Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
probijena je cesta do kampa, preko puta one nove pumpeunderground je napisao/la:sve je to uredu al kako ljudi kontaj napravit prilaz kampu na crkvickom brdu kad i sami znamo (govorim o zenicanima) kakva je situacija, mislim iso sam 8 godina gore u skolu i znam da obicna auta imaju problema kad se treba popet na parking ispred skole a kamoli jedan autobus![]()
romeo je napisao/la:probijena je cesta do kampa, preko puta one nove pumpeunderground je napisao/la:sve je to uredu al kako ljudi kontaj napravit prilaz kampu na crkvickom brdu kad i sami znamo (govorim o zenicanima) kakva je situacija, mislim iso sam 8 godina gore u skolu i znam da obicna auta imaju problema kad se treba popet na parking ispred skole a kamoli jedan autobus![]()
onda je to toprobijena je cesta do kampa, preko puta one nove pumpe
Isti onaj sto finansira vec skoro pa izgradzeni kamp/terene u Zenici. Nije ovo samo projekat Zenice/Federacije/Bosne i Hercegovine.... ima tu i FIFA/UEFA. Ja vjerujem da svi imaju svoj dio. No ako bude patka pa nista. Neko ce se krako obradovat, nasmijat i sl. dok mi u Zenici ne napravimo nesto kvalitetno ko sto smo i Arenu sami napravili.kinder_jaje je napisao/la:ja mislim da je ovo patka za ovu rekonstrukciju al et zivi bili pa vidjeli![]()
PS ne vidjeh pise li gdje ko finansira ovu rekonstrukciju
32,000 dusa prima i kostao je 37,000,000 eura
bparena je napisao/la:Isti onaj sto finansira vec skoro pa izgradzeni kamp/terene u Zenici. Nije ovo samo projekat Zenice/Federacije/Bosne i Hercegovine.... ima tu i FIFA/UEFA. Ja vjerujem da svi imaju svoj dio. No ako bude patka pa nista. Neko ce se krako obradovat, nasmijat i sl. dok mi u Zenici ne napravimo nesto kvalitetno ko sto smo i Arenu sami napravili.kinder_jaje je napisao/la:ja mislim da je ovo patka za ovu rekonstrukciju al et zivi bili pa vidjeli![]()
PS ne vidjeh pise li gdje ko finansira ovu rekonstrukciju
E hocemo ih zaj.ebat ako svi izadjemo na ulice...hamo_pipa je napisao/la:kad se sve uzme u obzir, jasno se vidi kakva je uefa organizacija.
mislim da trebamo svi izaci na ulice i jasno im kazati da nas njihova haram para ne zanima. Uostalom, kao i dosad.
Mi smo ponosni Bosanci i Hercegovci i mi se nikad ne bi prodali za pare. Imamo bezbroj primjera nasih ljudi kako ne uzimaju mito, i kako se ne upustaju u nemoralne radnje.
Stoga, ponavljam, SVI NA ULICE I DA ODBIJEMO POMOC OD UEFE!!!
Nije se s rogatima bost. A u nasem narodu postoji jedna izreka "u ljute ciganke šuplja torba". Nema nist aod nekih protesta jer to ne treba da radimo. Treba im indirektno zbog svih ovih zakulisanih radnji traziti da nam naprave sve sto nam treba a ne da se ko fol mi nesto ljutimo. Bas suprotno.hamo_pipa je napisao/la:Pa time cemo jasno dati do znanja savezu sta mi kao navijaci mislimo o pomoci od uefe.
Kao i nebrojeno mnogo puta do sada, kada smo se digli protiv nepravde.
Mi smo ljudi od principa, nece nas neka uefa kupit nekim parama za neki stadion!
sanjali smo i da reprezentacija ima svoj stalni kamp kao sto ima spanija engleska pa se eno izgradi u zenici[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:bparena je napisao/la:
Predobar krov. Vidi ako bi isla ova varijanta onda bi istok bio dosta blizi bulevaru. Neznam kako bi jug lego prema poliklinici, ali stvarno ce biti fenomenalno ako se i kad se ovo napravi od Bilino Polja. Ima da se trese stadion od refleksije zvuka u zatvorenoj skoljci.... fenomenalno......
mislim da ovo možemo samo sanjati
Vjerovatno, a i samom Hotelu Internacional će biti ružno sadakakavdanakneiskustvu je napisao/la:volio bi ovakav stadion u zenici,ali za ovakav stadion mislim da bi trebalo rušiti i zgradu firme zenica-stan
Zenica-stan i po proslom planu prosirenja bi bio "ugradzen" u juznu stranu tribina, ali naravno iseljen n acijem bi mjestu bile adekvatnije prostorije.... Ovome seto kaze za prilaz autima.... nije daleko Kamberovice i onaj dio ispod rekreacionih terena prema rijeci Bosna. Sve je to na mjestu....Nimla_RZ je napisao/la:Vjerovatno, a i samom Hotelu Internacional će biti ružno sadakakavdanakneiskustvu je napisao/la:volio bi ovakav stadion u zenici,ali za ovakav stadion mislim da bi trebalo rušiti i zgradu firme zenica-stan
Ne znam stvarno, teški sam pesimist što se ovoga tiče...
Nisu oni bez razloga FUKARE Tuzla.Što se tiče ovoga za Bilino Polje sve je moguče.Nimla_RZ je napisao/la:Pa ne bi bilo loše to, al opet me strah čim se sjetim onog Tušnja... Pa oni jednu tribinu grade više od 2 godine meščini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.