Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ma ljudi do 28.3 ima još 2 mjeseca i više ma nije tako crno,ajmo optimizma,imamo mi napad jak ,samo obrana...Vedo je car,sretno mu za rehabilitaciju ,ali čekajmo nalaze i snimku polako!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
e pa .ebo hrvatsku koja ovisi od eduarda...onda .ebo svedsku koja ovisi od ibrahimovica...pa .ebo englesku koja ovisi od gerarda...itd itdamerosm je napisao/la:Zaboravio sam jos dodati. Yebo ti nasu reprezentaciju ako ona zavisi samo od Ibisevica.
ne ovisimo mi od vede...vec smo s vedom mnogo jaci
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
to mu je sigurno prva stvar na "to do" listi, prvo Vedo pa onda Gaza, pa onda ostali svjetski problemi (glad, siromastvo itd.)Bosnier je napisao/la:Molim dragog Allaha da pomogne Vedi i da se sto prije oparavi i da nije ozbiljna povreda !
Vedo uz tebe smo !

Nadam se da će dodatni pregledi potvrditi da nije riječ o teškoj povredi i da ćemo i u ovoj poluzezoni sa nestrpljenjem čekati utakmice našeg Vede.
- storm_raider
- Kontakt:
Nemoj sad toliko da mracite.. oporavice se on brzo, vjerujem. Ali imamo mi strasan napad i bez Ibisevica. Sjetite se samo Estonije. Naravno da smo s njim jaci, ali sta cete.. Belaj kad hoce, onda hoce. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
sad sam cuo da ga nece bit do kraja sezone...**** ga sreca i hljeb....ma lako cemo mi za reprezentaciju vec mi zao njega...moze mu pravo zeznut karijeru...
jest da imamo strasan napad i bez njega, ali fakat ne bi volio da je nesto ozbiljno, ne bi bilo posteno da se sad nedaj boze ozljedi na duzi period...valjda nece 

Zadnja izmjena: Giancarlo, dana/u 15 jan 2009, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
1942 1983 2001
Kad sam sinoc saznao za povredu naseg Vedada, nisam mogao vjerovati, nisam nikada ni pomislio da se Vedad moze povrijediti, jedva sam cekao nastavak sezone da ga ponovo gledam kako zabija golove znalacki. Danas na poslu smo pricali samo o Vedadu, niko nema ruznih rijeci prema njemu, svak ga hvali i svakome je zao za povredu.
Vratit ce se nama nas IDOL NACIJE i to brzo akoBogda i uzivat ce mo gledajuci kako igra za svoj klub i nasu BiH.
Molim te BOZE, daj da nam se Vedad vrati brzo i da bude jos jaci.
Danas sam sav skrhan i nisam nikako raspolozen
, ali nadam se da ce brzo biti Vedad na zelenom terenu u kopackama i onda cu biti sretan i bit ovakav
.
Vedade, sve najbolje od srca ti zelim
Vratit ce se nama nas IDOL NACIJE i to brzo akoBogda i uzivat ce mo gledajuci kako igra za svoj klub i nasu BiH.
Molim te BOZE, daj da nam se Vedad vrati brzo i da bude jos jaci.
Danas sam sav skrhan i nisam nikako raspolozen

Vedade, sve najbolje od srca ti zelim
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne daj se VEDO CARE, bit ce to sve aBd bolje već sto se mi mozemo i nadati.
Neka ti Allah dž.š. da sabura da sve ovo izdrziš, a moras biti svjestan da u sportu ima i uspona i padova.
Zato glavu gore i izdrzi da nam se poslije vratis jos jaci, bolji, nadahnutiji i .....!
Puno pozdrava za ostale forumase.
Neka ti Allah dž.š. da sabura da sve ovo izdrziš, a moras biti svjestan da u sportu ima i uspona i padova.
Zato glavu gore i izdrzi da nam se poslije vratis jos jaci, bolji, nadahnutiji i .....!
Puno pozdrava za ostale forumase.
- Che Guevara
- Kontakt:
Vedo je zmaj prebrodit ce on ovo,a i kako nebi kada zna da je cijela bosna uz njega...
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
Kažu plače kao dijete!
Žao mi ga skroz, nije problem za reprezentaciju imamo mi napadača, neće se puno osjetiti. Ali vede mi žao, nemogu da vjerujem, taj baksuzni hamburg.
Nadajmo se i molimo Boga, da nam ipak dođu bolje vijesti.
Žao mi ga skroz, nije problem za reprezentaciju imamo mi napadača, neće se puno osjetiti. Ali vede mi žao, nemogu da vjerujem, taj baksuzni hamburg.
Nadajmo se i molimo Boga, da nam ipak dođu bolje vijesti.
pa to,zao mi je vede mogu misliti kako se sjebo u zivot sve mu extra ide u onda mu se ovo desi 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ovo nam stvarno nije trebalo, nadamo se da je nas Vedo u dobrim rukama i da njegova ozljeda nece dugo trajati! Bas mu se neda! Dragi Boze, daj da se nas Vedo sto prije oporavi...........
Zna li iko kad će zvanične informacije o povrijedi?
Drži se Vedo,za one što te vole!
Drži se Vedo,za one što te vole!
-
- Kontakt:
sve ce se znati u 16:00 po europskom vremenu, a po mom u 9:00 am lol valjda nece biti nishta opasno posto je igrao 8 minuta sa povredom
- DinceManijak
- Kontakt:
Bice sve uredu aBd. Tesko je opisati rijecima koliko je cojku zao zbog njega a i sviju nas, njegove porodice etc. No dobrim se uvijek dobro vraca, kad tad pa ce tako i njemu! Uz Tebe Smo VEDO

Blažević kratko razgovarao sa Ibiševićem
Blažević je naglasio i kako se danas telefosnkim putem uspio kratko čuti sa zvijezdom svjetskog fudbala, naravno, našim genijem Ibiševićem.
„Vedo plače, teško mu je, ali osobno sam se uvjerio, dobro se drži i na tome mu svaka čast. Nisam ga htio puno umarati pitanjima, pružio sam podršku i stavio mu se na raspolaganje 24 sata dnevno za što god mu bude trebala moja pomoć. Zadesio ga je istinski peh. Međutim, uz podršku svih nas, cijele nacije, vratit će se igranju nogometa. Sijat će on opet punim sjajem na stadionima širom Europe i svijeta“, kazao je Blažević.

Blažević kratko razgovarao sa Ibiševićem
Blažević je naglasio i kako se danas telefosnkim putem uspio kratko čuti sa zvijezdom svjetskog fudbala, naravno, našim genijem Ibiševićem.
„Vedo plače, teško mu je, ali osobno sam se uvjerio, dobro se drži i na tome mu svaka čast. Nisam ga htio puno umarati pitanjima, pružio sam podršku i stavio mu se na raspolaganje 24 sata dnevno za što god mu bude trebala moja pomoć. Zadesio ga je istinski peh. Međutim, uz podršku svih nas, cijele nacije, vratit će se igranju nogometa. Sijat će on opet punim sjajem na stadionima širom Europe i svijeta“, kazao je Blažević.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prodje 16h, evo ga skoro 17, imaL sta druze? Hvala unaprijed!Malihordas je napisao/la:sve ce se znati u 16:00 po europskom vremenu, a po mom u 9:00 am lol valjda nece biti nishta opasno posto je igrao 8 minuta sa povredom
Support Velez, It's logical! ★
Nije tacnno sto su neki nasi mediji prenijeli da se Vedad povrijedio u 82. minuti. On je igrao povrijeđen do 82. minute.
Izvor: www. bild.de
Izvor: www. bild.de