Steta sto sad ne dadose gol. Stigli bi ih,kako su krenuli.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moglo se ovo vidjeti i protiv Ceske i protiv Spanije. Protiv Ceha su imali period od 19 minuta, u kojem su dali samo jedan gol(?!), a i protiv Spanaca su imali +6, pa jedva izvukli remi.edvin_199 je napisao/la:Ovo jos nisam vidio,ovakvu sliku Francuza......H1N1 je napisao/la:Vracaju se Svabe, Biter brani k'o lud... samo 22:20 za Francuze 53 min. a bilo je 7 razlike.edvin_199 je napisao/la:Odose Svabe u pm![]()
![]()
edvin_199 je napisao/la:Definitivno Hrvatska,Spanija,Poljska i Danska najspremnije momcadi,tesko da Francuska moze do polufinala .
.....ako dodu do nokaut sistema.19TM87 je napisao/la:ma i meni izgleda tako da francuzi ne mogu ali kad dodju utakmice nokaut sistema tad se sve mjenja
Hrvati nemaju sanse sa onakvom odbranom.Alilovic ih spasava.Mislim Francuska-Danska finale ako ne bude iznanadena.loptica je napisao/la:Kladionice favoriziraju
Francuze,Hrvate ,i Španjolsku i oni će nešto napravit.![]()
i Danska je tu u vrhu.
Ja ne bih otpisao ni Poljake koji su itekako opasni.Mnogima ce oni biti smetnja u borbi za visok plasman.loptica je napisao/la:Kladionice favoriziraju
i Danska je tu u vrhu.
Poljski bekovi su jaki k'o konji.H1N1 je napisao/la:Ja ne bih otpisao ni Poljake koji su itekako opasni.Mnogima ce oni biti smetnja u borbi za visok plasman.loptica je napisao/la:Kladionice favoriziraju
i Danska je tu u vrhu.
Imas jos i polunale na OI 2008.kikach je napisao/la:Ogledi između Francuske i Hrvatske zadnjih godina.
2005. dobila Hrvatska u polufinalu SP-a
2007.dobila Francuska u četvrtfinalu SP-a
2008. dobila Hrvatska u polufinalu EP-a
2009. dobila Francuska u finalu SP-a
Na koga je sada red?![]()
![]()
Ima i utakmica 2003. kad su ih Hrvati razbucali ko stare kante.The Game je napisao/la:Imas jos i polunale na OI 2008.kikach je napisao/la:Ogledi između Francuske i Hrvatske zadnjih godina.
2005. dobila Hrvatska u polufinalu SP-a
2007.dobila Francuska u četvrtfinalu SP-a
2008. dobila Hrvatska u polufinalu EP-a
2009. dobila Francuska u finalu SP-a
Na koga je sada red?![]()
![]()
Ako dodje do meca, susjedi pobjedjuju![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.