Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

Cartman
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2010, 20:36

_dreamer_ je napisao/la:ovo je ja mislim zadnja tekma muratovica... mora se traziti drugi zadnji vezni kao zamjena, covjek je uzasan na terenu
Stvarno je vrijeme da se vise povuce. Covjek ide iz greske u gresku. Skoro nas je kostao gol na kraju. Ibricic isto tako vrlo, vrlo los. Ali eto, on ima neki izgovor posto mu tek pocinju utakmice.

Svaka cast Pjanicu, bori se ko lav i vidi se po momku koliko mu znaci igranje za BiH. Misimovic sa druge strane se vuce po terenu kao prebijen macak.

Sve u svemu dosta dobra tekma, ali Muratovica treba izbacit jednom zauvjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 mar 2010, 20:40

Necromacer je napisao/la:Sto pametujete preko foruma?? Sto vi niste dosli na utakmicu??! Svaka cast i ovih 15 000 po ovom minusu...danas dok sam hodao po gradu minus teski "upeko"..ocigledno niko u zivotu od vas nije bio na Hasetu i ne zna da kada tamo puhne mogu te ukocenog u bolnicu nositi :mrgreen:
*ebiga drug, obučeš nenine pletene čarape i nema zime :lol: šala! ;)

Ljudi ja ne mogu da vjerujem da se niko ne žali na sam prenos utakmice tj. kašnjenje slike u odnosu na zvuk! Majmuni sa BHT-a nisu dobro sinhronizovali sliku i zvuk i ugođaj je katastoralan. Kao i sve u državi nam je ubi Bože, ja stvarno ne znam do kada ćemo više sami sebe sramotiti. BHT=amateri na kvadrat!
Zadnja izmjena: Alucard, dana/u 03 mar 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 03 mar 2010, 20:41

Ma nece Muratovica sigurno vise zvati...
Ibricic je igrac za klupe i nista vise..
I Burica staviti obavezno ispred Begovica...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 mar 2010, 20:41

Atmosfera je bila 0. Pa na Andori je bolje navijanje... neka se vrate u Zenicu!

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 03 mar 2010, 20:42

Cartman je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:ovo je ja mislim zadnja tekma muratovica... mora se traziti drugi zadnji vezni kao zamjena, covjek je uzasan na terenu
Stvarno je vrijeme da se vise povuce. Covjek ide iz greske u gresku. Skoro nas je kostao gol na kraju. Ibricic isto tako vrlo, vrlo los. Ali eto, on ima neki izgovor posto mu tek pocinju utakmice.

Svaka cast Pjanicu, bori se ko lav i vidi se po momku koliko mu znaci igranje za BiH. Misimovic sa druge strane se vuce po terenu kao prebijen macak.

Sve u svemu dosta dobra tekma, ali Muratovica treba izbacit jednom zauvjek.
fakat čovjek je katastrofa

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 mar 2010, 20:45

Kao sto vec pise raja, Muratovic definitvno treba da se oprosti. A desna strana sa Jahicem i Ibricicem je veoma tanka...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 mar 2010, 20:45

ibricic najlosiji ubjedljivo danas mora neko drugi umjesto njega po desnoj strani
Za zivot cijeli!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 03 mar 2010, 20:46

Čestitke Zmajevima na pobjedi, igra nije bila baš na visokom nivou, ove greške i lošu igru pojedinaca koje smo svi mi vidjeli vjerovatno je vidio i Pape i ima vremena da ih otkloni i da ekipu bolje pripremi za naredne susrete.

Ovim što govore protiv Koševa da je bilo prazno itd., evo gledam početak Belgija - Hrvatska, vrijeme idealno, termin idealan, stadion idealan a ima oko 15 000 navijača (poluprazan ). Zato nemojte ništa prigovarati.
Zadnja izmjena: zlatan.edvin, dana/u 03 mar 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 20:50

atmosfera jeste bila kriticna ali shvatite da je na stadionu bilo oko 4-5 stepeni , a jos je gore sto kada stojis ili sjedis tih 4-5 stepeni izgleda kao -20 !!!

Pa citava klupa Gane nikada nije sjedila nego su samo trckarali oko atletske staze !!!

Sigurno je da ce protiv Francuske biti pun stadion ali isto tako manje utakmice poput Bjelorusije,Albanije i Luksemburga treba igrati na Bilinom Polju ili nekom drugom manjem stadionu !!!
realno !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 03 mar 2010, 20:50

zlatan.edvin je napisao/la:Čestitke Zmajevima na pobjedi, igra nije bila baš na visokom nivou, ove greške i lošu igru pojedinaca koje smo svi mi vidjeli vjerovatno je vidio i Pape i ima vremena da ih otkloni i da ekipu bolje pripremi za naredne susrete.

Ovim što govore protiv Koševa da je bilo prazno itd., evo gledam početak Belgija - Hrvatska, vrijeme idealno, termin idealan, stadion idealan a ima oko 15 000 navijača. Zato nemojte ništa prigovarati.
Nista nama bez Zenice a i teren je kao oranica,zbog tog je Begovic i ispustio loptu...

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 03 mar 2010, 20:52

Ukratko.... sa pola snage kao i oni...imamo odlicnu reprezentaciju za respekt....Mislio sam da je BP lose ali ovo veceras je oranica oranica......
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 03 mar 2010, 20:54

kralj_je_mrtav je napisao/la:
gringo2 je napisao/la:Ma nece Muratovica sigurno vise zvati...
Ibricic je igrac za klupe i nista vise..
I Burica staviti obavezno ispred Begovica...
ovo je dosad najveca izvala na forumu. Idi ljeci se covjece
Budi malo konkretniji sta je po tebi izvala???

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 20:55

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Ukratko.... sa pola snage kao i oni...imamo odlicnu reprezentaciju za respekt....Mislio sam da je BP lose ali ovo veceras je oranica oranica......
bilino polje ima goru drenazu od koseva to je sigurno....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 03 mar 2010, 20:58

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 21:00

Marseille84 je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=3 ... 967&ref=ts

Hajde što više u ovu grupu :mrgreen: :mrgreen:
TRECIIIIIIIIIIIIIII
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 21:00

Dzeko : "Drago mi je što smo zabilježili pobjedu zbog selektora i navijača koji su nas došli bodriti po ovako hladom vremenu", kazao je naš napadač.

A za ove sto govore da je Kosevo njiva i oranica , shvatite da je mart mjesec i da je juce cijeli dan padala kisa !!!

Koliko se sjecam Bilino Polje je oranica usred Juna za razliku od Koseva !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 21:02

-Begovic siguran na golu,ko Sasa Matic na takmicenju sa malokalibarskom puskom.
-Pape Mudonji dao puno minuta 20 isuvise za njega da je usao u osamdesetoj zabio bi onu sansu garnant,bio bi odmoran.
-Murat puno gresaka i onaj ga u Sturmu ubio u pojam ko' da nikad nije igrao u tom klubu.Minutaza ko i Vladavica u R.B
-Ibricic mjenjanje u po pripreme trenera kluba je ubistvo za igrace i koncept igre.To se sa Ibrom desilo,zna on bolje.
-Vedo zabio fin gol,ponekad i nesto i odigrao ali vala bilo je onih sumarski udaraca i primanja lopte ko od balvan.----Jahic nije los u defanzivi ali kad krene u ofanzivu ko' da ''medinckom'' igraju u Grckoj.
-Muslimovic nije tu bilo pravih lopti za njega a i on je frisak od ozlijede.
-Zec malo vremena da nesto puno vise pokaze.
-Dzeko steta sto dobru igru nije krunisao golom.
-Miske hm,hm,hm,hm....sva sreca da je Pjana bio raspolozen inace bi nam se Lisabon dogodio-
-Pjana par nekih sitnijih gresaka u defanzivi,ali i puno dobrih lopti kretanja kao i gol.
-Hasagic nije kriv za gol,onaj sut Muntarija precizan ko snajperom.
-Berber odlican za one minutaze..srce ko Trebevic
-Spahic-Nadar dva brata rodjena na zidu smrti :mrgreen:
-Salihovic defanziva odlicna ofanziva trebalo bi to kudikamo bolje.Zna to Salihaga zna.
-Rahimic ne smije ni pomisliti da se prije cetrdesete penzionise.Mi boljeg na toj poziciji nemamo.
-Safet-Pape covjek isprobao igraca(ali koji ce igrati) pa cak i par nekih taktika vise u 90 ovih minuta nego neki selektori tokom cjelog svog vodjenja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 21:05

haj neserite vise za begovica osim one greske ostalo sve PERFEKTNO... a onaj gol ide na dusu ibricica i hasagica dijelom....ipak ono nije bila BOMBA... ao on se nije odvojio od zemlje.....
najzad Begovic ga nije primio hasagic jeste
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 mar 2010, 21:07

Pa jbg,mora i Begovic loptu ispustit',kad ga Piplica trenira :mrgreen: :P
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 mar 2010, 21:08

I sad zamislite kako bi bilo na BP, kad je ovo oranica :mrgreen:

BajDvej :mrgreen: ..sta ste navalili na Asmira, jednu loptu ispustio i odma ga na vjesala. Ko eto nikad ni jednom golmanu nije lopta ispala iz ruku, prosla kroz noge pa usla u gol. Ne, nikad se to nije desilo nikome!!!! :evil: Pojedini navijaci jedva cekaju da neki ali samo neki reprezentativci, (koji smetaju nekim navijacima iz Bog zna kojih razloga) naprave gresku da bi se imali izivljavati posle. Pa dokle vise ljudi moji????

Cilj nam je valjda isti, sve ostalo su nijanse, bar bi tako trebalo biti. Smirite se i uzivajte, kad vec imamo priliku ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.