Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Nail for Real
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 15:52

addebisi je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.

Pazi sto se tice Ballotellia,Teveza i Dzeko,99% sam siguran da oni nece igrati zajedno,ustvari nece sigurno jer je to previse opasno,u praksi to su tri klasicna spica,sa tim da se Tevez i Mario koriste na krilima.
Napad ce i kada se Ballotelli vrati biti Dzeko i Tevez a Silva iza ili po strani.
Ne znam za ovo da nece moci sve trojica igrati u prvih jedanaest, jer mogao bi on tu nesto drugo iskombinovati samim tim sto Balloteli moze igrat poluspica, staviti teveza desno i silvu lijevo... tako bi dobio nesto slicnu formaciju kao sto je 4 -5 -1 odnosno 4-3-3...a samim tim sto ima yayu u vezi daje mu jedan novi nivo za taj nacin igre, jer svojom ofanzivom yaya glat moze otici na amc a baloteli praviti drustvo dzeki dok bi krila ostala ista...
iako i ja sumnja u to ali et sve me vuce na to kada je rekao da ce tevez,dzeko i balloteli igrati zajedno..
Pa tebi ispada formacija 4-2-4 :lol:
Balloteli ne moze igrat' 4-3-3 formaciju. Puno je sporiji od Johnsona ili Silve npr. iako oni nisu klasicni napadaci bolji bi odgovarali toj poziciji nego on.

Meni je ovo mocno

______________Barry___Yaya_____________
Johnson____________________________Silva
__________Dzeko____Tevez_______________
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 16:00

addebisi je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Nije to do povrede,nego je njemu Mancini dao zadatak da vise paznju obrati na svoj gol,jer gore ima atomski napad,te ultra ludog Yayu i ne treba im toliko,tek ako ne bude toliko ofanzivan napad onda ce i on da krene gole,protiv Wolwesa je imao nekoliko prodora koji se rezultirali dobrim centarsutem te onaj jedan sut sa 35 metara.No svakako da ovo nije njegova prava forma i da ce polako da ulazi u formu i onda od sledece sezone ocekujem njega u pravom licu.

Pazi sto se tice Ballotellia,Teveza i Dzeko,99% sam siguran da oni nece igrati zajedno,ustvari nece sigurno jer je to previse opasno,u praksi to su tri klasicna spica,sa tim da se Tevez i Mario koriste na krilima.
Napad ce i kada se Ballotelli vrati biti Dzeko i Tevez a Silva iza ili po strani.
Ne znam za ovo da nece moci sve trojica igrati u prvih jedanaest, jer mogao bi on tu nesto drugo iskombinovati samim tim sto Balloteli moze igrat poluspica, staviti teveza desno i silvu lijevo... tako bi dobio nesto slicnu formaciju kao sto je 4 -5 -1 odnosno 4-3-3...a samim tim sto ima yayu u vezi daje mu jedan novi nivo za taj nacin igre, jer svojom ofanzivom yaya glat moze otici na amc a baloteli praviti drustvo dzeki dok bi krila ostala ista...
iako i ja sumnja u to ali et sve me vuce na to kada je rekao da ce tevez,dzeko i balloteli igrati zajedno..
Sa takvom formacijom,da imas odbranu Evra-Terry-Vidic-Maicon ta bi ekipa od ozbiljnih ekipa primala najmanje 3 jer ti svi u napadu nebi pomagali odbrani. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 jan 2011, 18:43

-Paja je napisao/la:Baloteli je ovdje rekao cistu istinu, logicno je da je City visestruko kvalitetniji od slabasnih spanskih klubova.
Pozdrav od Barbareza haaaaaaa - esencija u oci heheheheh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 19:31

de Jong je igrao cini mi se svaku utakmicu ove sezone a niko ga ne stavlja u sastav...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

osim-osim
Kontakt:

Post Postao/la osim-osim » 18 jan 2011, 19:50

igra li Dzeko veceras,zna li neko?

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 19:51

osim-osim je napisao/la:igra li Dzeko veceras,zna li neko?

ne igra, pa daj ljudi nije grijeh citati tudje postove :roll:
"Like a krme in Teheran."

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 jan 2011, 20:03

Imam jedno pitanje: Zna li neko hocel igrat Dzeko veceras?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 18 jan 2011, 20:07

EdinTM87 je napisao/la:Imam jedno pitanje: Zna li neko hocel igrat Dzeko veceras?
I mene zivo interesuje?
Igra li Dzekson????
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jan 2011, 20:07

Ima li neko link za vecerasnju utakmicu?

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 20:07

Ja vam namjerno necu odgovoriti pitanje.
Prelistajte malo temu, 20 ljudi postavlja isto pitanje hoce li Dzeko igrat :?

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 jan 2011, 20:12

nisam siguran da li je neko ovo postavio ranije ali eto da pitam
Igra li Dzeko veceras???

evo linkova
http://veetle.com/index.php/channel/view#4d2e1004b747b
a ovaj drugi je odlican za sve utakmice
http://www.soccertvlive.net/
samo dole trazi koju utakmicu hoces da gledas
edit:evo jos jedan neko postavi na drugoj temi odlicnog kvaliteta
http://www.vip--sport.com/vip-tv.php
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 20:57

Hart

Zabaleta - Kompany - Lescott - Kolarov

Vieira - Milner

Johnson - Toure - Silva

Tevez

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jan 2011, 21:07

ko je dao gol za City? trenutno je 1:1..opet penal za goste..

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 21:08

bosnas_ je napisao/la:ko je dao gol za City? trenutno je 1:1..opet penal za goste..
Ovaj iz mog potpisa... :evil:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 18 jan 2011, 21:09

bosnas_ je napisao/la:ko je dao gol za City? trenutno je 1:1..opet penal za goste..
Carlosito.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 jan 2011, 21:10

pa reci Tevez majka mu stara!.. fakat puno djece na forumu..

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 18 jan 2011, 21:11

Evo ja gledam utakmicu. Gol je dao Tevez, a iz penala je izjednačio Galager. Maloprije kamera je prikazal Džeku kao sjedi u loži, a engleski komentator je rekao: "Ovo je Edin Džeko, bosanski napadač, doveden je za 27 milion funta i ne igra u ovoj utakmici jer Mancini želi da ga sačuva za sljedeću prvenstvenu utakmicu".

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 21:13

bosnas_ je napisao/la:pa reci Tevez majka mu stara!.. fakat puno djece na forumu..
Jako teško zaključiti.. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 18 jan 2011, 21:15

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Evo ja gledam utakmicu. Gol je dao Tevez, a iz penala je izjednačio Galager. Maloprije kamera je prikazal Džeku kao sjedi u loži, a engleski komentator je rekao: "Ovo je Edin Džeko, bosanski napadač, doveden je za 27 milion funta i ne igra u ovoj utakmici jer Mancini želi da ga sačuva za sljedeću prvenstvenu utakmicu".
ko je komentator??

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 21:17

Sexmachineboy je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:pa reci Tevez majka mu stara!.. fakat puno djece na forumu..
Jako teško zaključiti.. :roll:
Bice da je posumljao na LeBrona :mrgreen: :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Venom i 10 gostiju.