Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Nije pozvan protiv Brazila. Logično jer nema kluba s kojim trenira, uz želju da isti što prije nađe i ubaci se u trenažni proces, jbg nije imao sreće.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
- Mogu samo poručiti da nije istina da imam veze sa Lazijem, a posebno da idem na probu u taj rimski klub. Treuntno se nalazim u Londonu i ne znam odakle se takva informacija uopšte našla u medijima. - rekao je Zlatan Muslimović za **** portal.
safet je sasvim logicno odlucio, dok se muslimovic nemoze ni u whu probiti nema mjesta u repki. bravo safete!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 07 feb 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
A i ti jedva docekaoSTEVIE je napisao/la:safet je sasvim logicno odlucio, dok se muslimovic nemoze ni u whu probiti nema mjesta u repki. bravo safete!

Zamijenit ca ga ovaj @nihcudin
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ode u Celzi pa bio u lozi njima treba jedan ovakav napadac
bio bi ucinkoviti od Spanca sigurno !
Ma nek ide u Milan tamo su sve 30+ ibio se za njih !

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
cim se on poceo igrati s onim jalijasima dobio je sto je zasluzioharishp je napisao/la:A i ti jedva docekaoSTEVIE je napisao/la:safet je sasvim logicno odlucio, dok se muslimovic nemoze ni u whu probiti nema mjesta u repki. bravo safete!
Zamijenit ca ga ovaj @nihcudin

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
I ovakav bi bio ucinkovitiji od Toronje,bas tako.Barem mu to nebi bilo tesko.SemPer_fi je napisao/la:Ma ode u Celzi pa bio u lozi njima treba jedan ovakav napadacbio bi ucinkoviti od Spanca sigurno !
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
za njega je Adilović messi
bez zeze al evo rapid se interesuje 
nisam manijak

nisam manijak
Za Torresa??? ma ja sta je Adilovic je lav..........................da ne ode u Zelju sad bi u Celzonji mrsio jajazgembo89 je napisao/la:za njega je Adilović messibez zeze al evo rapid se interesuje
nisam manijak

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Muslimovic na probi u Laziju
maxuz baxuz je napisao/la:E u ovo nevjerujem ni sekunde!
:ugeek:- Mogu samo poručiti da nije istina da imam veze sa Lazijem, a posebno da idem na probu u taj rimski klub. Treuntno se nalazim u Londonu i ne znam odakle se takva informacija uopšte našla u medijima. - rekao je Zlatan Muslimović za **** portal.
-
- Kontakt:
Svaka cast. Zasluzili ste kviki krosanmaxuz baxuz je napisao/la:Muslimovic na probi u Lazijumaxuz baxuz je napisao/la:E u ovo nevjerujem ni sekunde!:ugeek:- Mogu samo poručiti da nije istina da imam veze sa Lazijem, a posebno da idem na probu u taj rimski klub. Treuntno se nalazim u Londonu i ne znam odakle se takva informacija uopšte našla u medijima. - rekao je Zlatan Muslimović za **** portal.

- maxuz baxuz
- Kontakt:
FOla.AÐ_Official je napisao/la:Svaka cast. Zasluzili ste kviki krosanmaxuz baxuz je napisao/la:Muslimovic na probi u Lazijumaxuz baxuz je napisao/la:E u ovo nevjerujem ni sekunde!:ugeek:- Mogu samo poručiti da nije istina da imam veze sa Lazijem, a posebno da idem na probu u taj rimski klub. Treuntno se nalazim u Londonu i ne znam odakle se takva informacija uopšte našla u medijima. - rekao je Zlatan Muslimović za **** portal.

Muslimovicu bi bilo pametnije da nadje klub, nego da gleda utakmice premier lige 

na kraju će bit komentator na arenama
stvarno šteta ima odlične fizičke predispozicije,dugo vremena je igrao u italiji,pa PAOK imo je neki kontinuitet igranja u solidnim klubovima,al eto pogrešan potez šta uradi od karijere..
Skoro isto ko Miske što ode u galatasaray..

stvarno šteta ima odlične fizičke predispozicije,dugo vremena je igrao u italiji,pa PAOK imo je neki kontinuitet igranja u solidnim klubovima,al eto pogrešan potez šta uradi od karijere..
Skoro isto ko Miske što ode u galatasaray..
Ja mislim da je Muslimović nažalost prno u fenjer!
Da li je do njegovog menadžera ili do samog njega ne znam ali biti slobodan igrač već 7-8 mjeseci u svojoj 30-31 godini i ne potpisati ni za jednu ekipu bila ona makar iz BiH PL znači kraj
Da li je do njegovog menadžera ili do samog njega ne znam ali biti slobodan igrač već 7-8 mjeseci u svojoj 30-31 godini i ne potpisati ni za jednu ekipu bila ona makar iz BiH PL znači kraj
RIP SALE VILENJAK
- NoName
- Kontakt:
Ovo on ko lafo uvrijeđen, tobejarabi gdje bi on u LacioGoalgetter je napisao/la:- Mogu samo poručiti da nije istina da imam veze sa Lazijem, a posebno da idem na probu u taj rimski klub. Treuntno se nalazim u Londonu i ne znam odakle se takva informacija uopšte našla u medijima. - rekao je Zlatan Muslimović za **** portal.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
zar vi stvarno mislite da je on imao ponudu lazia? pa da je imao davno bi otišao... najbolje da čeka ponudu barcelone. 

Nije mi jasan ovaj Muslimović, nikako !!! Počeću misliti da mu je neko bacio sihire pa zbog toga nikako da pronađe klub.
ha ja...

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Principatus
- Kontakt:
Neznam stvarno zasto Zlatan nije htio u Glasgow Rangers-e...by the way ovi su danas prijavili inzolvenciju. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Proximic, Zglavkar i 23 gosta.