HKK Zrinjski
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Zrinjski
Gostovanje kod Servitiuma
Košarkaši HKK Zrinjski sutra gostuju u Gradiški kod momčadi Servitiuma. Utakmica je to podjednako važna za obije momčadi i pobjednik će biti bliži opstanku u košarkaškoj ligi 13.
Servitium je jedna od rijetkih momčadi koja je ove sezone izgubila od Zrinjskog i domaćini će učiniti sve da se revanširaju za taj poraz. Košarkaši Zrinjskog moraju pokušati pobijediti, ali sa obzirom na sve pitanje je imaju li snage za takvo nešto nakon svih prethodnih loših igara i poraza. Što je najgore vd trener momčadi i ne zna na koje sve košarkaše može računati u sutrašnjoj utakmici. HKK Zrinjski je ostavljen od svih, pa je možda i vrijeme da u našim košarkašima proradi inat, te da nas i oni konačno obraduju jednom dobrom igrom i pobjedom.
Utakmica KK Servitium-HKK Zrinjski igra se sutra (srijeda) sa početkom u 19.sati.
Košarkaši HKK Zrinjski sutra gostuju u Gradiški kod momčadi Servitiuma. Utakmica je to podjednako važna za obije momčadi i pobjednik će biti bliži opstanku u košarkaškoj ligi 13.
Servitium je jedna od rijetkih momčadi koja je ove sezone izgubila od Zrinjskog i domaćini će učiniti sve da se revanširaju za taj poraz. Košarkaši Zrinjskog moraju pokušati pobijediti, ali sa obzirom na sve pitanje je imaju li snage za takvo nešto nakon svih prethodnih loših igara i poraza. Što je najgore vd trener momčadi i ne zna na koje sve košarkaše može računati u sutrašnjoj utakmici. HKK Zrinjski je ostavljen od svih, pa je možda i vrijeme da u našim košarkašima proradi inat, te da nas i oni konačno obraduju jednom dobrom igrom i pobjedom.
Utakmica KK Servitium-HKK Zrinjski igra se sutra (srijeda) sa početkom u 19.sati.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
KK Servitium-HKK Zrinjski 69:52
Nastavlja se posrtanje košarkaša HKK Zrinjski koji su večeras izgubili od KK Servitiuma rezultatom 69:52.
Utakmica je praktički riješena već u prvoj četvrtini koju su domaćini dobili sa 23:7. U drugoj četvrtini košarkaši Zrinjskog pokušavaju da se vrate, i jedino što su uspjeli jeste da malo smanje rezuultat. Na odmor se odlazi rezultatom 36:24.
I u drugom dijelu domaći su kontrolirali igru i rezultat, te su bez većih problema uspjeli privesti utakmicu kraju. Kraj je donio rezultat 69:52 i još jednu blamažu košarkaša Zrinjskog.
Kod Zrinjskog su se istakli Kapelan sa 14 i Jones sa 13, dok su domaćine predvodili Đorić sa 17 i Baković sa 15 postignutih poena.
Nastavlja se posrtanje košarkaša HKK Zrinjski koji su večeras izgubili od KK Servitiuma rezultatom 69:52.
Utakmica je praktički riješena već u prvoj četvrtini koju su domaćini dobili sa 23:7. U drugoj četvrtini košarkaši Zrinjskog pokušavaju da se vrate, i jedino što su uspjeli jeste da malo smanje rezuultat. Na odmor se odlazi rezultatom 36:24.
I u drugom dijelu domaći su kontrolirali igru i rezultat, te su bez većih problema uspjeli privesti utakmicu kraju. Kraj je donio rezultat 69:52 i još jednu blamažu košarkaša Zrinjskog.
Kod Zrinjskog su se istakli Kapelan sa 14 i Jones sa 13, dok su domaćine predvodili Đorić sa 17 i Baković sa 15 postignutih poena.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Naravno da netreba , ni kad vam je dvorana nedostupna pa nemate gdje i kad vas ostali odpilaju netreba ni tada (tada se pojavi mali Siroki i da termine kaliko god treba) ali samo hrabro i ponosno uz podrsku grada,ljudi,navijaca buducnost je osigurana , e sad sto nema podrske ni grada ni ljudi ni navijaca je drugi par cipela . Samo cu ti povuci jednu paralelu Zrinjski-Capljina , znaci vec sam rekao da Zrinjski nema podrske ni sa jedne strane a recimo Capljina ima sa svih (grad daje dobru lovu, dvorana cesto popunjena.....) i opet se neda dalje od lige 6 a kamoli da su konkurentni za titulu . Nazalost odredjene uprave misle da je lako bitti na vrhu , ma nije laku biti ni pri vrhu a kamoli na njemu . Malo cu ovdje provuci problem koji mi imamo a nebi smjeli imati a to je podrska od fbih (da nalozi ajde recimo HT kao sto nalozi BHT-u da da pare za kkBosnu, ili kao sto javna poduzeca iz RS-a daju za Igose) , zupanije ( da izdvoji odredjena sredstva za vrhunski sport , naravno ne mislim na stotine tisuca ali da barem pokrije cistacice,domare tj.njih 4-5 koji kostaju 4-5000 KM , ipak promoviramo ovu zupaniju na cijelom prostoru ex yu i to kako ) i grada koji bi barem struju u dvorani mogao platiti . Ali ne svi oni skupa daju 0 KM godisnje sto je zalosno , znam da je off topik ali pukla me inspiracija da kukamuniversum je napisao/la:istina u kosarci jeste institucija najveci klub,al nama ne treba vas pomoc,hvala mozemo i samifelix123 je napisao/la:Ne radujem se nicijoj nesreci ,al ne mogu rec da mi je nesto pretjerano zao što Zrinjski propada ,valjda ce na grešakama učiti
Baš ovo što je @kk široki rekao "Zavist je najveci problem djela uprave Zrinjskog , umjesto da uspostave suradnju s nama oni dovode neke igrace iz Srbije i CG "
Iako Mostarci ne zele to priznat mi smo institucija za opcenito sport u BiH ,a da ne govorim za BH košarku
Brotnjo ,Grude ,Posusje godinama opstaju upravo zbog nas ,to mogu bez lazne skromnosti reci
Vi i Čapljinci to još ne shvacate i gledate na nas kao na nekakve neprijatelje (vec sam puno puta govorio o svom iskustvu u mostarskoj dvorani ,Skenderija je mala beba kakve su uvrede te veceri letjele na nas racun )al kad odjednom eksplodira vijest o gasenju kluba (kao sto je sa Slobodom slucaj bio ,nazalost) pitat cete se kako zasto
Nazalost ovakva ista situcaija je i u nogometu gdje gospodin Vidacak sve svoje neuspjehe pripisuje drugima ,najcesce "škutorima"![]()

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
zbog idiota u upravi mi nemamo nikoga u dvorani,so nazad 4 godine samo dovrane su znale biti pune protiv igokee itd.....nema vizije,a novci promjenila se garnitura vladajucih u ht-u,elektroprivredi,pa sad nemajudotok novca i krizakksiroki je napisao/la:Naravno da netreba , ni kad vam je dvorana nedostupna pa nemate gdje i kad vas ostali odpilaju netreba ni tada (tada se pojavi mali Siroki i da termine kaliko god treba) ali samo hrabro i ponosno uz podrsku grada,ljudi,navijaca buducnost je osigurana , e sad sto nema podrske ni grada ni ljudi ni navijaca je drugi par cipela . Samo cu ti povuci jednu paralelu Zrinjski-Capljina , znaci vec sam rekao da Zrinjski nema podrske ni sa jedne strane a recimo Capljina ima sa svih (grad daje dobru lovu, dvorana cesto popunjena.....) i opet se neda dalje od lige 6 a kamoli da su konkurentni za titulu . Nazalost odredjene uprave misle da je lako bitti na vrhu , ma nije laku biti ni pri vrhu a kamoli na njemu . Malo cu ovdje provuci problem koji mi imamo a nebi smjeli imati a to je podrska od fbih (da nalozi ajde recimo HT kao sto nalozi BHT-u da da pare za kkBosnu, ili kao sto javna poduzeca iz RS-a daju za Igose) , zupanije ( da izdvoji odredjena sredstva za vrhunski sport , naravno ne mislim na stotine tisuca ali da barem pokrije cistacice,domare tj.njih 4-5 koji kostaju 4-5000 KM , ipak promoviramo ovu zupaniju na cijelom prostoru ex yu i to kako ) i grada koji bi barem struju u dvorani mogao platiti . Ali ne svi oni skupa daju 0 KM godisnje sto je zalosno , znam da je off topik ali pukla me inspiracija da kukamuniversum je napisao/la:istina u kosarci jeste institucija najveci klub,al nama ne treba vas pomoc,hvala mozemo i samifelix123 je napisao/la:Ne radujem se nicijoj nesreci ,al ne mogu rec da mi je nesto pretjerano zao što Zrinjski propada ,valjda ce na grešakama učiti
Baš ovo što je @kk široki rekao "Zavist je najveci problem djela uprave Zrinjskog , umjesto da uspostave suradnju s nama oni dovode neke igrace iz Srbije i CG "
Iako Mostarci ne zele to priznat mi smo institucija za opcenito sport u BiH ,a da ne govorim za BH košarku
Brotnjo ,Grude ,Posusje godinama opstaju upravo zbog nas ,to mogu bez lazne skromnosti reci
Vi i Čapljinci to još ne shvacate i gledate na nas kao na nekakve neprijatelje (vec sam puno puta govorio o svom iskustvu u mostarskoj dvorani ,Skenderija je mala beba kakve su uvrede te veceri letjele na nas racun )al kad odjednom eksplodira vijest o gasenju kluba (kao sto je sa Slobodom slucaj bio ,nazalost) pitat cete se kako zasto
Nazalost ovakva ista situcaija je i u nogometu gdje gospodin Vidacak sve svoje neuspjehe pripisuje drugima ,najcesce "škutorima"![]()
.
ja se nesjecam kad je zrinjski zadnji put uzeo dvoranu od sirokog,a i kad je uzimo bila je placena.....zrinjski ne uzima dvorane jer moze udjackom trenirat,jes da je mala ali koristi,zrinjski je los zbog idiota u u pravi,ovo sto je dosad uradila ova ekipa,mogli su i nasi juniori isto......ima par dobrih igraca a ostalo za k..urackksiroki je napisao/la:Naravno da netreba , ni kad vam je dvorana nedostupna pa nemate gdje i kad vas ostali odpilaju netreba ni tada (tada se pojavi mali Siroki i da termine kaliko god treba) ali samo hrabro i ponosno uz podrsku grada,ljudi,navijaca buducnost je osigurana , e sad sto nema podrske ni grada ni ljudi ni navijaca je drugi par cipela . Samo cu ti povuci jednu paralelu Zrinjski-Capljina , znaci vec sam rekao da Zrinjski nema podrske ni sa jedne strane a recimo Capljina ima sa svih (grad daje dobru lovu, dvorana cesto popunjena.....) i opet se neda dalje od lige 6 a kamoli da su konkurentni za titulu . Nazalost odredjene uprave misle da je lako bitti na vrhu , ma nije laku biti ni pri vrhu a kamoli na njemu . Malo cu ovdje provuci problem koji mi imamo a nebi smjeli imati a to je podrska od fbih (da nalozi ajde recimo HT kao sto nalozi BHT-u da da pare za kkBosnu, ili kao sto javna poduzeca iz RS-a daju za Igose) , zupanije ( da izdvoji odredjena sredstva za vrhunski sport , naravno ne mislim na stotine tisuca ali da barem pokrije cistacice,domare tj.njih 4-5 koji kostaju 4-5000 KM , ipak promoviramo ovu zupaniju na cijelom prostoru ex yu i to kako ) i grada koji bi barem struju u dvorani mogao platiti . Ali ne svi oni skupa daju 0 KM godisnje sto je zalosno , znam da je off topik ali pukla me inspiracija da kukamuniversum je napisao/la:istina u kosarci jeste institucija najveci klub,al nama ne treba vas pomoc,hvala mozemo i samifelix123 je napisao/la:Ne radujem se nicijoj nesreci ,al ne mogu rec da mi je nesto pretjerano zao što Zrinjski propada ,valjda ce na grešakama učiti
.
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905
Svaka cast Hasandicu,ostali na celu s Jazivom su amateri !!!!!!!!!
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Biti ili ne biti
Pred košarkašima Zrinjskog sutra je izuzetno važna utakmica sa Čelikom. Ukoliko naši košarkaši nastave seriju poraza, onda su najozbiljniji kandidat za ispadanje iz lige, dok pobjedom donose bar malo mira u klub.
Utakmica HKK Zrinjski-KK Čelik igra se sutra (subota) sa početkom u 18. sati.
Pred košarkašima Zrinjskog sutra je izuzetno važna utakmica sa Čelikom. Ukoliko naši košarkaši nastave seriju poraza, onda su najozbiljniji kandidat za ispadanje iz lige, dok pobjedom donose bar malo mira u klub.
Utakmica HKK Zrinjski-KK Čelik igra se sutra (subota) sa početkom u 18. sati.
HKK Zrinjski-OKK Čelik 84:83
Košarkaši Zrinjskog konačno su večeras došli do pobjede, premda su i ovu utakmicu mogli vrlo lako izgubiti.
Što se to nije desilo košarkaši Zrinjskog mogu ponajprije zahvaliti Jazvinu koji je odigrao odličnu utakmicu i pri tome postigao 22. poena i uz imao 10. skokova.
Prva četvrtina protekla je u izjednačenoj igri i kraj je donio prednost Zrinjskog 21:17. U drugoj četvrtini domaćin ubacuje u brzinu više, te vrlo brzo povećava prednost. Najveća je iznosila 41:30, i tada smo mislili da je utakmica gotova što se tiče pobjednika. Ali zatim ponovo greške u igri Zrinjskog, što koriste gosti da do odmora smanje rezultat 43:38.
Treća četvrtina donosi dominaciju gostiju, uz veliki broj pogrešaka igrača Zrinjskog. U zadnju četvrtinu gosti ulaze sa prednošću 69:74. Ta zadnja četvrtina donijela je pravu dramu u kojoj su na kraju igrači Zrinjskog bili sretniji te uspjeli slaviti rezultatom 84:83. Kod istog rezultata gosti su imali dva slobodna bacanja koje su uspjeli promašiti.
I na kraju opet vrijedi istaći Jazvina koji je ime broj 1 utakmice, a uz njega istakao se i Kapelan sa 26. poena. Kod gostiju Hrnčić je ubacio 23., a Hodžić 20. poena.
Košarkaši Zrinjskog konačno su večeras došli do pobjede, premda su i ovu utakmicu mogli vrlo lako izgubiti.
Što se to nije desilo košarkaši Zrinjskog mogu ponajprije zahvaliti Jazvinu koji je odigrao odličnu utakmicu i pri tome postigao 22. poena i uz imao 10. skokova.
Prva četvrtina protekla je u izjednačenoj igri i kraj je donio prednost Zrinjskog 21:17. U drugoj četvrtini domaćin ubacuje u brzinu više, te vrlo brzo povećava prednost. Najveća je iznosila 41:30, i tada smo mislili da je utakmica gotova što se tiče pobjednika. Ali zatim ponovo greške u igri Zrinjskog, što koriste gosti da do odmora smanje rezultat 43:38.
Treća četvrtina donosi dominaciju gostiju, uz veliki broj pogrešaka igrača Zrinjskog. U zadnju četvrtinu gosti ulaze sa prednošću 69:74. Ta zadnja četvrtina donijela je pravu dramu u kojoj su na kraju igrači Zrinjskog bili sretniji te uspjeli slaviti rezultatom 84:83. Kod istog rezultata gosti su imali dva slobodna bacanja koje su uspjeli promašiti.
I na kraju opet vrijedi istaći Jazvina koji je ime broj 1 utakmice, a uz njega istakao se i Kapelan sa 26. poena. Kod gostiju Hrnčić je ubacio 23., a Hodžić 20. poena.
Kevin je napisao/la:nazalost umjesto da surađuju sa Širokim, onaj Miloš ili kako već je pljuvao po nama preko novina..a i onda je Suton lijepo odgovorio da on može pljuvat a Široki će uvijek biti tu za sve hr klubove (Zrinjski, Brotnjo, Čapljina itd) i pomoć koliko bude mogao..
jedan svjež primjer, junior Zrinjskog, talent..Široki nudi neke pare, % od transfera i 2-3 igrača na posudbu, međutim, uprava Zrinjskog se sili, oće 50 000 + za dečka (!!)..naravno naši rekli ni čut, sada Zrinjski tog istog nudi od Šibenika, Splita, Dubrovnika itd..naravno kasno...i naravno uništili su dečku možda karijeru
Sto se tice spominjanog juniora naseg,tocno je da ga je Siroki trazio i davao novce,ali nije davao igrace na posudbu.to je cista laz i kafanska prica u kojima smo mi u Mostaru prvaci svijeta.Davao je novac koji nije ni problizan ulozenom od strane kluba za bilo kojeg juniora pa tako i za tog momka.Evo ovdje na forumu barem 90% ljudi zagovara da imamo vlastite momke.,a onda se napise da smo ga trebali dati Sirokom.Koja je to logika?????
Druga neistina je da ga sad mi nudimo po drugim "manjim" klubovima.Sto opet nije tocno..Neki klubovi u prici su izmisljeni,drugi su tocni i imaju i treci,za koje se i ne zna malo jaci klubovi od Sirokog koji se isto raspituju.Svi oni su sami zvali i trazili tog igraca.Zar bi klub trebao sad poceti stvarati igrace i davati ih "bespaltno " u druge klubove? Opet nema logike.Postoje i ponude koje se ne odbijaju.ali mi nismo te srece da nam takva dodje
izjava trenera I sportskog direktora BORIS DZIDIC
-
- Kontakt:
Da kafanska prica ,bjezi bola' nismo mi s Marsa pali ,evo da nije u nas igro 2-3 sezone ,zanima me dođe li mu išta Vidačak?????Rosas7 je napisao/la:Kevin je napisao/la:nazalost umjesto da surađuju sa Širokim, onaj Miloš ili kako već je pljuvao po nama preko novina..a i onda je Suton lijepo odgovorio da on može pljuvat a Široki će uvijek biti tu za sve hr klubove (Zrinjski, Brotnjo, Čapljina itd) i pomoć koliko bude mogao..
jedan svjež primjer, junior Zrinjskog, talent..Široki nudi neke pare, % od transfera i 2-3 igrača na posudbu, međutim, uprava Zrinjskog se sili, oće 50 000 + za dečka (!!)..naravno naši rekli ni čut, sada Zrinjski tog istog nudi od Šibenika, Splita, Dubrovnika itd..naravno kasno...i naravno uništili su dečku možda karijeru
Sto se tice spominjanog juniora naseg,tocno je da ga je Siroki trazio i davao novce,ali nije davao igrace na posudbu.to je cista laz i kafanska prica u kojima smo mi u Mostaru prvaci svijeta.Davao je novac koji nije ni problizan ulozenom od strane kluba za bilo kojeg juniora pa tako i za tog momka.Evo ovdje na forumu barem 90% ljudi zagovara da imamo vlastite momke.,a onda se napise da smo ga trebali dati Sirokom.Koja je to logika?????
Druga neistina je da ga sad mi nudimo po drugim "manjim" klubovima.Sto opet nije tocno..Neki klubovi u prici su izmisljeni,drugi su tocni i imaju i treci,za koje se i ne zna malo jaci klubovi od Sirokog koji se isto raspituju.Svi oni su sami zvali i trazili tog igraca.Zar bi klub trebao sad poceti stvarati igrace i davati ih "bespaltno " u druge klubove? Opet nema logike.Postoje i ponude koje se ne odbijaju.ali mi nismo te srece da nam takva dodje
Dobije li on od tih drugi i treci,kol'ko je trazio od nas ,eno vam nasi igraci i dvorana
Ja sam konto evo konacno u Mostaru igrac ,rodeni Mostarac ce doc dignut to na noge ,nece vise bit one bolesne ljubomore,iđi vrvi nonomo i te stvari al izgleda da ne možete pobjec od tog da niste vi glavni u sportu u Hercegovini ,spominjete neko ratno profiterstvo a 90-tih ste molili "gruhnite koju ogozgo da nama bude lakše"
Svaka čast pravoj mostarskoj raji, koja nema n'akve komplekse i koja redovno dođe na Pecaru pogledat pravu košarku
ti si bolestan covjecefelix123 je napisao/la:Da kafanska prica ,bjezi bola' nismo mi s Marsa pali ,evo da nije u nas igro 2-3 sezone ,zanima me dođe li mu išta Vidačak?????Rosas7 je napisao/la:Kevin je napisao/la:nazalost umjesto da surađuju sa Širokim, onaj Miloš ili kako već je pljuvao po nama preko novina..a i onda je Suton lijepo odgovorio da on može pljuvat a Široki će uvijek biti tu za sve hr klubove (Zrinjski, Brotnjo, Čapljina itd) i pomoć koliko bude mogao..
Dobije li on od tih drugi i treci,kol'ko je trazio od nas ,eno vam nasi igraci i dvorana
Ja sam konto evo konacno u Mostaru igrac ,rodeni Mostarac ce doc dignut to na noge ,nece vise bit one bolesne ljubomore,iđi vrvi nonomo i te stvari al izgleda da ne možete pobjec od tog da niste vi glavni u sportu u Hercegovini ,spominjete neko ratno profiterstvo a 90-tih ste molili "gruhnite koju ogozgo da nama bude lakše"
Svaka čast pravoj mostarskoj raji, koja nema n'akve komplekse i koja redovno dođe na Pecaru pogledat pravu košarku

on spominje rat hahaahhaah jaao kompleksasa haahahahahhaahahhahaah
Najveci i najtrofejniji klub u BIH. ZRINJSKI MOSTAR 1905
-
- Kontakt:
Neko mi je glup ili se pravi glup ,eto boldiro sam ti kljucnu rijec posto si poglup da procitas citav postuniversum je napisao/la:ti si bolestan covjecefelix123 je napisao/la:
Da kafanska prica ,bjezi bola' nismo mi s Marsa pali ,evo da nije u nas igro 2-3 sezone ,zanima me dođe li mu išta Vidačak?????
Svaka čast pravoj mostarskoj raji, koja nema n'akve komplekse i koja redovno dođe na Pecaru pogledat pravu košarku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
on spominje rat hahaahhaah jaao kompleksasa haahahahahhaahahhahaah

felix123 je napisao/la:Da kafanska prica ,bjezi bola' nismo mi s Marsa pali ,evo da nije u nas igro 2-3 sezone ,zanima me dođe li mu išta Vidačak?????Rosas7 je napisao/la:Kevin je napisao/la:nazalost umjesto da surađuju sa Širokim, onaj Miloš ili kako već je pljuvao po nama preko novina..a i onda je Suton lijepo odgovorio da on može pljuvat a Široki će uvijek biti tu za sve hr klubove (Zrinjski, Brotnjo, Čapljina itd) i pomoć koliko bude mogao..
nema se sta bjezAT,siroki je najveci i najtrofejniji klub u bih kada je kosarka u pitanju i na tome im svaka cast,ljudi imaju viziju i sve cesto odem do pecare kad je jaca utakmica,atmosfera super sve ok,.....od nas ovdje niko nikad nije reko lose o kk siroki,samo ti nesto napadas ovdje,al to je tvoja stvar ako si ti opterecen s tim

sto se tice tog juniora neznam sta je bilo na stvari,ali ovu izjavu je prenio boris,covjek je dosad bio korektan i dao je seb u klub 100°% da napraavi nesto i nece ga napusit u ovim teskim vremenima,ne vjerujem da bi covjek lago
eo ja ću tebi reć..Široki je davao lovu i % od transfera ukoliko mali bude nešto, i to dobar % (mislim 25)..a zrinjski je tražio ako sam dobro oko 50 000€..
e ako ga toliko cijeni, što mu ne da plaću onda 1500KM (€) mjesečno pa neka dečko ima od čega živiti..i da, nudite ga od Dubrovnika do Šibenika sada..ali koliko čujem ništa od toga...mali je zapušten, ne trenira redovno itd...
nažalost..KK Zrinjski će (možda) dečku upropastiti karijeru..
e ako ga toliko cijeni, što mu ne da plaću onda 1500KM (€) mjesečno pa neka dečko ima od čega živiti..i da, nudite ga od Dubrovnika do Šibenika sada..ali koliko čujem ništa od toga...mali je zapušten, ne trenira redovno itd...
nažalost..KK Zrinjski će (možda) dečku upropastiti karijeru..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Evo ja sam se raspitivao malo kod ljudi oko Zrinjskog.Siroki davao 4.000 eura. Zrinjski trazio 15.000,Ove cifre sto se gore spominju su lazne.A mali je u prvom timu, 94 godiste.Ako je tako dobar sto Siroki daje samo toliko i stipendiju od 300km.Izgleda Kevine da nemas dobre izvore u Sirokom ili te loze,hahahahah.
provjerene info na pravom mjestu.
A i jesmo se dovezali malog kao da je Drazen Petrovic,da je toliki talenat davno bi bio u Zagrebu ili Cedeviti.Imamo li malog Bosnjaka,pa opet i on se negdje izgubi!!!
A inace ti uvijek imas tacne informacijeLarry Bird je napisao/la:Evo ja sam se raspitivao malo kod ljudi oko Zrinjskog.Siroki davao 4.000 eura. Zrinjski trazio 15.000,Ove cifre sto se gore spominju su lazne.A mali je u prvom timu, 94 godiste.Ako je tako dobar sto Siroki daje samo toliko i stipendiju od 300km.Izgleda Kevine da nemas dobre izvore u Sirokom ili te loze,hahahahah.

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Uvijek priajatelju,kladio sam se nekad davno sa tobom za jednu informaciju,pa si obecao veceru,pod drugim nickom sam bio.ali nema veze.Dat ce Bogneno#4 je napisao/la:A inace ti uvijek imas tacne informacijeLarry Bird je napisao/la:Evo ja sam se raspitivao malo kod ljudi oko Zrinjskog.Siroki davao 4.000 eura. Zrinjski trazio 15.000,Ove cifre sto se gore spominju su lazne.A mali je u prvom timu, 94 godiste.Ako je tako dobar sto Siroki daje samo toliko i stipendiju od 300km.Izgleda Kevine da nemas dobre izvore u Sirokom ili te loze,hahahahah.
provjerene info na pravom mjestu.![]()
![]()

To si pogodio. Ali, sjecam se mnogih fula koje si napravio
I da, kad navratis do Sarajeva, javi se nije sporno.

I da, kad navratis do Sarajeva, javi se nije sporno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.