NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 12:01

Koliko sam upućen, da.

Za zamjenu ne znam, spominje se nekoliko imena, ali ne želim ništa prejudicirati.

Trebalo bi biti nekih rokada i u omladinskom pogonu - zašto - pokazalo se jučer, još Glamočaci kažu da je njima utakmicu počelo pet igrača 95. godište, i još trojica 91. godište.

Užas.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 13:44

badblueboylivno je napisao/la:Koliko sam upućen, da.

Za zamjenu ne znam, spominje se nekoliko imena, ali ne želim ništa prejudicirati.

Trebalo bi biti nekih rokada i u omladinskom pogonu - zašto - pokazalo se jučer, još Glamočaci kažu da je njima utakmicu počelo pet igrača 95. godište, i još trojica 91. godište.

Užas.
Sramim se, Šator, mislim da nikad nije igrao u istom ili višem rangu od nas, a ovako nas obruka >.<

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 18 jun 2012, 18:03

Kroz povijest je znao igrat i iznad nas!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 18:32

Livnjak je napisao/la:Kroz povijest je znao igrat i iznad nas!
Kada? :P
Rekao sam da nisam siguran, ali mislim da nije, a i ako je, sigurno je bila jedna sezona i vozdra :P

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jun 2012, 18:37

Ma bilo je svega i svačega, nisu klubovi koji se uspoređuju od jučer.

primjer

1959./1960., potsavez Livno, 4. rang natjecanja

1 Šator, Glamoč 8 7 1 0 37:12 +25 15
2 Troglav, Livno 8 6 0 2 23:7 +16 12
3 Tekstilac, Livno 8 3 1 4 24:21 +3 7
4 Radnički, Rilić 8 1 2 5 13:32 -19 4
5 Kupres 8 1 0 7 6:29 -23 12

:D
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 18 jun 2012, 18:58

Hans je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:Kroz povijest je znao igrat i iznad nas!
Kada? :P
Rekao sam da nisam siguran, ali mislim da nije, a i ako je, sigurno je bila jedna sezona i vozdra :P
ma garantiram ti, ovi su u banjaluckoj zoni bili redovno u vrhu

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 20:07

A jbg, nije mi poznato nista prije 1970. godine :D
Gdje je igrao Tekstilac?

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 19 jun 2012, 09:05

Pa i poslje 70ti je Šator znao biti ligu iznad nas

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 19 jun 2012, 11:26

Livnjak je napisao/la:Pa i poslje 70ti je Šator znao biti ligu iznad nas
Ajde jbt neda mi se raspravljat, rekao sam da nisam siguran :P sada smo 2 ranga iznad njih, i ovo je katastrofa od rezultata, taman da smo igrali s pocetnicima!
Ima li kakvih novosti o treneru, igracima?

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 19 jun 2012, 17:47

Po mojim saznanjima najbliži klupi je Čeko,a od igrača se vrti ovaj mali Ćurić iz Podhuma igrao za Mosor vrlo brz napadač i ova dva Šandrki Miočević.Što se tiče Tekstilca to je ekipa od mislim bivše firme Livtex.Zna li ko šta je sa tribinom jer to je za sada najveći problem kao i dugovanja prema igračima koji nemisle krenuti sa pripremama bez izmirenja istih.Nadam se da će ti problemi rješiti do početka priprema i da ćemo imati gdje sjesti i gledati jednu Slobodu,Jedinstvo i td.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jun 2012, 17:55

Mislim da Čekin angažman ovisi o tome da li će biti potvrđen za ravnatelja IGK. Inače bi, da se mene pita, on prvi bio u redu za trenera.

Tribina je na razmatranju, već sam pisao, načelnik je preuzeo te nacrte, mislim da je bio sastanak s upravom. Sad je sve na njima, klub ne može sam početi ništa oko toga.
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jun 2012, 01:20

Ime trenera bi se trebalo doznati sredinom sljedećeg tjedna, kao i nešto više o tribini. Stvarno je kranji rok do kraja tjedna za ovo drugo, jer će biti samo 45 dana do početka lige. Nadam se da Općina neće ovo zas'rati, jer bi im to bio jedan od najvećih autogolova ikad.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 24 jun 2012, 08:16

Mislim da bi bila dobra konbinacija trenerska ČONDIĆ-MANDIĆ jer Zlatko je čudo napravio u Kamešnici i bio je dobar igrač našeg kluba,a Žare je više eksplozivan i ima iskustva u igranju viših liga i vođenja klubova,al o tomu će netko drugi odlučivat a ovo je samo moje mišljenje,al da se pođe raditi oko kluba bilo bi najbolje jer vremena je malo.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jun 2012, 13:11

Da, Zlatko je strašan, sve u Podhumu sam vodi, a talenti im odlaze vani kao na traci, mali Omazić u Dinamu U17 i u repki BiH kapetan, mali Pervan ide u Željezničar, još će jedan momak (izgledan je transfer, ne mogu o tome) vani.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 25 jun 2012, 14:36

Danas su se neki ljudi vrtili iza gola i razgledali nacrt tribine što mi daje nadu da bi nešto moglo biti od tribine a u prisustvu trenera Dalića bivšeg ili sadašnjeg još neznam.Vrijeme teče ništa se neradi konkretno,igrači ništa neznaju i dosta ih je u pregovorima da odu iz kluba što bi bilo pogubno.Nadam se da će gradonačelnik skupiti snage i nešto od svega ovoga riješiti jer bliže mu se izbori,a imo je dosta gafova u zadnjem mandatu pa neznam kako bi mu narod još jedan oprostio a on se nada još jednom mandatu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 jun 2012, 15:37

Naš narod je glup i mislim da će ga opet izabrati, a moj glas sigurno neće dobiti.

Bili su geodeti na stadionu i gledali, mora se s tim što skorije krenuti, vrijeme neumorno ide, već su prošla 23 dana otkad smo osigurali Prvu ligu, a Općina i vlasti ne daju znakove koje bi trebali.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 jun 2012, 00:40

Malo je glupo pitati, ali ima li IKAKVIH promjena? Sta je ovo ljudi moji, pa ne mozemo dopustit da se ne sagradi ta tribina, ne mogu vjerovat da se ovo desava klubu...Ustvari problem je sto se nista ne desava...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2012, 02:44

Sutra će se objaviti ime novog trenera.
Pripreme bi trebale početi krajem sljedećeg tjedna.
Uskoro bi trebala web stranica krenuti u pogon.

Za tribinu me je sve više strah. Nema nikakvog odgovora od strane odgovornih iz Općine, načelnik očito zaboravio ono što je najavio i obećao na radiju. Čak ni ovaj dobar rezultat ne može natjerati općinsku vlast da nešto uradi, da malo pomogne klubu oko infrastrukture - to je mali iznos, potreban za tu novu tribinu, toliko su potrošili na pločice na Trgu. Tomislavgrad klubu daje 300,000 KM godišnje, Livno za prošlu sezonu Troglavu dalo 20-ak tisuća. Maćehinski odnos, gori od onoga koji je maćeha imala prema Pepeljugi. Gluplji sam i ja što sam vjerovao da će se to krenuti - mislim, nije još kasno, ali vrijeme tako brzo leti, naslov i promocija su potvrđeni 3. lipnja, danas je 30. lipnja, dakle 27. dan počeo, da se ništa nije počelo raditi na stadion, da klub uopće ne dobija odgovor - sami ne mogu.

Ali eto, mislim da se mogu pozdraviti s ponovnim osvajanjem vlasti u Livnu.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 jun 2012, 10:38

badblueboylivno je napisao/la:Sutra će se objaviti ime novog trenera.
Pripreme bi trebale početi krajem sljedećeg tjedna.
Uskoro bi trebala web stranica krenuti u pogon.

Za tribinu me je sve više strah. Nema nikakvog odgovora od strane odgovornih iz Općine, načelnik očito zaboravio ono što je najavio i obećao na radiju. Čak ni ovaj dobar rezultat ne može natjerati općinsku vlast da nešto uradi, da malo pomogne klubu oko infrastrukture - to je mali iznos, potreban za tu novu tribinu, toliko su potrošili na pločice na Trgu. Tomislavgrad klubu daje 300,000 KM godišnje, Livno za prošlu sezonu Troglavu dalo 20-ak tisuća. Maćehinski odnos, gori od onoga koji je maćeha imala prema Pepeljugi. Gluplji sam i ja što sam vjerovao da će se to krenuti - mislim, nije još kasno, ali vrijeme tako brzo leti, naslov i promocija su potvrđeni 3. lipnja, danas je 30. lipnja, dakle 27. dan počeo, da se ništa nije počelo raditi na stadion, da klub uopće ne dobija odgovor - sami ne mogu.

Ali eto, mislim da se mogu pozdraviti s ponovnim osvajanjem vlasti u Livnu.
U ovom zadnjem nisam bas siguran :D
Mada ja mislim da se trebaju dogodit promjene, u sport se ionako slabo ulaže, pa ja ipak očekujem od bilo koga na vlasti samo da sagradi nešto gdje možemo zaposliti ove jadne ljude. Iz godine u godinu nizbrdo idemo što se tiče toga, ali dobro, ipak ova tema nije namjenjena tome. I šta sad ako ne sagrade tu tribinu, gdje će pare što su ljudi donirali? Jesu li objavili koliko su novaca skupili??

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 jun 2012, 11:07

Evo, novi trener je Goran Čeko.

Ne znam što će biti s tim parama, još uvijek se nadam da će se iskoristiti za ono za što su namijenjene. Ne znam točan iznos.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.