FK Krajina Cazin

FKKrajina
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKrajina » 14 mar 2012, 15:37

krajina1932 je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Po nekim neprovjerenim informacijama Elvis Mesic novi clan FK Krajina Cazin. Svaka cast ako je istina!
Istina Mesic je potpisao za Krajinu, jedan od najboljih igraca ove lige ako ne i najbolji, samo mi nista vise nije jasno u vezi Krajine,nema se ambicija za PL a dovodi se takav jedan igrac, koji sigurno kosta finih para...il se nesto krije od javnosti u Cazinu,jer da neko od ljudi iz uprave kaze da se zeli u PL, bilo bi vise gledalaca na stadionu i veca podrska navijaca...ovako se sve drzi na distanci,malo prica jedna pa druga...
Nisam upucen u njihove ambicije i ni meni nije bas nista jasno,ali et.... :D

Mozda je to i samo dokazivanje snage i sposobnosti u odnosu na upravu Jedinstva,i preotimanje igraca. Ali ne plivamo u parama :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 mar 2012, 16:11

Ja mislim da će uprava pokušati na sve načine da ugrabi Premijer ligu, a sad da li će uspjeti to je veliko pitanje, znamo da Krajina ove godine slavi 80 godina postojanja, tako da ... Sjetimo se kad je bila konferencija nakon one utakmice sa Krajisnikom da su pričali o PL, ali naravno oni ce pokusati bez puno hajke (euforije) da uvedu Krajinu u PL, ali treba biti realan i reći da je to teško, ako bi uspjeli u tom onda su pravi :D.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 mar 2012, 00:26

Stvarno ne znam šta da mislim o premijerligaškim ambicijama, Mešićev potpis sigurno košta finih para, a inače su igrači dobili samo po 100 KM nakon što su odbili trenirati. :?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 mar 2012, 11:40

Cim ste vi postavili nove stolice bez naslonjaca nema jos Premijer lige, budite uvjereni u to :) :) :)
1947!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 mar 2012, 13:11

Ljumani_Banovici je napisao/la:Cim ste vi postavili nove stolice bez naslonjaca nema jos Premijer lige, budite uvjereni u to :) :) :)
Pa ne trebaju naslonjači za Premijer ligu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 16 mar 2012, 13:31

gollum je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Cim ste vi postavili nove stolice bez naslonjaca nema jos Premijer lige, budite uvjereni u to :) :) :)
Naslonjaci trebaju za evropska takmicenja :D

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 mar 2012, 17:47

FKKrajina je napisao/la:Po nekim neprovjerenim informacijama Elvis Mesic novi clan FK Krajina Cazin. Svaka cast ako je istina!
Istina Mesic je potpisao za Krajinu, jedan od najboljih igraca ove lige ako ne i najbolji, samo mi nista vise nije jasno u vezi Krajine,nema se ambicija za PL a dovodi se takav jedan igrac, koji sigurno kosta finih para...il se nesto krije od javnosti u Cazinu,jer da neko od ljudi iz uprave kaze da se zeli u PL, bilo bi vise gledalaca na stadionu i veca podrska navijaca...ovako se sve drzi na distanci,malo prica jedna pa druga...
Znace se u sutra kakve su ambicije i sta je istina.Ja sam nesto nacuo ovdje danas ali necu da sirim glasine ,mislice neko da provociram.Sve u svemu poenta je ako Vitez ne izgubi,a mislim da nece oko ambicija sve je jasno...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 mar 2012, 17:59

gollum je napisao/la:
ja znam daa su od nas zahtijevali sa naslonjacima :roll: :roll:
1947!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 16 mar 2012, 18:44

Ljumani_Banovici je napisao/la:
gollum je napisao/la:
ja znam daa su od nas zahtijevali sa naslonjacima :roll: :roll:
I kod nas se pricalo kada su postavljane stolice na novu tribinu da treba sa naslonjacima,jer komitet sve sto radi radi po pravilima UEFE poznato je kako je regulisano kod njih.
Iako znam da ima stadiona na kojim su i stolice bez naslonjaca,ali svi oni imaju vise od 3000 stolica sa naslonjacima pa zato nema problema.Kosevo...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 17 mar 2012, 16:41

Krajina-Vitez 1-1 (Nuhanovic 38-Juric 9')
vitez je poveo nakon katastrofalne greške golmana,koji je promašio loptu a Juriću nije bilo teško pogoditi.Poslije tog Krajina preuzima incijativu te nakon 2-3 šanse izjednačuje preko Nuhanovića.Udrugom poluvremenu igrala je jedna ekipa,Krajina, koja je stvarala niz šansi ali nije uspjela pogoditi.Posebno se istakao golman Viteza Živkovića,koji je svojoj ekipi donio 3 boda.

FK Krajina:Abdihodžić,Hušić,Šahinovic,Muzgonja,Mešić,Čahtarevic(Ljeljak),Dizdarić(Dželalagić),Nuhanovic,Halilovic,Delic,Selimovic(Mirvić),

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 mar 2012, 17:58

vidovitadjemila je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:
Znace se u sutra kakve su ambicije i sta je istina.Ja sam nesto nacuo ovdje danas ali necu da sirim glasine ,mislice neko da provociram.Sve u svemu poenta je ako Vitez ne izgubi,a mislim da nece oko ambicija sve je jasno...
;)

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 31 mar 2012, 17:37

FK Krajina-FK Budućnost 2:0 (Hušić,Delić)
Krajina bila bolja dominirala čitavo prvo poluvrijeme,bez većih prilika a gosti su bezuspješno pokušavali iz kontranapada.Sredinom drugog poluvremena kapiten Hušić je nakon ubačaja iz kornera pogodio za 1:0.Minutu kasnije Halid Delic izlazi sam pred golmana i pogađa za 2:0.Do kraja utakmice Budućnost je bila bolja,imala 2-3 prilke ,a Krajina se orijentirala za odbranu rezultata.

FK Krajina:Abdihodžić,Hušić,Dizdarić,Muzgonja,Mešić,Čahtarević,Nuhanovic,Halilovic,Ljeljak,Mirvić,Delic.
još su igrali:Rekic,Selimovic,Čaušević,
FK Budućnost:Husić,Čolić,Čergić,Kovačević,Čamrkovic,Sliško,Ikanovic,Kurtić,Pirić,Imamovic,Suljic,
još su igrali:Kavazović,Lugavić(?),Muminhodžić,

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 mar 2012, 17:41

Kakav je Mešić ?
Kako je odigrao ovih par utakmica otkako je kod vas ?

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 31 mar 2012, 18:20

bavarian_bk je napisao/la:Kakav je Mešić ?
Odigrao je protiv Viteza(1:1) i ovu danas.Po meni nije bilo potrebe da se on dovodi a nije me baš i nešto impresionirao,onako solidan

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 14 apr 2012, 19:02

FK Krajina-FK Unis 3-1(Šahinovic 6',Nuhanovic 8',Ahmetovic(ag) 67'-Sjerotanovic 73')

U Cazinu su ekipe Krajine i Unisa odigrale miroljubivu utakmicu.Krajine je u prvih 8 minuta zabila dva gola,prvo je povela preko Šahinovića,a kasnije je zabio Nuhanovic.Do kraja poluvremena igralo se većinom na sredini terena uz poneku priliku Krajine,a Unis je pokušavao preko kontranapada.U drugom poluvremenu ista slika uz nešto opasniji Unis.Krajina je povećala vodstvo na 3-0 u 67' minuti kada je igrač Unisa Ahmetović zatresao svoju mrežu.U 73' Sjerotanovic pogađa za Unis i smanjuje na 3-1.Do kraja utakmice rezlutat se nije mjenjao i ostalo je 3-1.

FK Krajina:Abdihodžić,Husić(k),Šahinovic,Puškar,Mešić,Čahtarevic,Dizdarić(Selimovic),Nuhanovic,Halilović(Mirvic),Delic(Rekic),Ljeljak

FK Unis:Hodžić,Merdić,Ahmetovic,Sarajkić,Škoro,Djukic,Smajic(k),Handžić,Dekanovic(Bešlija),Bektic(Grbo),Sjerotanovic

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 02:14

Danas sam obavio intervju sa trenerom Berberovićem kojeg možete pročitati na ovom linku http://www.mojcazin.com/2012/04/intervj ... vicem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Govori o mnogočemu i uglavnom se s njim u vezi svega slažem, pogotovo oko onog dijela sa navijačima.

Izgleda da se u zadnjem trenutku odgodila utakmica sa Mladosti iz Polja koja je trebala biti odigran aprošle sedmice, pa onda danas samo sa promjenom terena (premještena u Polje) a kako čujem opet je odgođena. Bilo kako bilo, dotakli smo se i te kup utakmice i naredne utakmice sa Iskrom.

Kad bismo nanizali četiri pobjeda u dva različita natjecanja, a pritom mislim sa bodovima u Bugojnu što je pomalo nerealno, riješili bismo se one blokade sa starta druge polusezone.

Navijačima Krajine samo poručujem da dolaze na ove domaće utakmice da se vidi da nije umrla zainteresiranost za klub i igrače. Ko ne može platiti ulaz siguran sam da bi ga pustili na stadion, ko može još bolje. Nekih 400-500 maraka koliko se prosječno zaradi u one fine ljetne i proljetne dane je relativno malo, a šta da kažem na ove kišne dane.

Umire kod nas u Cazinu volja za svim. Krajina je jedino sredstvo da tako kažem za okupljanje naroda na jednom mjestu, izuzev izlaznih dana. A i to polako umire.
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 18 apr 2012, 02:19

bosnacazin je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Kakav je Mešić ?
Odigrao je protiv Viteza(1:1) i ovu danas.Po meni nije bilo potrebe da se on dovodi a nije me baš i nešto impresionirao,onako solidan
Problem je što se nije moglo dogovoriti vraćanje Smajića, a Palić više ne igra. Tako da je stoper trebao.

A ne čini mi se Endi kao neko ko je za prve postave, što je pokazao i protiv UNIS-a. U jednoj mirnoj utakmici on pravi oštre faulove i tako rješava duele. Nimalo zrelo.
CAMP MOU!

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 24 apr 2012, 20:11

Krajina sutra igra KUP utakmicu protiv NK Mladost Polje..utakmica se igra na gradskom stadionu sa početkom u 17h :P
Bosanska Krajina :)

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 25 apr 2012, 21:09

2.kolo Kupa USK-a FK Krajina-Mladost Ppolje 2-1(mirvić 2x-kaljikovic)
3.kolo Krajina-Una Kulen Vakuf 3.maj

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 28 apr 2012, 18:45

Ove sezone na utakmici protiv Rudara, odnosno danas, Selimović ulazi u igru, par minuta kasnije pred očima suca pri rezultatu 0:1 za goste udara protivnika dva puta rukom u lice, dobije crveni karton i ostavi nas na cjedilu.

Ako Savez ne suspendira Selimovića na najmanje tri utakmice zbog ovakvog divljaštva, to će biti jedna velika sramota.

Najgora utakmica Krajine od one protiv Orašja kada smo kiksali po velikom nevremenu.
CAMP MOU!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.