Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
leeds danas doma protiv coventrya......ajde lads - 3 boda.....
- mexy_whites
- Kontakt:
vazna pobjeda eto nismo ni go primili
- marijo_leeds
- Kontakt:
Odlično.....važno da smo pobijedili i uzeli tri boda.
WE ARE LEEDS!!!!!!!
WE ARE LEEDS!!!!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
UNITED 1 (Somma 55), COVENTRY CITY 0
United: K Schmeichel, P Connolly (L Bromby 83), A O'Brien, A Bruce, G McCartney, B Johnson, J Howson, R Snodgrass, D Somma (N Kilkenny 80), M Gradel, L Becchio (B Paynter 88). Subs: S Higgs, L Sam, B Parker, R Nunez.
Coventry: K. Westwood, R. Keogh, M. Cranie, R. Wood, S. O'Halloran, C. Baker, A. Gunnarsson, J Clarke, F. Eastwood (G McSheffrey 74), L. Jutkiewicz, C Platt. Subs not used: R. O'Donovan, D. Bell, D. Ireland, N Cameron, S Jeffers, J Ruffles.
Referee: M Russell
Teska utakmica ali zasluzena pobjeda koja nas ostavlja u play off pozicijama. Somma je opet pogodio i pokazao kako je dostojan prvog tima Uniteda. Coventry se pokazao kao solidan protivnik mada nisu imali neke izrazite sanse, ali su ipak vrsili pritisak na nasu ranjivu odbranu. Cudo veliko da gol nismo primili i nadam se da cemo tako nastaviti na gostovanju sljedecu subotu protiv Bristol Citya. MOT
United: K Schmeichel, P Connolly (L Bromby 83), A O'Brien, A Bruce, G McCartney, B Johnson, J Howson, R Snodgrass, D Somma (N Kilkenny 80), M Gradel, L Becchio (B Paynter 88). Subs: S Higgs, L Sam, B Parker, R Nunez.
Coventry: K. Westwood, R. Keogh, M. Cranie, R. Wood, S. O'Halloran, C. Baker, A. Gunnarsson, J Clarke, F. Eastwood (G McSheffrey 74), L. Jutkiewicz, C Platt. Subs not used: R. O'Donovan, D. Bell, D. Ireland, N Cameron, S Jeffers, J Ruffles.
Referee: M Russell
Teska utakmica ali zasluzena pobjeda koja nas ostavlja u play off pozicijama. Somma je opet pogodio i pokazao kako je dostojan prvog tima Uniteda. Coventry se pokazao kao solidan protivnik mada nisu imali neke izrazite sanse, ali su ipak vrsili pritisak na nasu ranjivu odbranu. Cudo veliko da gol nismo primili i nadam se da cemo tako nastaviti na gostovanju sljedecu subotu protiv Bristol Citya. MOT
Side before self
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vi izgleda baš želite to razigravanje za Premiership. Drago mi je zbog ovoga što se događa u Leedsu, te što ćemo za 2 godine(već znaš moj stav kada je sljedeća sezona u pitanju) gle'ati vas u Premiershipu. Jednostavno, izgleda da će tradicija ipak doći na svoje, jer kol'ko vidim i Nottingham se diže(kako su loši bili u prethodnih nekoliko godina
), dakle, mogli bismo gledati dvoboje pravih titana u Premiershipu. Jedva čekam
Ukoliko se termin sljedeće tekme ne poklopi sa Newcastle-ovom tekmom, očekujem od tebe link pa da gle'am Leeds.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interisimo
- Kontakt:
Pozz,
Samo da pozelim vam puno srece u pokusaju ulaska u Premier Ligu...pravo ste mi dragi postali prosle godine, kada sam osvojio na FM2010 sve sto se moze sa Leedsom
Snodgrass i Beckford su mi bili najdrazi igraci, al jbga ode Beckford...
uglavnom SRETNO! 
Samo da pozelim vam puno srece u pokusaju ulaska u Premier Ligu...pravo ste mi dragi postali prosle godine, kada sam osvojio na FM2010 sve sto se moze sa Leedsom

Snodgrass i Beckford su mi bili najdrazi igraci, al jbga ode Beckford...

- mexy_whites
- Kontakt:
Nadam se da ce biti bar play off ove sezone mada se Leicester opasno diže na tabeli. A inace tekme slusam na radiu jer ne bude link osim kad prenos uzima BBC ili Sky. Sljedeci mec na tv ce biti tek 26.2. protiv Swansea.Monolog je napisao/la:Vi izgleda baš želite to razigravanje za Premiership. Drago mi je zbog ovoga što se događa u Leedsu, te što ćemo za 2 godine(već znaš moj stav kada je sljedeća sezona u pitanju) gle'ati vas u Premiershipu. Jednostavno, izgleda da će tradicija ipak doći na svoje, jer kol'ko vidim i Nottingham se diže(kako su loši bili u prethodnih nekoliko godina), dakle, mogli bismo gledati dvoboje pravih titana u Premiershipu. Jedva čekam
Ukoliko se termin sljedeće tekme ne poklopi sa Newcastle-ovom tekmom, očekujem od tebe link pa da gle'am Leeds.
A mislim da ce Nottingham direktno da uđe u PL jer su usli u strasnu formu i ne posustaju. A nadam se da cemo uskoro da se sudaramo sa svrakama

Side before self
iskreno pored nottinghama volio bih i da leeds udje u premier league nakon svega sto se desilo sa ovim klubom unazad nekoliko godina...sjecam se onih sezona kad ste imali odlicnu ekipu sa ferdinandom,bowyerom,keaneom,kewellom,smithom,woodgateom i ostalim mislim da zasluzujete povratak u EPL 

- mexy_whites
- Kontakt:
Bile su to godineInterista je napisao/la:iskreno pored nottinghama volio bih i da leeds udje u premier league nakon svega sto se desilo sa ovim klubom unazad nekoliko godina...sjecam se onih sezona kad ste imali odlicnu ekipu sa ferdinandom,bowyerom,keaneom,kewellom,smithom,woodgateom i ostalim mislim da zasluzujete povratak u EPL

Evo i gol Somme danas. Gradel sjajno izlomio svog čuvara.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Bice ipak utakmica na Tv sljedece sedmice protiv Bristol Citya. Izgleda da je BBC uzeo prenos. Bice linkova na netu nadam se
Graysone, dovedi nam koga na pozajmicu do te utakmice jer moramo osnaziti momcad do kraja sezone. Slijedi nam mec protiv Bristola koji je must win, a onda igramo na Ellandu protiv direktnog konkurenta za vrh, Norwicha. Bice sexa na terenu u narednim sedmicama.

Graysone, dovedi nam koga na pozajmicu do te utakmice jer moramo osnaziti momcad do kraja sezone. Slijedi nam mec protiv Bristola koji je must win, a onda igramo na Ellandu protiv direktnog konkurenta za vrh, Norwicha. Bice sexa na terenu u narednim sedmicama.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
napad i vezni red nije los..ali obrana je katastrofa..svaki put se prima po 2 gola najmanje od ekipa i sa sredine ljestvice....ako se udje u EPL, woodgate je na ljeto free agent a i blizu je oporavka...i ne dovest samo woodgatea nego jos jednog dobrog stopera, i jos jednog za back up....s bekovima nisam upoznat dobro ali i to bi trebalo ojacat....mexy_whites je napisao/la: Graysone, dovedi nam koga na pozajmicu do te utakmice jer moramo osnaziti momcad do kraja sezone. Slijedi nam mec protiv Bristola koji je must win, a onda igramo na Ellandu protiv direktnog konkurenta za vrh, Norwicha. Bice sexa na terenu u narednim sedmicama.
- mexy_whites
- Kontakt:
McCartney je dobar bek. Connolly je vec slabiji i desnu stranu bi trebalo ojacat. Ako se Kisnorbo oporavi treba nam jos jedan jak stoper i to bi bila jaka odbrana. Napadac nam treba takođe ali ne ove sezone. Becchio i Somma su odlicni ove sezone, ali McCormack i Paynter su slabiji od ocekivanog. Volio da mladi Eliott Kebbie dobije priliku sljedece sezone. To je 16-godisnjak koga su trazili Scum, Chelsea i ostali milioneri. Nadam se da nas nece napustit kao Danny Rose ili Aaron Lennon na free.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
ima newcastle jednog desnog beka, leeds boy...James Tavernier sad na posudbi u nizeligasu gatesheadeu(predgradje newcastlea) stvarno je dobar bar po onome sto sam vidio u prijateljskoj utakmici protiv PSV-a....iducu sezonu mu treba jacih utakmica....mexy_whites je napisao/la:McCartney je dobar bek. Connolly je vec slabiji i desnu stranu bi trebalo ojacat. Ako se Kisnorbo oporavi treba nam jos jedan jak stoper i to bi bila jaka odbrana. Napadac nam treba takođe ali ne ove sezone. Becchio i Somma su odlicni ove sezone, ali McCormack i Paynter su slabiji od ocekivanog. Volio da mladi Eliott Kebbie dobije priliku sljedece sezone. To je 16-godisnjak koga su trazili Scum, Chelsea i ostali milioneri. Nadam se da nas nece napustit kao Danny Rose ili Aaron Lennon na free.

- marijo_leeds
- Kontakt:
Treba nama dvojica igrača za obranu makar ih i doveli na pola sezone.....to bi bilo odlično samo da se malo umanji
sa tim primanjima golova,a ostalo je u redu.....
))
WE ARE LEEDS!!!!!
sa tim primanjima golova,a ostalo je u redu.....

WE ARE LEEDS!!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
http://www.thescratchingshed.com/2011/0 ... d-on-loan/
Radi se o Ericu Lichaju, desnom beku, koji je ove sezone odigrao 5. utakmica u PL za Aston Villu. Obzirom da je Connolly povrijeđen, ovaj momak bi mogao biti solidno rjesenje za desnu stranu nase odbrane. Ocekuje se da ce odmah u tim u subotu protiv Bristol Citya.
Radi se o Ericu Lichaju, desnom beku, koji je ove sezone odigrao 5. utakmica u PL za Aston Villu. Obzirom da je Connolly povrijeđen, ovaj momak bi mogao biti solidno rjesenje za desnu stranu nase odbrane. Ocekuje se da ce odmah u tim u subotu protiv Bristol Citya.
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
Ajde vidjet cemo i njega ako ga je Symon Grayson doveo onda je sigurno kvalitetan i onako svi znamomexy_whites je napisao/la:http://www.thescratchingshed.com/2011/0 ... d-on-loan/
da je Grayson kvalitetan menager i da ima nos za dovest nekoga kvalitetnog igraca a da nije poznat.

- mexy_whites
- Kontakt:
Bristol City - Leeds United, 12.02.2011. Ashton Gate 16:00
U subotu igramo vrlo vazan mec kod Bristol Citya i ova utakmica bi mogla vratiti Leeds u borbu za automatic promotion. Bristol je razbio Prestona 4-0 na Deepdaleu proslu subotu i sigurno ce ici po nova tri boda na svom stadionu. Manager domacih Millen je najavio 4-3-3 formaciju kao i protiv Prestona jer je napadacka linija Bristola pokazala odlicnu realizaciju u toj tekmi. Za domace bi se nakon dugo vremena mogao vratiti Nicky Maynard u napad, ali ce vjerovatno poceti s klupe ovaj mec. Jamal Campbell-Ryce, Cole Skuse i Jon Stead ce kod domacina najvjerovatnije propustiti utakmicu. Za Leeds ce debitirati Eric Lichaj na desnom beku jer je Connolly povrijeđen, a sto se ostatka tima tice, mislim da nece biti nekih promjena. Mozda ce Grayson posegnuti za ucinkovitom 4-5-1 formacijom i umjesto Becchia staviti Kilkennya, ali nakon pobjede protiv Coventrya sumnjam da ce to uciniti. Nadam se pobjedi u ovom mecu i eventualnom skoku na tabeli.
Prenos ce biti na nekoliko programa kojih nema na kablovskoj, a onaj ko ima dreambox ili dobru konekciju za stream nece imati problema. MOT
U subotu igramo vrlo vazan mec kod Bristol Citya i ova utakmica bi mogla vratiti Leeds u borbu za automatic promotion. Bristol je razbio Prestona 4-0 na Deepdaleu proslu subotu i sigurno ce ici po nova tri boda na svom stadionu. Manager domacih Millen je najavio 4-3-3 formaciju kao i protiv Prestona jer je napadacka linija Bristola pokazala odlicnu realizaciju u toj tekmi. Za domace bi se nakon dugo vremena mogao vratiti Nicky Maynard u napad, ali ce vjerovatno poceti s klupe ovaj mec. Jamal Campbell-Ryce, Cole Skuse i Jon Stead ce kod domacina najvjerovatnije propustiti utakmicu. Za Leeds ce debitirati Eric Lichaj na desnom beku jer je Connolly povrijeđen, a sto se ostatka tima tice, mislim da nece biti nekih promjena. Mozda ce Grayson posegnuti za ucinkovitom 4-5-1 formacijom i umjesto Becchia staviti Kilkennya, ali nakon pobjede protiv Coventrya sumnjam da ce to uciniti. Nadam se pobjedi u ovom mecu i eventualnom skoku na tabeli.
Prenos ce biti na nekoliko programa kojih nema na kablovskoj, a onaj ko ima dreambox ili dobru konekciju za stream nece imati problema. MOT

Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
Ajmo danas probat uzet tri boda,jer današnja utakmica nam je vrlo važna i odlučujuća da se još nadamo za to drugo mjesto iako če biti teško ali ajmo probat ipak smo mi veliki LEEDS UNITEDmexy_whites je napisao/la:Bristol City - Leeds United, 12.02.2011. Ashton Gate 16:00

WE ARE LEEDS!!!!!!
koji kralj ja gola