Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ovi navijači barse iz dana u dan sve realniji jer najjačih 5 timova na svijetu je barsa,Real,cska london manč i inter ovim redom barsa je prva zbog uigranosti u odnosu na Real cska i manč jer ovi su mijenjali trenera neki prodavali najboljeg igrača itd.i te 4 ekipe bi trabale da budu u 1/2 lp osim ako se ne sretnu prijejuzni vjetar! je napisao/la:alo papci uredu arsenal je boljinemojte me citirati vise strucnjaci izvinjavam se na smetnji ! cuj ovog strucnjaka sevilla nebi pobjedila everton
, kada spomenes sevillu prvo joj klekni jer je uradila ono sto nijedan engleski nije
ista ta sevilla nebi pobjedila u engleskoj po vama strucnjacima ali pobjedi real madrid
svaka cast .
A daj čovječe pazi šta pričaš.Čuj da inter bude bolji od arsenala,interu svake godine prognoziraju finale i polufinale,a uvjek ispadnu u osminiRomariooo je napisao/la:Ja se ne bi slozio, kada je u pitanju kvalitet, Barca je ubjedljivo na prvom mjestu, onda deset praznih mjesta, pa onda opet nema nikog hehehee. Sala mala.
Ako govorimo o prvih pet, onda je tu realno Barca najjaca, poslije idu Celzi, Inter, Arsenal i Liverpool. Ja tu ne bi stavio Reala jer mislim da ce trehnuti prije polufinala, isto tako i Manchester. Al opet trebamo u obzir i cinjenicu da bez obzira na snagu neka ekipa nekoj drugoj ne lezi, i tu moze biti svasta. Recimo, mislim da prvi Realov susret sa bilo kojom engleskom ekipom znaciti kraj za Real, isto tako i ako na Intera nalete. Arsenal bi ih mislim nadigrao, a ostali bi ih izbacili na taktiku, uigranost i cvrstinu. Arsenal moze izbaciti bilo koga, osim Barcelonu, iz razloga sto igraju slican napadacki otvoren fudbal, koji je Barca dovela do savrsenstva i za koji imaju najbolje moguce igrace na svijetu, i ako bi se susreli i Arsenal igrao otvoreno, mislim da prosli kao prosle godine Bayern ili Manchester u finalu- naprimali bi se golova i ne bi osjetili loptu. Barcu mogu izbaciti jedino Celzi i Liverpool, mozda cak i Manchester, ali samo pod uslovom da odigraju dvije perfektne utakmice, i da besprijekorno odigraju bunker, uz uslov da Barca ne odigra najbolje sto zna. Ekipe kao sto su Sevilja, Lion, Juventus, Fiorentina i Bayern, nekome mogu pomrsiti racune, ali polufinale je njihov najdalji domet mislim.
Hajde molim te mi reci koja je razlika izmedju Barse ove i prosle godine! Jedu loptu sad kao sto su jeli i lani. Kriju je da je protivnicki igraci ne mogu naci. Drze je u svojim nogama po 60% utakmice a nekad i vise. Strijelci nisu nista losiji nego lani. Fakat ne znam gdje si ti vidio da je losija igra?!OTNYS_YNWA je napisao/la:I ti si se zakacio jedne moje recenice ... Gledao sam svaku utakmicu koja je bila na TV i nije to tim ni blizu od prosle sezone ! A ti ako pratis fudbal onda znas da je Murinho trener koji se nikada nije branio vec samo napada .. Tako je i sa Portom osvojio , veliki uspjeh imao sa Chelseam ...Gledas li ti utakmice Barse ili to samo pricas po rezultatima? Prosle godine Barsa ubijala protivnike i imala uvjek posjed lopte od 60% i vise. Ove godine opet ubija protivnike igrom i ima isti posjed lopte! Potpuno ista igra sa vecinom istih igraca!
Uhvatio si se jedne utakmice Barse u Primeri u kojoj nisu dali 2 i vise golova i bas nju spomenuo! Sta je sa ostalih 5 utakmica? Inter ima puno bolju ekipu nego prosle godine i tesko ce se naci neko da ih "samelje". A i u toj utakmici u Milanu je Barsa bila bolja ali je Murinjo skontao da ne moze da se nadigrava i onda se povukao.
Ibrahimovic u prvih 5 utakmica postize 5 golova i to u svakoj po jedan! Da ne spominjem one asistencije i ostalo! Zar je malo?
kakva navika, primeru nije od 99 do 2005 osvojili, pa su opet cekali do ove godine, kup su 11 godina cekali, u ligi prvaka su imali zadnjih godina srece, pa su je dva put uzeli, do 2006 jedna jedina titula lige prvaka. te 2006 se desio ronaldinjo, ove godine ovrebo kako se vec zove, hvalite barsinu omladinsku skolu, a zna se ko su bili barsine zvijezde i nosioci igre sve do prije godinu dvije, a to sigurno nisu bili proizvodi barsine skole, pa prosle godine je mesi zabio i asistirao za pola barsinih golova, pa smijesno moze se lagano promijeniti ime klubu u fc messi, xavi postao igracina uz ronaldinja i mesija u 26-27 godini, pujol nikad nije bio niti ce biti igracina na poziciji na kojoj igra. ima stvari za koje ste u pravu, igrate lijep fudbal, mnogo drzite loptu u svom posjedu, imate igracine poput mesia ibre henrya, doduse thierrya boli k... za barsu trenutno njemu je samo cilj ne povrijediti se pred kraj karijere , pomoci reprezentaciji i otici na mundijal, on vise nema motiva u klupskom fudbalu, i imate strasnog trenera. ali jedno je sigurno arsenal nije nista slabiji od barse, potcjenjujete ga previse, i ne samo arsenal vec sve timove. zato kazem euforija vas puca opasno. ne kazem da necete dogurati daleko ili da necete nista osvojiti ali ste se previse digli.Stole iz Bora je napisao/la:Ne zove se to euforija nego NAVIKA! Navikli ljudi da gledaju ovakvu Barsu ..niccolo je napisao/la:ma ne treba se sa njima raspravljati oni su sada u euforiji barsa ovo barsa ono, sve cemo vidjeti na kraju sezone,![]()
U EPL gotivim neki drugi klub ali sam i neki dan pisao da je Arsenal milina gledati kad igra kako treba.
hahaha koja vadiona nemate ni jednu ligu prvaka pa sada nije vaznacikcanga je napisao/la:Eh, nakon remija sa slabasnim Alkmarom u utakmici koju smo igrali eto tek onako jer je nadasve poznato
da ova LP i nije neko znacajno takmicenje, vracamo se bitnim stvarima u zivotu, a to je EPL.
Sljedeci protivnik je West Ham, a onda ide mrski T......
Znaci, londonski derbiji su otpoceli.
Svoje misljenje o utakmici protiv Cekicara cu dati za vikend.
Ko ne voli Arsenal, ne treba da zivi!
Come on Arsenal!
Evo ga novi, ti si trebao uzeti nick arsenal_unique, k'o i onaj Marsejovac. Pa jbt, zbog vas dvojice klubove koje onako gotivim (Marseille i Arsenal), cu pocet mrziticikcanga je napisao/la:Ja samo velicam svoj klub na ovoj temi koja nosi adekvatan naziv.Stole iz Bora je napisao/la:@Cikcanga/hidrant
Nemoj bolan nebio i ovde ljude smarati o engleskom fudbalu ...Sad ce da pocne velicanje engleza i omalovazavanje svih ostalih kao sto radis i na sa-iks forumu ..
Usput sam htio, otvoriti oci kolegi @CRNI_SA.
Nije nikad kasno da prede na pravi put.
hahahahacikcanga je napisao/la:Evo ga!
Danas nas ocekuje veliki derbi izmedu West Hama i Arsenala jos jedna manje zanimljiva utakmica
izmedu slabasnih Looserpoola i Utd.-a.
Nego, da predemo na konkretne stvari.
Imamo, brate, mnogo povrijedenih igraca.
Djorou, Denilson, Walcott, Bendy, Rozza, Fabianski, Nasri ............
Almunia jos nije dovoljno spreman.
Medutim, nadajmo se da ce Eduardo bit fit i da ce danas zaigrati.
Sastav:
--------------Mannone-----------------
Sagna---Gallas----Vermaelen--Clichy
---------------Song---------------------
--------Fabregas-------Diaby---------
Eboue--------------------------Arshavin
---------------RvP----------------------
Sta ocekivati od tekme?
West Ham je u kurcu i trebalo bi ih zakucati za samo dno.
Kako i uvijek do sada, najveca opasnost za nas tim bit ce prekidi, ali se isto tako nadam da
cemo sacuvati mrezu jer nismo odavno vala odigrali tekmu da ne primimo gol.
Treba posmatrati malog Collisona jer bi isti mogao biti solidna akvizicija u skoroj buducnosti, a moram
priznati da mi onaj Ilunga nije mrzak igrac.
Sve u svemu 2-3 razlike za sampione.
Ovom prilikom zelim da profesoru cestitam rodendan sa zeljama da mu igraci poklone nova tri boda.
In Wenger we trust!
Come on Arsenal!
Kralj ...cikcanga je napisao/la:Veceras ce Looserpool da place jer ce ih poniziti najveci sportski kolektiv svih vremena.
cikcanga je napisao/la:Veceras ce Looserpool da place jer ce ih poniziti najveci sportski kolektiv svih vremena.
Prizeljkujem.
------------------Almunia-----------------
Eboue-----Gallas----Senderos-----Gibbs
-----------------Song----------------------
--------Ramsey--------Merida-----------
Bendy------------------------------Eduardo
-----------------Vela------------------------
Mozda ubaciti i malog Watta.
Steta sto nema malog Jacka jer bi to bio dar mar.
Prognoziram laganih 4-1, ipak je Looserpool zalosna ekipa.
Come on Arsenal!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.