Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Damir Džumhur
Vecu ce podrsku Federer imati posto nas ima mnogo vise...mnogo si me razocarao Damire koliko si neprofesionalan ali cisto zbog toga sto se znamo ide moja podrska danas ako nista zbog drzave
sretno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jaooo Željo sta im radis, nije dovoljno sto ne mogu vise za fudbalsku repku navijat, sto ne mogu Džeku ocima, evo sad opet ne valja ni nas teniser na roalnd garosu
Što se tice meča danas Federer je najbolji svih vrmena kako god zavrsi pa makar Damir uzeo samo par gemova nije bruka, jednostavno je lijepo dozivjet da u karijeri odigras protiv najboljeg uz kojeg si odrastao gledajuci ga na tv-u.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hvala ti babo sto mi nisi usadio ljubav prema ijednom klubu iz Bosne i Hercegovine, da ne bi morao stavljati taj isti klub ispred tebe..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije mu izletilo, vrijeđaju ga od početka.bhsport je napisao/la:damir je mlad mozda mu je izletilo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma pojma vi nemate.
Sto se mene tice sretno mu danas i nadam se da mu se nece vise ponoviti, da pazi sta prica i da dokaze da je profesionalac
Sto se mene tice sretno mu danas i nadam se da mu se nece vise ponoviti, da pazi sta prica i da dokaze da je profesionalac
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pa dobro, ovo je i logican slijed dogadjaja kod nas. Trebao je Damir znati da on nije vise neki klinac kojeg slabo ko zna, on je sada poznata licnost u cijeloj BiH i mora paziti sta prica, on to nije radio i ponio se "ruzno" (jbte pa svi smo mi privatno milion puta rekli i gore stvari jedni na druge) prema navijacima Sarajeva za jednu poznatu licnost i ovi postovi su samo posljedica. Cudan je taj nas mentalitet, ne treba mrziti Damira zbog navijackog opredjeljenja. Ti statusi su siguran sam isli dok jos nije ni kontao da mu mogu nanijeti stetu, ima i on sigurno drugova da navijaju za Sarajevo, clanova porodice, poznanika... Ali nas mozak je takav, naivan i podlozan manipulaciji, cesto ga zanimaju irelevantne stvari i uglavnom razmislja povrsno. Zbog takvih umova i vladajuca elita se uspijeva odrzati na lopovlukom ogadjenim mjestima, uvijek padaju na njihovu spiku i uvijek se loze na "mocne" govore i obecanja ali to je vec druga tema tako da necemo o njoj. Damira treba podrzaavati, ako postane bezobrazni/bahati kreten e onda ga slobodno popljujte, ovako mu predjite preko greske za koju sam siguran da nije bilo ni shvacena s njegove strane.
Sretno momcino, uspjeh je igrati protiv najveceg svih vremena. Idemo se dobro zabaviti uskoro!
Sretno momcino, uspjeh je igrati protiv najveceg svih vremena. Idemo se dobro zabaviti uskoro!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Pa dobro, ovo je i logican slijed dogadjaja kod nas. Trebao je Damir znati da on nije vise neki klinac kojeg slabo ko zna, on je sada poznata licnost u cijeloj BiH i mora paziti sta radi, on to nije radio i ponio se ruzno prema navijacima Sarajeva za jednu poznatu licnost i ovi postovi su samo posljedica. Cudan je taj nas mentalitet, ne treba mrziti Damira zbog navijackog opredjeljenja. Ti statusi su siguran sam isli dok jos nije ni kontao da mu mogu nanijeti stetu, ima i on sigurno drugova da navijaju za Sarajevo, clanova porodice, poznanika... Ali nas mozak je takav, naivan i podlozan manipulaciji, cesto ga zanimaju irelevantne stvari i uglavnom razmislja povrsno. Zbog takvih umova i vladajuca elita se uspijeva odrzati na lopovlukom ogadjenim mjestima, uvijek padaju na njihovu spiku i uvijek se loze na "mocne" govore i obecanja ali to je vec druga tema tako da necemo o njoj. Damira treba podrzaavati, ako postane bezobrazni/bahati kreten e onda ga slobodno popljujte, ovako mu predjite preko greske za koju sam siguran da nije bilo ni shvacena s njegove strane.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako se ponio ružno? De malo pojasni, vidim da znaš o čemu pričaš.Rooney88 je napisao/la:on to nije radio i ponio se "ruzno"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi brate, ja i ti privatno i ovako preko foruma, pa cak i javno na sred Titove, imamo pravo vristati sve n ajgore o Sarajevu, ja to privatno i radim i ne volim taj klub ali on kao poznata licnost mora pripaziti na izrazavanje. Ko mu moze zabraniti da navija za Zelju? Hvala mu na opredjeljenju! Ali mora znati da su sada njegove rijeci pod lupom, zasto birati svjesno da te jedan dio navijaca u SA zamrzi? Navijaj za Zelju i izlazi na teren u Zeljinom dresu sa salom oko vrata ali ostavi komsinice po strani, ne uzimaj ih u usta i ne diraj, tvoja pozicija ti to ne dozvoljava. A znamo svi da je bilo trzavica na FBu, ismijavanja Sarajeva, slika s raznim porukama a neke mislim da su jos tu. Nema potrebe ponavljati pricu i nanositi dodatnu stetu.Virtu4l je napisao/la:Kako se ponio ružno? De malo pojasni, vidim da znaš o čemu pričaš.Rooney88 je napisao/la:on to nije radio i ponio se "ruzno"
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije to bilo ništa toliko strašno.Rooney88 je napisao/la:A znamo svi da je bilo trzavica na FBu, ismijavanja Sarajeva, slika s raznim porukama a neke mislim da su jos tu. Nema potrebe ponavljati pricu i nanositi dodatnu stetu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ma kakva ta slika, ta ne moze nimalo stete nanijeti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
E ovako Dzmuhur je napravio sranje prvo reci cu zbog cega mi koji navijamo za Sarajevo mi u jednu ruku zivimo za taj klub i to je dio naseg zivota jer kad zaspim razmisljam kad ustanem kad tugujem kad se smijem uvijek nam je u podsvjesti negdje tu Sarajevo znaci Damir nije vrijedjao samo ime FK Sarajevo nego je vrijedjao i dio licnosti ljudi koji navijaju za FK Sarajevo.A ja cu reci ovako ja imam prijatelje manijake koji se ponose Damirom kojeg su malo pratili na australian openu i sad kad je Bagdatisa dobio i govore meni jesi vidio manijake jos vas divove **** mrzi vas a ja covjek koji damira prati od 17 njegove godine pratim rezultate gledam meceve ustajao sma u 2 ujutru da ga pratim navijao se nervirao radi njega,da bi on sad dao sebi za pravo da vrijedja mene da bi se uvukao tamo nekim ljudima koji su doslovno juce culi za njega i to na netu procitali da je pobijedio nekoga Bagdatisa a da uz to navija za Zelju,e ovako Damire ja tebe ne mrzim sto navijas za Zelju i i opet cu navijati za tebe jer ti predstavljas nasu drzavu sa ponosom al volio bi da se malo ogledas na velike sportiste jer ti vec ides prema svjestskom vrhu da malo pocnes da se ponasas kao veliki sportista ogledaj se na jednog velikog Edina Dzeku on navija za Zelju i voli ga svom dusom ali sebi nikada nije dao za pravo da vrijedja ljude koji navijaju za Sarajevo,zato je veliki kako jest zato ga svi volimo i svima nama je idol,
SRETNO DAMIRE DO POBJEDE
SRETNO DAMIRE DO POBJEDE

Samo Sarajevo
Tako je bez ikakve polemike. Nije on ni problem tu, problem su ovi navijaci koji to podrzavaju. To im je vrh, to i slicne stvari. Mozda bi bilo bolje da nekad odu na utakmicu svog tima.Unofficialpage je napisao/la:Mi smo prije svega ljudi pa navijači. Kad kažem divovi 'vaki ste, 'naki ste, ne mislim lični ni na koga, čisto prcanje
Što kaže Mirza Teletović: "...mi smo mala zemlja da ne bi jedni druge podržavali i gurali dalje..." Danas trebamo zaboravit za koga navija, danas predstasvlja BiH na najvećem stadionu protiv najboljg igrača svih vremena.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sta se ba ti javljas, ne znas ni sta je Grand Slam.
Damir DzumhurUltraSA je napisao/la:Sta se ba ti javljas, ne znas ni sta je Grand Slam.

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kakvi paćenici..
Sretno Damire danas, daj sve od sebe, BiH je uz tebe

Sretno Damire danas, daj sve od sebe, BiH je uz tebe

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Moze li neko slikati te statuse pa postaviti ovdje , ja stvarno ne mogu da nadjem.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bravo alex, hoces cokoladu?
I da ponovim
I da ponovim
UltraSA je napisao/la:Sto se mene tice sretno mu danas i nadam se da mu se nece vise ponoviti, da pazi sta prica i da dokaze da je profesionalac
Ma koga boli qurac i za Sarajevu i Želju. Sretno Damireee, Bosna je uz tebe!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema linka jos,covjek igra poslije meca ivanovic vs vekic koji upravo pocinje.bagrcavi je napisao/la:Ne znam pitaj Heada on je rođen u Goraždu. Lijep grad inače, pun poštenog i vrijednog naroda.MortemHz je napisao/la:Bio je natjeran da obrise dosta njih..rekli smo vec na temiZZtop10 je napisao/la:Moze li neko slikati te statuse pa postaviti ovdje , ja stvarno ne mogu da nadjem.
@smetljar A jel'de otpadu,a gdje je bila gorazdanska familija onda![]()
Dajte ba link.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.