jel moguće da niko iz saveza i od novinara neće objavljivati zapisnike sa utakmica jednog Svjetkog prventva , vjerujem sad kada bi Koreanske web stranice pregledao da bi mogao naći strijelce , sedmerce , isključenja ...
evo kako to slovenci rade , 10 min. posla
SLOVENIJA - MADŽARSKA 33:32 (14:19)
Sarajevo - Olimpijska dvorana Zetra, sodnika: Birch in Stenrand (oba Danska).
Slovenija: Baznik (3 obrambe), Zaponšek (7 obramb), Žabič 1, Cehte, Blagotinšek 2, Mačkovšek 6 (1), Lavrič, Šoštarič 10, Gorela, Hrastnik 4, Fidel 4, Špende 3, Kodrin 2, Gorenjak 1, Sendelbah, Bradeško.
Madžarska: Vaczi (3 obrambe), Balogh (9 obramb), Nagy, Gyorfi, Auth 5, Kovacsics 1 (1), Lezak 1, Schneder, Pulay 2, Zdolik 6 (1), Szollosi 6, Debreczeni 5, Nemeth 2, Olah 4, Koller, Gerdan.
Sedemmetrovke: Slovenija 2 (1), Madžarska 5 (2).
Izključitve: Slovenija 12 minut, Madžarska 12 minut.
bordobijeli je napisao/la:ono sto meni najviše smeta ,malo publike .a i ovi sto su dosli ko u pozoristu.gledam u Banja Luci 5000 bilo gorila dvorana.dajte sutra ljudi dodjite ulaz besplatan ,da pomognemo momcima .
ma ovi kinezi su hladnokrvni i igraju smireno... čini mi se da bi isto igrali i da su im topovski udari padali pod noge
O Malinoviću i Milasu sve već smo znali, Ereš me oduševio, Miličević dobar odbranbeni igrač za 5-1 odbrane, napadački slab skroz, Halilković i Građan nešto nisu radili večeras, moralo se dosta više ići na crtu protiv malih Korejaca
Čudi me zašto nije Skopljaka probao umjesto Miličevića ... , a i Janković bi mogao uskočiti na srednjeg , mada je Perić večeras bio odličan , ali valjda će ga u narednim ubacivati ...