Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

underground
Kontakt:

Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin

Post Postao/la underground » 19 nov 2011, 00:55

sve je to uredu al kako ljudi kontaj napravit prilaz kampu na crkvickom brdu kad i sami znamo (govorim o zenicanima) kakva je situacija, mislim iso sam 8 godina gore u skolu i znam da obicna auta imaju problema kad se treba popet na parking ispred skole a kamoli jedan autobus :roll: :?
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 19 nov 2011, 01:02

underground je napisao/la:sve je to uredu al kako ljudi kontaj napravit prilaz kampu na crkvickom brdu kad i sami znamo (govorim o zenicanima) kakva je situacija, mislim iso sam 8 godina gore u skolu i znam da obicna auta imaju problema kad se treba popet na parking ispred skole a kamoli jedan autobus :roll: :?
probijena je cesta do kampa, preko puta one nove pumpe :)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 01:04

romeo je napisao/la:
underground je napisao/la:sve je to uredu al kako ljudi kontaj napravit prilaz kampu na crkvickom brdu kad i sami znamo (govorim o zenicanima) kakva je situacija, mislim iso sam 8 godina gore u skolu i znam da obicna auta imaju problema kad se treba popet na parking ispred skole a kamoli jedan autobus :roll: :?
;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 19 nov 2011, 01:05

onda je to to 8-) 8-) 8-) odo sovit peace
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 19 nov 2011, 01:34

ja mislim da je ovo patka za ovu rekonstrukciju al et zivi bili pa vidjeli ;)

PS ne vidjeh pise li gdje ko finansira ovu rekonstrukciju :roll:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 02:04

kinder_jaje je napisao/la:ja mislim da je ovo patka za ovu rekonstrukciju al et zivi bili pa vidjeli ;)

Isti onaj sto finansira vec skoro pa izgradzeni kamp/terene u Zenici. Nije ovo samo projekat Zenice/Federacije/Bosne i Hercegovine.... ima tu i FIFA/UEFA. Ja vjerujem da svi imaju svoj dio. No ako bude patka pa nista. Neko ce se krako obradovat, nasmijat i sl. dok mi u Zenici ne napravimo nesto kvalitetno ko sto smo i Arenu sami napravili. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 19 nov 2011, 05:27

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika
32,000 dusa prima i kostao je 37,000,000 eura ;) dakle one price sto nasi "novinari" pricaju da treba 250-300 miliona za stadion su bezze :)

mislim da bi ovako nesto bilo idealno za repku
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 nov 2011, 08:37

bparena je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:ja mislim da je ovo patka za ovu rekonstrukciju al et zivi bili pa vidjeli ;)

Isti onaj sto finansira vec skoro pa izgradzeni kamp/terene u Zenici. Nije ovo samo projekat Zenice/Federacije/Bosne i Hercegovine.... ima tu i FIFA/UEFA. Ja vjerujem da svi imaju svoj dio. No ako bude patka pa nista. Neko ce se krako obradovat, nasmijat i sl. dok mi u Zenici ne napravimo nesto kvalitetno ko sto smo i Arenu sami napravili. :)

ja mislim da trebamo odbiti tu pomoc uefe i fife, jer njih samo pare zanimaju. ostetili su nas u francuskoj, jer francuzi sa 10 puta vise stanovnika su morali ucestvovati na euru, a i platini je francuz.
protiv portugala je svoje prste u to umijesao kastrol koji je dao uefi ogromne pare da ne propadnu reklame sa ronaldom, a i real je to pritisko jer ima love od toga.

kad se sve uzme u obzir, jasno se vidi kakva je uefa organizacija.
mislim da trebamo svi izaci na ulice i jasno im kazati da nas njihova haram para ne zanima. Uostalom, kao i dosad.
Mi smo ponosni Bosanci i Hercegovci i mi se nikad ne bi prodali za pare. Imamo bezbroj primjera nasih ljudi kako ne uzimaju mito, i kako se ne upustaju u nemoralne radnje.
Stoga, ponavljam, SVI NA ULICE I DA ODBIJEMO POMOC OD UEFE!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 nov 2011, 08:43

hamo_pipa je napisao/la:kad se sve uzme u obzir, jasno se vidi kakva je uefa organizacija.
mislim da trebamo svi izaci na ulice i jasno im kazati da nas njihova haram para ne zanima. Uostalom, kao i dosad.
Mi smo ponosni Bosanci i Hercegovci i mi se nikad ne bi prodali za pare. Imamo bezbroj primjera nasih ljudi kako ne uzimaju mito, i kako se ne upustaju u nemoralne radnje.
Stoga, ponavljam, SVI NA ULICE I DA ODBIJEMO POMOC OD UEFE!!!
E hocemo ih zaj.ebat ako svi izadjemo na ulice...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 nov 2011, 08:47

Pa time cemo jasno dati do znanja savezu sta mi kao navijaci mislimo o pomoci od uefe.
Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, kada smo se digli protiv nepravde.
Mi smo ljudi od principa, nece nas neka uefa kupit nekim parama za neki stadion!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 09:04

hamo_pipa je napisao/la:Pa time cemo jasno dati do znanja savezu sta mi kao navijaci mislimo o pomoci od uefe.
Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, kada smo se digli protiv nepravde.
Mi smo ljudi od principa, nece nas neka uefa kupit nekim parama za neki stadion!
Nije se s rogatima bost. A u nasem narodu postoji jedna izreka "u ljute ciganke šuplja torba". Nema nist aod nekih protesta jer to ne treba da radimo. Treba im indirektno zbog svih ovih zakulisanih radnji traziti da nam naprave sve sto nam treba a ne da se ko fol mi nesto ljutimo. Bas suprotno.

p.s. inace sto se tice nekog protesta to bi treralo vise da mi kao navijaci vec sada posaljemo UEFI/FIFI pismo da se sljedeci nas baraz u Evropi naravno SA PORTUGALOM ipak igra prvo u Lisabomu. Mislim reci im da je za nas ocekivano jer nam stimaju da ponovo bude Portugal. I Euzebijo podpredsjednik je onaj koji nam stalno smjesta ove smicalice.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 nov 2011, 09:23

moramo jednom stati ukraj tome.
Onda ce nas uvijek tako kupovati sitnicama.
kao naprimjer, milion i tristo hiljada eura 2007/2008 (http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; na kraju dokumenta).

To ne moze vise.
Necemo nista od njih dok ne bude pravde!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 10:21

Hajmo ih rusit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 19 nov 2011, 10:27

Zenica nadam se da neće bit više bruke i sramote.Koševo nek bude tu uređeno spremno uvijek će trebat.
Al Zenica žalosno toliko novaca se ulaže u gluposti , a da se jedan manji stadion ne može imati.
Osim i ekipa vjerujem kao savez da će nešto pokušat krajnje je vrijeme,malo ušminkat uredit ,pa da imamo svoj 'hram' , a ne kako kažu krumpirište.Pa žalosno šta se sve ovo događalo mnogima pouka i škola.

Nadam se da ima građevinaca, malo pomoć grada,kantona,saveza,sponzora, neke donacije ma možemo imat ARENU samo volja i želja i primit se posla!!! Radit djela ,a ne priče!

Nemoramo ih rušit ali imamo svoj ponos i stav i pamet najvažnije ;) !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 nov 2011, 10:46

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
bparena je napisao/la:
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Kad smo vec kod Bilinog Polja po meni je najbolje ovo rjesenje kao sto je stadion Southampton-a..

slika
slika
slika

Predobar krov. Vidi ako bi isla ova varijanta onda bi istok bio dosta blizi bulevaru. Neznam kako bi jug lego prema poliklinici, ali stvarno ce biti fenomenalno ako se i kad se ovo napravi od Bilino Polja. Ima da se trese stadion od refleksije zvuka u zatvorenoj skoljci.... fenomenalno......

mislim da ovo možemo samo sanjati
sanjali smo i da reprezentacija ima svoj stalni kamp kao sto ima spanija engleska pa se eno izgradi u zenici[/quote]

bez ikakvog prilaza vozilima

volio bi ovakav stadion u zenici,ali za ovakav stadion mislim da bi trebalo rušiti i zgradu firme zenica-stan

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 nov 2011, 10:55

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:volio bi ovakav stadion u zenici,ali za ovakav stadion mislim da bi trebalo rušiti i zgradu firme zenica-stan
Vjerovatno, a i samom Hotelu Internacional će biti ružno sada :)

Ne znam stvarno, teški sam pesimist što se ovoga tiče...
Čelik Zenica 1945

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 nov 2011, 11:15

Nimla_RZ je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:volio bi ovakav stadion u zenici,ali za ovakav stadion mislim da bi trebalo rušiti i zgradu firme zenica-stan
Vjerovatno, a i samom Hotelu Internacional će biti ružno sada :)

Ne znam stvarno, teški sam pesimist što se ovoga tiče...
Zenica-stan i po proslom planu prosirenja bi bio "ugradzen" u juznu stranu tribina, ali naravno iseljen n acijem bi mjestu bile adekvatnije prostorije.... Ovome seto kaze za prilaz autima.... nije daleko Kamberovice i onaj dio ispod rekreacionih terena prema rijeci Bosna. Sve je to na mjestu....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 nov 2011, 11:20

Pa ne bi bilo loše to, al opet me strah čim se sjetim onog Tušnja... Pa oni jednu tribinu grade više od 2 godine meščini :?
Čelik Zenica 1945

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 19 nov 2011, 11:26

Nimla_RZ je napisao/la:Pa ne bi bilo loše to, al opet me strah čim se sjetim onog Tušnja... Pa oni jednu tribinu grade više od 2 godine meščini :?
Nisu oni bez razloga FUKARE Tuzla.Što se tiče ovoga za Bilino Polje sve je moguče. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 19 nov 2011, 11:47

ja sam postavio ovdje sliku i video kako bi to BP izgledalo :D
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1440" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.