Što se tiče Kup utakmice, ja sam i više nego zadovoljan. Nismo izgubili (što je i najbitnije), nismo ni primili gol, ali ni dali. I više nego povoljan rezultat za uzvrat na Poljudu. Ali, bio sam uvjeren da ćemo izgubiti sa dva tri gola razlike.
Čitam po netu i u novinama; Hajduk igrao bunker, čitavo vrijeme se branio, bla bla bla. Pa sad, i da je igrao bunker (a ja mislim da nije), ovdje se igraju dvi utakmice i u obje treba pametno odigrat. Ako Hajduk prođe Dinama i osvoji Kup, tko će se još pitati kako je hajduk igrao u polufinalu. Osim toga, Hajduk je imao dvije lijepe šanse u prvom poluvremenu; prvo ona Sharbinijeva u 13.minuti (da je dodao dijagonalnu loptu Ibričiću, šansa bi bila još izglednija, al seljačina sebični pucao), a onda i šansa Ibričića sa 16metara. I u drugom poluvremenu nismo bili puno u podređenom položaju od Dinama. Imali smo par finih akcija, ali falila je završnica.
Sve u svemu, za mene je ovo bas bio dobar derbi, malo sam bio iznenađen i sa brojem prekršaja u prvom poluvremenu (Hajduk samo 6), korektno suđenje, bez ikakvih tenzija.
Što se tiče uzvrata, šanse su po meni i dalje 50:50. bez obzira gdje igraju, i bez obzira kako tko stoji na tablici, nikad se ne može reći da je netko favorit u ovom dvoboju. Evo, u zadnjih 7 utakmica (uključujući i ovu) Dinamo nije pobijedio Hajduka (a zna se tko osvaja prvenstva i kako tko stoji na tablici).
Nadam se da će i Poljud biti pun (igra se 7.travnja), ali opet i to ovisi o rezultatima hajduka u prvenstvu, tj. u sljedeca dva kola. Splitska publika je jako prevrtljiva i ako Hajduci pobijede u naredna dva kola, mogu slobodno očekivat pun Poljud, al ako kiksaju, uvrh glave 20 tisuća...
@Barney, nešto mi šteka opcija za poslati/odgovoriti na poruke, pa ti zato nisam odgovorio. Šta da ti kažem. Mene nije tako pogodio poraz od Lokomotive, koliko neriješeno sa Rijekom. Em smo bili puno bolji, i po šansama, i po trci i zalaganju, al jebga, primišmo taj jedan pacerski gol. A ovakvo stanje u Hajduku je već duulji niz godina, to se lako ne može popraviti. Ako na gostovanjima protiv Lokomotive, Sesveta, Istre (do jučerasnjih drugoligasa) itd, moras strepiti, onda ne znam zasto ovi u upravi očekuju borbu za Europu. A i ti u upravi, digne mi se želudac od same pomisli na njih. Lopov do lopova.