Ak se budemo branili, siguran sam da ce nam opet nekako zabit gol, a ako krenemo na pobjedu (koja ce nama trebati) opet ce nas kazniti. :cry:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 10 sep 2011, 10:48

el-fighter je napisao/la:Ma samo molit Boga da Albanci polude sa novim trenerom i odigraju dobru utakmicu protiv Francuza. Sta mislite Albanci dobiju Francuze, mi Luxemburg dobijemo 5-6 razlike i onda nam i remi pase sa Francuzima :mrgreen: :mrgreen:

Protiv Luxemburga krenut ofansivno od pocetka zabit im 1 gol i onda je sve gotovo. Protiv Francuza ce biti veoma tesko. Ak se budemo branili, siguran sam da ce nam opet nekako zabit gol, a ako krenemo na pobjedu (koja ce nama trebati) opet ce nas kazniti. :cry:
Dovoljno je da Albanci otkinu bod i da mi pobjedimo Luksemburg sto znaci dovoljan nam je remi u zadnjem susretu.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 10 sep 2011, 10:49

Samo opušteno protiv francuza, imamo baraž. PRITISAK JE NA NJIMA

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 sep 2011, 11:11

FCS je napisao/la:Samo opušteno protiv francuza, imamo baraž. PRITISAK JE NA NJIMA
pritisak je na albancima :lol:

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 10 sep 2011, 12:55

FCS je napisao/la:Samo opušteno protiv francuza, imamo baraž. PRITISAK JE NA NJIMA
Nikako OPUSTENO! Zar ce nam ikako biti lakse ako budem igrali dodatno dvije teske utakmice sa timovima kao Turska, Irska, Svedska, Grcka, Danska, Norveska ili Ceska? Naravno da nece. U Parisu igramo za prvo mjesto i to nam treba da bude imperativ. Nijedna od navedenih repka nam ne godi nesto, zato moramo ici na POBJEDU.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:01

Mislim da je FCS vise mislio u smislu, da trebaju momci sve dati protiv Francuza, ali bez grca i straha, jer jos imamo baraz. Ova se sansa mora koristiti i sto se tice bar zalaganja i borbe treba igrati kao da ne postoji baraz.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 10 sep 2011, 13:05

a sta ako nekim slucajem ne pobjedimo lux sta onda :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 10 sep 2011, 13:09

kinder_jaje je napisao/la:a sta ako nekim slucajem ne pobjedimo lux sta onda :lol:
onda ih sve objesiti za jaja u zenici .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:09

Citao sam, da se rumunski selektor bas nada tome. To jest dace nas Luxemburg iznenaditi. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 13:10

Principatus je napisao/la:Citao sam, da se rumunski selektor bas nada tome. To jest dace nas Luxemburg iznenaditi. :D
A nek' se nada. I mi se nadamo da Albanci iznenade u Parizu. Svi se nečem' nadamo, ljudski je ha ja :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:12

Hmm hajmo se kao Francuzi prijaviti na albanske forume, pa ih sve napaliti. :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 sep 2011, 13:16

Principatus je napisao/la:Hmm hajmo se kao Francuzi prijaviti na albanske forume, pa ih sve napaliti. :D
Ma biće Albanci napaljeni u to sam siguran, uvijek su napaljeni protiv jačih ekipa u zadnje 2-3 godine. Pogotovo ako s euzme u obzir da garant kontaju da su bar bod zaslužili u Tirani. Samo pitanje je hoćel' im to biti dovoljno. A ni Francuzima nije neobično da kiksaju u finišu kv protiv "malih" ekipa. Uglavnom, imamo kakvu takvu osnovu da se nadamo nekom remiju tamo :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 13:18

Ona utakmica u Tirani je bila interesantna pravo. Koliko su se u 2. poluvremenu Albanci bacali naprijed, ja sam mislio dace ih Francuzi ubiti iz kontri, ali nista. Stvarno su taj bod bili zasluzili, ja sam im to zelio, ono bas nesebicno od srca. :D

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 10 sep 2011, 13:21

Principatus je napisao/la:Citao sam, da se rumunski selektor bas nada tome. To jest dace nas Luxemburg iznenaditi. :D
Nada zadnja umire :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.