Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Vedad87
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Vedad87 » 14 jul 2013, 23:17

Evo sad iz Zetre. Zao mi je sto nije bilo vise navijaca. Mislim da ovakvo prvenstvo zasluzuje vecu posjecenost, a i nasi momci pogotovo ;) Definitivno se Sarajevo kao grad zasitilo sporta.

Sto se same utakmice tice, ne znam kako se vidjelo na tvu, ali su nas sudije dobro pokrale. Bar se tako cinilo uzivo. Medjutim, imali smo nekoliko sansi da prelomimo utakmicu i nismo smogli snage da to uradimo. E, onda zadnji napad i tesko se tu vaditi, iako bas nismo imali srece i bas sam tuzan izasao. Najvise mi je zao sto nam treba sto vise bodova zbog krizanja sa drugom grupom.

Ajmooo BiH

p.s. Kod nas 18, jel' bješe Perić, fantastičan igrač. kako sam razigrava igrače. Bez njega smo ko Korejanci bez one petice :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jul 2013, 23:25

treba tog Perića u A repku, da ga komšije Hrvati ne marnu :mrgreen: s njima nikad nisi načisto
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 jul 2013, 23:27

JTS je napisao/la:treba tog Perića u A repku, da ga komšije Hrvati ne marnu :mrgreen: s njima nikad nisi načisto
Pa momak je igrao za A repku :D

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 jul 2013, 23:30

JTS je napisao/la:treba tog Perića u A repku, da ga komšije Hrvati ne marnu :mrgreen: s njima nikad nisi načisto
poznam neke momke od ovih ljubusaka, malo cu ih zahebavat :lol:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jul 2013, 23:30

arelinho je napisao/la:
Pa momak je igrao za A repku :D
super onda :mrgreen: treba nastaviti tu praksu, a ne da nam igrači odlaze na sve strane .. malo koji igrač će odbiti poziv A repku (u svim sportovima) i čekati poziv Hrvatske ili Srbije

NON MOLLARE MAI

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 14 jul 2013, 23:34

na teletextu BHT1 str 342 prilicna provala
Pise u cetvrtak u 20,50 prijenos rukomet Juniorsko SP BiH-Crna Gora
Kontam. odakle sad crna gora, a onda skontam da je skracenica za Kongo CGO i sve mi bude jasno.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 jul 2013, 23:42

Auuu kako mi je krivo sto nismo pobijedili. :(
Ipak nismo nista ni izgubili s ovim mecom jer je nama protiv Argentine odlucujuci mec za prolaz,pobjeda protiv Konga je vec upisana.Ali onda imamo problem jer cemo naletiti ili na Spaniju ili na Svedsku.Za nesto vise sutra moramo pobijediti Mađare.I u toj utakmici cemo vidjeti kakvi smo jer protiv ovih krivookih ne mozes prosuditi.Jednostavno nekada imaju poteza sto covjek ni na treningu ne vidi za zivota.
Zabadaju se sa svojih 60 kilograma sa glavom bas isturenom naprijed i neko ga malo dotakne i eto iskljucenja.
I na kraju sudije jesu imale cudnih odluka i to bas kada smo vodili 2 razlike,pa onaj penal sto je navodno skrivio mislim Malinovic,i ulazak njihovog igraca prije vremena.Medjutim mi smo sami krivi,imali smo napad za pobjedu i to dva pokusaja,nismo iskoristili i to je to.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ris

Post Postao/la ris » 14 jul 2013, 23:47

Damian je napisao/la:najveci odaziv je u banjaluci kako mi se cini. obe tribine ispunjene..koliko ima gledatelja u sarajevu?
Све 4 " & ¥, ? ?, ? $. & 4 000 $ је " &. " ? па - "....
? своје, % туђе!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jul 2013, 23:49

ono sto meni najviše smeta ,malo publike .a i ovi sto su dosli ko u pozoristu.gledam u Banja Luci 5000 bilo gorila dvorana.dajte sutra ljudi dodjite ulaz besplatan ,da pomognemo momcima .

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 jul 2013, 23:51

Cudan je ovaj nas narod,mogao bih se kladit da se igralo u nekom manjem gradu bilo bi vise raje :D

Sto se tice BiH,mi nemamo sta izgubit.Uz malo srece trebali bi se borit za 2. ili 3. mjesto u grupi,jer ako budemo 4. tesko da nam se pise dobro u nastavku :mrgreen: .
Ocekivano je da je Ljubuski i Banja Luka gotovo ispunjeno do poslijednjeg mjesta.Ipak Hrvatska kao i Srbija imaju u tim gradovima veliku podrsku,sto nas netreba zacudit,a i narod tamo vise postuje sport ...

Naprijed Bosno do Pobjede !!! :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jul 2013, 23:54

Ma ovim momcima treba jedan dobar psiholog ;) Kakve gluposti pravimo u najbitnijim trenutcima utakmice imam 2 razlik, napad i isključenje, mi to sve prokockamo i jedva izvučemo živu glavu, ovaj Grbavac mi nije dorastao funkciji al eto, ovo se večeras moralo dobiti, golmani katastrofa primili su 15 golova sve na isti fazon.
Očekivao sam puno od ove utakmice i imalo se dosta i vidjeti, momci su sjajno fizički spremni, pucaju od želje svi do jednog, ali su ruke teške još uvijek, nadam se kako prvenstvo bude odmicalo da ćemo biti sve bolji, iako me strah večerašnjeg emocionalnog pražnjenja pa da nas Mađari sutra ne natamburaju(nadam se da neće).

I zašto 30 sekundi do kraja igrač više, naš selektor ne traži time-out smiri momke i spremi im akciju :?: :?:

Imamo jako finu repku u najavi, dva super srednja beka Perić-Ajkunić imaju momci taj vic u igri, brz prvi korak kojim prave strašnu razliku nad protivničkim odbranama, baš ih je lijepo gledati, još kad daju pas ili kad driblingom Perić izbaci odbranu i stvori se na 6 metara 8-) 8-)

O Malinoviću i Milasu sve već smo znali, Ereš me oduševio, Miličević dobar odbranbeni igrač za 5-1 odbrane, napadački slab skroz, Halilković i Građan nešto nisu radili večeras, moralo se dosta više ići na crtu protiv malih Korejaca

Bezbradica isto jako dobar bek
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 14 jul 2013, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 14 jul 2013, 23:57

jel moguće da niko iz saveza i od novinara neće objavljivati zapisnike sa utakmica jednog Svjetkog prventva , vjerujem sad kada bi Koreanske web stranice pregledao da bi mogao naći strijelce , sedmerce , isključenja ...

evo kako to slovenci rade , 10 min. posla

SLOVENIJA - MADŽARSKA 33:32 (14:19)

Sarajevo - Olimpijska dvorana Zetra, sodnika: Birch in Stenrand (oba Danska).

Slovenija: Baznik (3 obrambe), Zaponšek (7 obramb), Žabič 1, Cehte, Blagotinšek 2, Mačkovšek 6 (1), Lavrič, Šoštarič 10, Gorela, Hrastnik 4, Fidel 4, Špende 3, Kodrin 2, Gorenjak 1, Sendelbah, Bradeško.

Madžarska: Vaczi (3 obrambe), Balogh (9 obramb), Nagy, Gyorfi, Auth 5, Kovacsics 1 (1), Lezak 1, Schneder, Pulay 2, Zdolik 6 (1), Szollosi 6, Debreczeni 5, Nemeth 2, Olah 4, Koller, Gerdan.

Sedemmetrovke: Slovenija 2 (1), Madžarska 5 (2).

Izključitve: Slovenija 12 minut, Madžarska 12 minut.

bordobijeli je napisao/la:ono sto meni najviše smeta ,malo publike .a i ovi sto su dosli ko u pozoristu.gledam u Banja Luci 5000 bilo gorila dvorana.dajte sutra ljudi dodjite ulaz besplatan ,da pomognemo momcima .
ma ovi kinezi su hladnokrvni i igraju smireno... čini mi se da bi isto igrali i da su im topovski udari padali pod noge :mrgreen:
O Malinoviću i Milasu sve već smo znali, Ereš me oduševio, Miličević dobar odbranbeni igrač za 5-1 odbrane, napadački slab skroz, Halilković i Građan nešto nisu radili večeras, moralo se dosta više ići na crtu protiv malih Korejaca
Čudi me zašto nije Skopljaka probao umjesto Miličevića ... , a i Janković bi mogao uskočiti na srednjeg , mada je Perić večeras bio odličan , ali valjda će ga u narednim ubacivati ...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 15 jul 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 15 jul 2013, 00:02

http://ihf.info/files/CompetitionData/139/pdf/11FTR.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve što trebate
ZELJEZNICAR 1921!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 jul 2013, 00:36

Je li neko gledo Mađare kakvi su?? Jel ono standardno njihovo, čvrsto u odbrani(par dvometraša) ubiše boga u protivniku, sa brzim krilima koja jedu protivnike :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 jul 2013, 00:44

slika

Nekako mi stvarno zao momaka,valjda će se nekako snaci.A i fin je gest našeg saveza sto im je dresove ustupio pokazujemo da smo pravi domacini :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2013, 00:49

sagitarius je napisao/la:slika

Nekako mi stvarno zao momaka,valjda će se nekako snaci.A i fin je gest našeg saveza sto im je dresove ustupio pokazujemo da smo pravi domacini :)
haha,prejaka slika :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 00:52

Negdje oko 3 tisuce u Ljubskom :)
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jul 2013, 00:53

a šta kad budemo igrali protiv njih? bjeli protiv crnih bosanaca :lol:

NON MOLLARE MAI

Piotr
Kontakt:

Post Postao/la Piotr » 15 jul 2013, 00:55

legenda reala je napisao/la:Je li neko gledo Mađare kakvi su?? Jel ono standardno njihovo, čvrsto u odbrani(par dvometraša) ubiše boga u protivniku, sa brzim krilima koja jedu protivnike :?: :?:
Mađari su bukvalno poklonili jučer pobjedu Slovencima. Cijelo vrijeme vodili, u nekoliko navrata i 6 razlike, na poluvrijeme otišli sa +5. Imali + 4 (28:24) u 49. minuti i onda neshvatljivo pali, da bi na kraju ostali praznih šaka. Ako je Slovenija na papiru prvi favorit grupe C, onda Mađarska nije (ako je uopšte?) puno slabija od njih. Teška zadaća za BiH sutra (tj. već danas) navečer.

ris

Post Postao/la ris » 15 jul 2013, 01:19

$ & првог $ " " ? " & ' $, & & ", а & ", $ & & ¥ $ " су ово " ? " $ у ".

$ & " " ' $ ¥ ?. Жао " је ' % се & $ 1/4 ? ? 1/2 ? & - " у ", јер ' је " $ " & у ' $...

& ово $ " " $ ", " свега % $ " & првенство, јер ' - $ & $ спорта!!!

& ЈЕ ? $ " СПОРТ!!! 8-)
? своје, % туђе!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.