BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
@Cartman
Je li nas moras na svakoj temi prati na ruke,znaci svaki tvoj post je ponavljane jedne te iste stvari.Sta ocekujes svi znamo da mrzis covjeka,koji je tvoj cilj ?
A lijek za proljev je kuhano jaje.
Je li nas moras na svakoj temi prati na ruke,znaci svaki tvoj post je ponavljane jedne te iste stvari.Sta ocekujes svi znamo da mrzis covjeka,koji je tvoj cilj ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sirim pozitivnu energiju, mozda otjera Susica.Megamon je napisao/la:@Cartman
Je li bolje tvrdo ili meko kuhano?
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 mar 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- velez_mostar
- Kontakt:
Umjesto da Susic bude diplomata, da odradi posao kako treba, da mu dodje Begovic na koljenima, on ide kontra, i prkosi, ali ne prkosi preko svojih ledja, nego ledja nas, navijaca, i ove drzave, jer boli njega kur.cina, on je svakako prejadan trener da uspije, tako da se ne zamara nekim rezultatima, i spreman je na to, ali mi gubimo dobrog, odlicnog golmana..i to je to.Cartman je napisao/la:Hasagic opet ima ogromne probleme. Hocemo jos jednom primit moronski gol, pa onda da ledja ponovo budu kriva? Ili cemo gledat tog fantasticnog Avdukica koji sa skoro 30 godina jos nije igrao za posten klub? Mozda cak vidimo i polupovrijedjenog Sehica. Eh da barem imamo nekog mladog talentovanog golmana sto svake sedmice brani na najvisem nivou.
Pape moronu, mars u Tursku.
- Megamon
- Kontakt:
zavisi od peradi.Cartman je napisao/la:Sirim pozitivnu energiju, mozda otjera Susica.Megamon je napisao/la:@Cartman
Je li bolje tvrdo ili meko kuhano?
Nego vidim siris pozitivnu energiju,da nisi Turabi
Usmjeri je prema UsranovicumColakovicu i ostalim grobarima pusti legende na miru.
I da legende zive vjecno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Koju legendu? On je legenda na temi o FK Sarajevu i na temi o reprezentaciji Jugoslavije ako postoji. Na temi o reprezentaciji BiH ne moze bit legenda. Kao igrac nije igrao iz prirodnih razloga, a kao selektor nas je unistio kao ameri Hiroshimu. Vidjet cemo koliko ce radijacija trajat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Po meni Safet je bezveze trener i nije za klupu selektora.Kriv je sto se Begovic oglusio na pozive repke.. da mu je dao da bude prvi golman protiv Albanije (a to i zasluzuje svojim odbranama u najjacoj ligi svijeta medju prva 3-4 golmana je u Engleskoj) sigurno se momak nebi oglusio na pozive vec ovako je zamjena Keni( nemam nista protiv Kene dobar je golman)koji brani u nekom prosjecnom turskom timu,a za 3 klase je bolji golman.
Safet ne zove Jahica a jedini je nas igrac koji moze igrat na vise pozicija(komotno je Jahic mogao igrat sada protiv rumuna na ljevom boku dok je Lulica moga gurnut naprijed dok se Salihovic ne vrati)ima jos ti tovar gresaka Papetovi koje mi se nedaju nabraja....ali ruku na srce Pape je uradio i par pozitivni stvari, sa njim smo dobili jednog mujdju lulica malog besica pa i ovog tipa iz Olimpica nemogu mu se sjetit imena.
Sto se tice rezultata repke uvjek sam optimista ,ali ovaj put i nisam jer igrace treba psiholoski pripremit pogotovo sada kad znaju da bi im to mogla biti zadnja tekma u kvalifikacijama.Nadam se da se bosanski inat proradit u njima i da cemo dobit rumune.....
Safet ne zove Jahica a jedini je nas igrac koji moze igrat na vise pozicija(komotno je Jahic mogao igrat sada protiv rumuna na ljevom boku dok je Lulica moga gurnut naprijed dok se Salihovic ne vrati)ima jos ti tovar gresaka Papetovi koje mi se nedaju nabraja....ali ruku na srce Pape je uradio i par pozitivni stvari, sa njim smo dobili jednog mujdju lulica malog besica pa i ovog tipa iz Olimpica nemogu mu se sjetit imena.
Sto se tice rezultata repke uvjek sam optimista ,ali ovaj put i nisam jer igrace treba psiholoski pripremit pogotovo sada kad znaju da bi im to mogla biti zadnja tekma u kvalifikacijama.Nadam se da se bosanski inat proradit u njima i da cemo dobit rumune.....
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Čuj kažu neki Sišić kriv što se Begović nije odazivao,jer ga je Sušić držao na klupi,ma dajte molim vas. Miralem je standardan bio u Liyonu prošle god.a kod Čire na klupi,pa po toj logici ni Pjanić se nije trebao odazivati. Nek poštuje državni dres ili neka ne igra,pa makar bio i Messi
Pogledaj malo s rajom koja jos ide iz Sarajeva pa uzletite kome 20ku.Ice ljudi i sa kombijima i....a mozda bude i kakav bus raspitaj se,nebi me cudilo da uvedu kakvu vanrednu linijuBosnier je napisao/la:hahahaDushi_Rob je napisao/la:da nece Spaha ko Baljic u svoje vrijeme, otic u pjevace ?!Megamon je napisao/la:Kad Spaha zapjeva prije utakmice Oj Zefire![]()
bice gusto bice pobjeda, kupio sam karte a neznam kako cu se poslje tekme vratiti iz zenice , nema ni voza ni autobusa poslje 8 h
RIP SALE VILENJAK
- Principatus
- Kontakt:
Interview sa Dzekom iz Avaza. Svidja mi se njegov pobjednicki mentalitet, samopouzdanje i duh. Kako prema utakmici sa Rumunijom, tako i njegovoj situaciji u City. Dzeko je cesce dokazivao da je i psihicki veoma stabilan, nesto sto nije uvjek tipicno za nase igrace.
Džeko: Na razmišljam o suspenziji nego o pobjedi
Naša najveća fudbalska zvijezda, koja je u proteklih nekoliko mjeseci stekla reputaciju osobe do koje je gotovo nemoguće doći i čija svaka riječ vrijedi šaku zlata, u Sarajevo je jučer doputovala s osmijehom od uha do uha.
Jednostavan i sretan, kao nekada kada je igrao za Teplice, Džeko je bio spreman i raspoložen za pitanja reportera Avaza, jedinog novinara na Sarajevskom aerodromu.
Poželio reprezentaciju
Edine, djeluješ vrlo sretno?
- Dobar sam, nema razloga da ne budem. Poželio sam Bosnu i reprezentaciju jer nisam bio s ekipom u SAD. Radujem se što ponovo vidim svoje prijatelje iz tima.
Kako ti je u Cityu?
- Super. Još se privikavam. Mislim da će mi za potpunu adaptaciju trebati možda pola godine.
Svi smo očekivali da u Cityu samo nastaviš tamo gdje si stao u Volfsburgu, davati golove, ali to, očigledno, nije baš tako lako?
- Nije, ali se ne brinem. Važno je da igram i da u klubu vjeruju u moje sposobnosti. Golovi će sigurno doći.
Stječe se dojam da si došao u baš nezgodnu sredinu, s mnogo zvijezda koje se ne trpe baš najbolje. Koliko ti to smeta u privikavanju?
- Bilo mi je nezgodno i u Wolfsburgu kada sam tek došao, ali to je normalno. Potrebno je malo vremena da se čovjek uklopi u tim i uspostavi dobre odnose s kolegama. Treba ići stepenicu po stepenicu. U Wolfsburgu sam se izborio za status, nema razloga da tako ne bude i ovdje.
Sve do nas
Šta očekuješ od utakmice s Rumunijom?
- O tome ne treba puno pričati, igramo kući, pred našim navijačima i idemo na pobjedu kojom ćemo otpisati Rumune i nastaviti borbu za jedno od prva dva mjesta. Sve je do nas. Moramo učiniti sve što možemo da bude onako kako želimo.
Sumnjam da će nas suspendirati
Pratiš li šta se deševa s NSBiH?
- Ne pratim, trudim se da me to uopće ne zanima.
Za mogućnost suspenzije si, pretpostavljam, čuo?
- To znam, ali sumnjam da će se zaista desiti da nas suspendiraju. Mi u subotu trebamo pobijediti Rumuniju, a o tome šta će se poslije desiti ne trebamo mnogo razmišljati niti se operećivati.
Ne plašim se ničega
Je li ti nekada prošlo kroz glavu da možda ovaj angažman u Cityu neće izaći na dobro, plašiš li se toga?
- Ne plašim se ničega, jer znam da posjedujem potreban kvalitet. Znam koliko mogu. Ako sve protekne kako treba, očekujem da ću od ljeta početi davati ono najbolje od sebe i biti onaj stari iz Wolfsburga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pokazali smo dobru igru protiv Slovacke i Meksika, u te dvije tekmi smo imali nesto sto sad nemamo a to je Sejo.
Nadam se da cemo moci bez njega. Mislim da nebi trebali igrati sa dva spica.
Ja bi ovako volio da vidim.
----------------Dzeko--------------------
Stilic-----------Miske------------Pjanic
--------Haris---------Rahimic---------
Lula----Spahic-----Pandza-----Mujdza
--------------neko valjda--------------
Ova lijeva strana ce biti slabija u odbrani ali zato ce Dzeko imati lopte kakve u City-u nece vidjeti.
Stilic je u jakoj formi, sto se tice odbrane je slab al zato moze zabiti/asistirati ko niko. Rahim i Hare moraju paziti na odbranu malo vise kad Lula i Mujdza budu prolazili po krilima. A i Pjanic trci ko lud pa se moze vracati kad ovi odu gore.
Sto se tice zamjene Vedo sigurno i mali Besic za Rahimica?. Mozda Vranjes za Mujdzu, Mravac Pandza.
Ova lijeva strana ce biti slabija u odbrani ali zato ce Dzeko imati lopte kakve u City-u nece vidjeti.
Stilic je u jakoj formi, sto se tice odbrane je slab al zato moze zabiti/asistirati ko niko. Rahim i Hare moraju paziti na odbranu malo vise kad Lula i Mujdza budu prolazili po krilima. A i Pjanic trci ko lud pa se moze vracati kad ovi odu gore.
Sto se tice zamjene Vedo sigurno i mali Besic za Rahimica?. Mozda Vranjes za Mujdzu, Mravac Pandza.
-
Madridista18
- Kontakt:
Bolje cemo tamo u gostima odigrati nego u Zenici
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
igraj Bosno ne daj se, igraj svi smo uz tebe ale ale ale ....
nervoza pocela, dobro je
nervoza pocela, dobro je
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Mozda je glupo pitanje,ali interesuje me da li neko zna koji sudija ce suditi mec.
Nije da sam pristalica teorija zavjere ili nesto slicno,interesuje me cisto informacije radi.
Nije da sam pristalica teorija zavjere ili nesto slicno,interesuje me cisto informacije radi.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
gazija87 je napisao/la:Mozda je glupo pitanje,ali interesuje me da li neko zna koji sudija ce suditi mec.
mirza_9 je napisao/la:Fernando Teixeira Vitienes
Skoro pa si sve ub'o.soko je napisao/la:Pokazali smo dobru igru protiv Slovacke i Meksika, u te dvije tekmi smo imali nesto sto sad nemamo a to je Sejo.
Jedino lijeva strana bi defanzivno bila, pa malo je reci katastrofa.Svi rodjeni ofanzivci i prikrpljeni defanzivci.
I plus osim Lule kod ovih dvojice radijus kretanja je minimala.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2011, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
[/quote]mirza_9 je napisao/la:Fernando Teixeira Vitienes
Hvala za informaciju,a koje ovaj lik nikad cuo za njega,da li je to Portugalac?
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
po tvom ko je hrvat ne prati bih repku,daj bola sta si zatucan,ja ne krijem da volim hr reprezentaciju,a isto tako bi volio da bih dobije rumunje i da se plasira na euro2012....harishp je napisao/la:Cuj ovog, grdne rane i navijaca.Rosas7 je napisao/la:e susicu ne dobijes li ovo....odmah idi sa klupe,nek se trazi novi izbornik
Bilic je na drugoj adresi.
BTW Nego ovi sto kazu Kenu bole ledja ali Begovica nesto sasvim drugo.U tome je razlika.
ali realno bih ima dosta jacu repku od rumunja i favorit je ,susic ne dobije li njih sa ovim igracima nema sta raziti vise na klupi izbornika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- storm_raider
- Kontakt:
Postujem svaciji izbor, ali ako cete se voditi tom logikom onda vam legende nisu ni Ivica Osim, Hase, Delibasic, Davorin Popovic, Dragan Vikic, Muzaferija, Dzumhur i sl. jer avaj, oni su tad promovisali zajednicku nam drzavu - Jugoslaviju.Cartman je napisao/la:Koju legendu? On je legenda na temi o FK Sarajevu i na temi o reprezentaciji Jugoslavije ako postoji. Na temi o reprezentaciji BiH ne moze bit legenda. Kao igrac nije igrao iz prirodnih razloga, a kao selektor nas je unistio kao ameri Hiroshimu. Vidjet cemo koliko ce radijacija trajat.
Kao i taj cijenjeni gospodin sa vaseg avatara.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 23 mar 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Principatus
- Kontakt:
Evo bivsi rumunski reprezentativac Belodedici nas je prokuzio.
"Vidio sam šta su Bosanci u stanju uraditi. Oni su najgluplji, najfanatičniji i gladni dobrih rezultata", rekao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.
Belodedici je rekao da reprezentaciju treba poštovati, ali da je se ne treba plašiti.
"U BiH živi miks Srba, muslimana i Hrvata i njihovi geni su posebni. Talentovani su u svemu što rade i godinama imaju velika sportska imena", rekao je Belodedici, čija će riječi dodatno motivisati naše reprezentativca pred meč sa Rumunima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Treba skinuti maske vise ,sta drugo reci do cetnici ostaju cetnici,on pojma nema za ime nacije koju su dva puta ukidali ali joj niakda nista mogli nisu,on ne zna za pojam Bosnjak,ovaj zadojeni(i u YU je pokazivao znakove nacionalizma i fasizma):
Drsko i bezobrazno
Belodedici: Bosanci su glupi i veoma fanatični
Nekadašnji centarhalf beogradske Crvene zvezde sa kojom je osvojio Kup šampiona 1991. godine i bivši rumunski reprezentativac Miodrag Belodedici osvrnuo se na predstojeću utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, prilikom čega je vrlo neprimjereno i bezobrazno Bosance nazvao glupim i fanatičnim.
Jedini rumunski igrač koji je osvojio titule evropskog klupskog prvaka sa dva različita kluba (Steaua iz Bukurešta i Crvena Zvezda) izjavio je za tamošnje medije da su "Bosanci fanatični, imaju veliku želju za pobjedom, ali da se igrači Razvana Lucescua ne trebaju bojati tima Safeta Sušića".
Belodedici je rekao da se njegovi sunarodnjaci trebaju fokusirati na odbranu i pokušati iznenaditi našu selekciju brzim kontranapadima.
"Vidio sam šta su Bosanci u stanju uraditi. Oni su najgluplji, najfanatičniji i gladni dobrih rezultata", rekao je igrač koji je u nekadašnju Jugoslaviju prebjegao iz Čaušeskovog režima.
Belodedici je rekao da reprezentaciju treba poštovati, ali da je se ne treba plašiti.
"U BiH živi miks Srba, muslimana i Hrvata i njihovi geni su posebni. Talentovani su u svemu što rade i godinama imaju velika sportska imena", rekao je Belodedici, čija će izjava zasigurno biti dodatni motiv našim reprezentativcima i navijačima uoči ključnog meča u ovim kvalifikacijama, koji se igra u Zenici ove subote.
Drsko i bezobrazno
Belodedici: Bosanci su glupi i veoma fanatični
Nekadašnji centarhalf beogradske Crvene zvezde sa kojom je osvojio Kup šampiona 1991. godine i bivši rumunski reprezentativac Miodrag Belodedici osvrnuo se na predstojeću utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 u Poljskoj i Ukrajini, prilikom čega je vrlo neprimjereno i bezobrazno Bosance nazvao glupim i fanatičnim.
Jedini rumunski igrač koji je osvojio titule evropskog klupskog prvaka sa dva različita kluba (Steaua iz Bukurešta i Crvena Zvezda) izjavio je za tamošnje medije da su "Bosanci fanatični, imaju veliku želju za pobjedom, ali da se igrači Razvana Lucescua ne trebaju bojati tima Safeta Sušića".
Belodedici je rekao da se njegovi sunarodnjaci trebaju fokusirati na odbranu i pokušati iznenaditi našu selekciju brzim kontranapadima.
"Vidio sam šta su Bosanci u stanju uraditi. Oni su najgluplji, najfanatičniji i gladni dobrih rezultata", rekao je igrač koji je u nekadašnju Jugoslaviju prebjegao iz Čaušeskovog režima.
"U BiH živi miks Srba, muslimana i Hrvata i njihovi geni su posebni. Talentovani su u svemu što rade i godinama imaju velika sportska imena", rekao je Belodedici, čija će izjava zasigurno biti dodatni motiv našim reprezentativcima i navijačima uoči ključnog meča u ovim kvalifikacijama, koji se igra u Zenici ove subote.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.