Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la dubrava » 26 mar 2010, 09:35

Nisam bio dugo ovdje, bilo mi mrsko pisati, ali vas iz prikrajka sve pratim ;)

Što se tiče Kup utakmice, ja sam i više nego zadovoljan. Nismo izgubili (što je i najbitnije), nismo ni primili gol, ali ni dali. I više nego povoljan rezultat za uzvrat na Poljudu. Ali, bio sam uvjeren da ćemo izgubiti sa dva tri gola razlike.
Čitam po netu i u novinama; Hajduk igrao bunker, čitavo vrijeme se branio, bla bla bla. Pa sad, i da je igrao bunker (a ja mislim da nije), ovdje se igraju dvi utakmice i u obje treba pametno odigrat. Ako Hajduk prođe Dinama i osvoji Kup, tko će se još pitati kako je hajduk igrao u polufinalu. Osim toga, Hajduk je imao dvije lijepe šanse u prvom poluvremenu; prvo ona Sharbinijeva u 13.minuti (da je dodao dijagonalnu loptu Ibričiću, šansa bi bila još izglednija, al seljačina sebični pucao), a onda i šansa Ibričića sa 16metara. I u drugom poluvremenu nismo bili puno u podređenom položaju od Dinama. Imali smo par finih akcija, ali falila je završnica.
Sve u svemu, za mene je ovo bas bio dobar derbi, malo sam bio iznenađen i sa brojem prekršaja u prvom poluvremenu (Hajduk samo 6), korektno suđenje, bez ikakvih tenzija.
Što se tiče uzvrata, šanse su po meni i dalje 50:50. bez obzira gdje igraju, i bez obzira kako tko stoji na tablici, nikad se ne može reći da je netko favorit u ovom dvoboju. Evo, u zadnjih 7 utakmica (uključujući i ovu) Dinamo nije pobijedio Hajduka (a zna se tko osvaja prvenstva i kako tko stoji na tablici).
Nadam se da će i Poljud biti pun (igra se 7.travnja), ali opet i to ovisi o rezultatima hajduka u prvenstvu, tj. u sljedeca dva kola. Splitska publika je jako prevrtljiva i ako Hajduci pobijede u naredna dva kola, mogu slobodno očekivat pun Poljud, al ako kiksaju, uvrh glave 20 tisuća...

@Barney, nešto mi šteka opcija za poslati/odgovoriti na poruke, pa ti zato nisam odgovorio. Šta da ti kažem. Mene nije tako pogodio poraz od Lokomotive, koliko neriješeno sa Rijekom. Em smo bili puno bolji, i po šansama, i po trci i zalaganju, al jebga, primišmo taj jedan pacerski gol. A ovakvo stanje u Hajduku je već duulji niz godina, to se lako ne može popraviti. Ako na gostovanjima protiv Lokomotive, Sesveta, Istre (do jučerasnjih drugoligasa) itd, moras strepiti, onda ne znam zasto ovi u upravi očekuju borbu za Europu. A i ti u upravi, digne mi se želudac od same pomisli na njih. Lopov do lopova.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 mar 2010, 09:41

Zaboravio sam još nešto reći. Kod Hajduka je najgore to što oni vrlo lako podcijene protivnika (kao što je Lokomotiva itd, ali i oni "maleni" iz europe, tipa ekipe sa Malte). Oni ih već prije same tekme u glavi pobijede i gotovo, a na teren se izlazi samo reda radi. Motiva dobijaju samo protiv jačih ekipa. Ja bi svakom igraču prije svake tekme zviznuo dobre dvi tri (ma i više) šamarčine. Po meni, u klubu je potreban (kao i u svakom drugom klubu) psiholog.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 mar 2010, 12:12

dubrava je napisao/la:@Barney, nešto mi šteka opcija za poslati/odgovoriti na poruke, pa ti zato nisam odgovorio. Šta da ti kažem. Mene nije tako pogodio poraz od Lokomotive, koliko neriješeno sa Rijekom. Em smo bili puno bolji, i po šansama, i po trci i zalaganju, al jebga, primišmo taj jedan pacerski gol. A ovakvo stanje u Hajduku je već duulji niz godina, to se lako ne može popraviti. Ako na gostovanjima protiv Lokomotive, Sesveta, Istre (do jučerasnjih drugoligasa) itd, moras strepiti, onda ne znam zasto ovi u upravi očekuju borbu za Europu. A i ti u upravi, digne mi se želudac od same pomisli na njih. Lopov do lopova.
a nazalost takvo je stanje... e sto je najzalosnije napale se protiv dinama eo zadnjih nepamtim koliko utakmica nismo od njih izgubili ali sto nam to vrijedi kad gubimo bodove tipa tih klubova koje si naveo... Ali eto sto je tu, takvi smo kakvi smo sad opet na ljeto ce biti ista prica "vrijeme je za ovo, vrijeme je za ono" a bojim se da ce ucinak biti isti...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 mar 2010, 17:46

dubrava je napisao/la:Nisam bio dugo ovdje, bilo mi mrsko pisati, ali vas iz prikrajka sve pratim ;)

Što se tiče Kup utakmice, ja sam i više nego zadovoljan. Nismo izgubili (što je i najbitnije), nismo ni primili gol, ali ni dali. I više nego povoljan rezultat za uzvrat na Poljudu. Ali, bio sam uvjeren da ćemo izgubiti sa dva tri gola razlike.
Čitam po netu i u novinama; Hajduk igrao bunker, čitavo vrijeme se branio, bla bla bla. Pa sad, i da je igrao bunker (a ja mislim da nije), ovdje se igraju dvi utakmice i u obje treba pametno odigrat. Ako Hajduk prođe Dinama i osvoji Kup, tko će se još pitati kako je hajduk igrao u polufinalu. Osim toga, Hajduk je imao dvije lijepe šanse u prvom poluvremenu; prvo ona Sharbinijeva u 13.minuti (da je dodao dijagonalnu loptu Ibričiću, šansa bi bila još izglednija, al seljačina sebični pucao), a onda i šansa Ibričića sa 16metara. I u drugom poluvremenu nismo bili puno u podređenom položaju od Dinama. Imali smo par finih akcija, ali falila je završnica.
Sve u svemu, za mene je ovo bas bio dobar derbi, malo sam bio iznenađen i sa brojem prekršaja u prvom poluvremenu (Hajduk samo 6), korektno suđenje, bez ikakvih tenzija.
Što se tiče uzvrata, šanse su po meni i dalje 50:50. bez obzira gdje igraju, i bez obzira kako tko stoji na tablici, nikad se ne može reći da je netko favorit u ovom dvoboju. Evo, u zadnjih 7 utakmica (uključujući i ovu) Dinamo nije pobijedio Hajduka (a zna se tko osvaja prvenstva i kako tko stoji na tablici).
Nadam se da će i Poljud biti pun (igra se 7.travnja), ali opet i to ovisi o rezultatima hajduka u prvenstvu, tj. u sljedeca dva kola. Splitska publika je jako prevrtljiva i ako Hajduci pobijede u naredna dva kola, mogu slobodno očekivat pun Poljud, al ako kiksaju, uvrh glave 20 tisuća...

@Barney, nešto mi šteka opcija za poslati/odgovoriti na poruke, pa ti zato nisam odgovorio. Šta da ti kažem. Mene nije tako pogodio poraz od Lokomotive, koliko neriješeno sa Rijekom. Em smo bili puno bolji, i po šansama, i po trci i zalaganju, al jebga, primišmo taj jedan pacerski gol. A ovakvo stanje u Hajduku je već duulji niz godina, to se lako ne može popraviti. Ako na gostovanjima protiv Lokomotive, Sesveta, Istre (do jučerasnjih drugoligasa) itd, moras strepiti, onda ne znam zasto ovi u upravi očekuju borbu za Europu. A i ti u upravi, digne mi se želudac od same pomisli na njih. Lopov do lopova.

šta kaže lola, mrsko mu pisati. a vidi mu posta

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 mar 2010, 18:20

bh hrvat je napisao/la: šta kaže lola, mrsko mu pisati. a vidi mu posta
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobra, dobra :D :D
malo me ponijelo pa tako ispalo :D :mrgreen:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 01 apr 2010, 19:00

izgleda da je na pomolu odlazak ibričića iz hajduka, a nije prvoaprilska. steta ako ode, on je trenutno najbolji hajdukov igrač. bolje neka vode obojicu šipaka

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 02 apr 2010, 19:49

tko će kome ako ne svoj svome, pa tako i štimac sa zagrebom

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 apr 2010, 21:49

Nekako sam mišljenja da Hajduk neće izboriti Europu preko prvenstva. Danas opet kiks i samo jedan bod protiv Zagreba, iako je pobjeda bila u džepu. 4 minute prije kraja Ibričić je pogriješio, htio dodati Subašiću, al je dodao Vugrincu koji je uposlio samog LJubojevića. Al nema veze za Ibru, ionako je često vadio Hajduka iz ponora. I najboljim se događa.
U gostima se opet igra loše, kao da igraju dvi različite ekipe vani i doma.

U srijedu je uzvratna utakmica polufinala Kupa s Dinamom. To im je utakmica sezone. Jednostavno se mora dobiti, ako misle vidjeti europsku scenu.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 apr 2010, 14:13

SAMO HRABRO SAMO HAJDUČKI
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2010, 14:43

Hoce li Hajduk ovo dobiti,imali gde prenos na TV-u da malo pogledam ako budem imao vremena?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 07 apr 2010, 14:54

Devil je napisao/la:Hoce li Hajduk ovo dobiti,imali gde prenos na TV-u da malo pogledam ako budem imao vremena?
ima drug, HRT- 2 prenosi :)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 apr 2010, 19:05

Senijad Ibricic strijelac, 51. minuta.

Ima jos nekih 20ak minuta do kraja utakmice. Zec i Ibro strijelci u danasnjim utakmicama HRV Kupa, inace bh. reprezentativci :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 apr 2010, 19:29

Napokon smo sredili purgere :) :)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 07 apr 2010, 19:34

ne znam kako ali tek sad sam vidio ovu temu...poslije danasnje utakmice samo reci:kerume,svagusa i kompanijo prodajte sve,ali ibro mora ostati...dzaba vam purgeri sve,dzaba burilo koji ne smije dati crveni karton iako malo dijete na grani zna da je ono crveni karton,HAJDUČKO SRCE je pobjedilo...volim vidit jurcica kako je tuzan,onaj vam barbaric mal ne zaplaka poslije utakmice...ŠPACO legenda...NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!!! :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 07 apr 2010, 19:41

I ja kukam kad Zrinjski igra loše :mrgreen: ovaj Dinamo i Hajduk nije ni cudo sto u evropi ne mogu meda,kao da sam gledao derby buna-jasenica,50 prekrsaja a akcije na utakmici ni za lijeka,onaj sharbini nesto petlja gori od zadre,onaj tomasov puhne malo bure padne momak,strkljast,mandzukic prima loptu gore nego nas Kreso,juznoamerikanci polovna roba,samir jak u duelu al dati loptu nekome u noge ili opaliti po golu za njega je tajna ovog svijeta koju on nikada nece dokuciti,u Špace odijelo kakvo je moj dedo nosio kad je se pokojnoj baki udvarao davne 50e :mrgreen: ,jedino brojnost publike u splitu i dan danas cini ovo sranje derbijem,a pjesme Torcida invalidna pjeva jedno te iste ima 20 godina,visoke peci i sl. sranja! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 apr 2010, 20:06

Zanimljivija je bila utakmica izmedju Zeljeznicara i Travnika :mrgreen: :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 07 apr 2010, 22:48

kolega babilon malo previse seres po torcidi...za jednu TORCIDU reci da je invalidna,da nije inventivna,da nema novih pjesama,moze reci samo neko ko prati hajduka od derbija do derbija... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2010, 22:50

Babilon je napisao/la:I ja kukam kad Zrinjski igra loše :mrgreen: ovaj Dinamo i Hajduk nije ni cudo sto u evropi ne mogu meda,kao da sam gledao derby buna-jasenica,50 prekrsaja a akcije na utakmici ni za lijeka,onaj sharbini nesto petlja gori od zadre,onaj tomasov puhne malo bure padne momak,strkljast,mandzukic prima loptu gore nego nas Kreso,juznoamerikanci polovna roba,samir jak u duelu al dati loptu nekome u noge ili opaliti po golu za njega je tajna ovog svijeta koju on nikada nece dokuciti,u Špace odijelo kakvo je moj dedo nosio kad je se pokojnoj baki udvarao davne 50e :mrgreen: ,jedino brojnost publike u splitu i dan danas cini ovo sranje derbijem,a pjesme Torcida invalidna pjeva jedno te iste ima 20 godina,visoke peci i sl. sranja! :roll:
Nasla zaba da gleda kako se ati potkivaju pa digla i ona nogu.
U baru i oci izvali. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 apr 2010, 22:52

bitno je finale, i još pri tome dalmatinski. nema purgera ni za lijeka

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 08 apr 2010, 00:09

bh hrvat to je ono najbitinije...jest da bi ja vise volio da je kojim slucajem zadar tu,umjesto sibenika pa da bude prava festa ali i ovako nece izostati :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.