Majmunchina koja truje sve oko sebe.Paradajz je napisao/la:![]()
Ali cujte Koraca...
"Usain je prvi !!! Chestitaj Justine narkomane...."
"Arsene Lupin i Pink Panther banda"
"Spasao je sport! Spasao je zhivot..."

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Majmunchina koja truje sve oko sebe.Paradajz je napisao/la:![]()
Ali cujte Koraca...
"Usain je prvi !!! Chestitaj Justine narkomane...."
"Arsene Lupin i Pink Panther banda"
"Spasao je sport! Spasao je zhivot..."
akisarajevo92 je napisao/la:A brt gdje onaj Yohan Blake, jel ziv?
moustapha je napisao/la:Bolt je sampion. Ne kaze se dzaba da se sampion radja.![]()
Presao je Carla Lewisa po broju medalja, a tu su jos trke na 200 metara i stafeta.
Guglao sam, imao tesku povredu od koje se tesko oporavlja. Na twitteru je "navijao" za Bolta i Asafu.filip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:A brt gdje onaj Yohan Blake, jel ziv?
zna li ko?
akisarajevo92 je napisao/la:Guglao sam, imao tesku povredu od koje se tesko oporavlja. Na twitteru je "navijao" za Bolta i Asafu.filip13 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:A brt gdje onaj Yohan Blake, jel ziv?
zna li ko?
Druze,bavio sam se profesionalno atletikom,tako da nemas potrebe objasnjavat te laicke stvari.rambo16 je napisao/la:Ispod 9.7 nema sigurno. Ustvari,to trenutno nijedan sprinter nema jer ti za takvo vrijeme treba 'prime period'. Napon snage. . .
Gatlin,bez obzira na ovu renesansu,to nema
Blake,Gay i Bolt su jedini u povijesti išli ispod. I to u periodu kad su pucali od snage
rambo16 je napisao/la:Otkud ja znam jesi se ti bavio necim ili nisi?! Ako si se bavio,onda prosto ne mogu da vjerujem da ti mislis da Gatlin u 33oj moze ispod 9.7! To je po svim prirodnim zakonima nemoguce
On danas nije chokao. Covjek je istrcao mnogo dobru utrku ali protiv sebe je imao najveceg svih vremena i to je to.
rambo16 je napisao/la:Jel ozbiljno? Nisam znao. . .![]()
U sprintu,razlika između 9.69 i 9.74 je nebo i zemlja! I više od toga
moustapha je napisao/la:Budaletine.![]()
[youtube][/youtube]
MaGiCa je napisao/la:Majmunchina koja truje sve oko sebe.Paradajz je napisao/la:![]()
Ali cujte Koraca...
"Usain je prvi !!! Chestitaj Justine narkomane....""Arsene Lupin i Pink Panther banda""Spasao je sport! Spasao je zhivot..."
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.