Rolex312 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:aJdin95 je napisao/la:Pratim ovaj forum vec neko vrijeme i odlucio sam ovdje zatraziti pomoc.Naime, zelio bih se udebljati barem 15kg jer sam PREMRSAV(173cm visine,46kg)...ovaj plan sam nasao na internetu, zanima me valja li ili treba nesto mjenjati:
1. obrok
zobene pahuljice, jaja
2. obrok
riba+orasati plodovi (orasi, bademi, ljesansci)
3. obrok
riza/tjestenina + piletina+voce i povrce
4. obrok
riza/tjestenina + piletina+voce i povrce
5.posni svjezi sir + orasati plodovi, laneno ulje
I zanima me koje su kucne vjezbe najbolje za definiranje tjela(ne bih zelio dobiti samo salo), nisam u mogucnosti da idem u teretanu.
plan obroka je odlican, naravno ako imas love da se ovako hranis. Kuci samo pucaj sklekove, razlicitih vrsta, radi ih u serijama.
Dnevno radi 200-300 (ukupno) ako mozes i vidjet ces rezultate. Trbusnjake isto, sklopke i dr... Vratilo i rokaj... Mozes se solidno nabit' od svega sto sam ti rekao. Jer sam ja ovo radio dokle nisam krenuo u teretanu i to mi je punoooo pomoglo. Popravio sam se s kilazom. Ne uzimam nikakve preparate, ali cu uskoro biti primoran

Ali ti samo pucaj ovo sto sam ti rekao i hrani se po tom planu koji si napisao i nemas brige
E bas me zanima ovaj dio jer sam cuo da je potrebno dosta odmora, ili je ipak bolje sto vise mozes raditi svaki dan? I kakvi su ti rezultati bili od ovih
silnih sklekova i trbusnjaka?

sto se mene tice, ja sam skoro svaki dan radio. Mada bi trebalo praviti pauzu nakon 2 ili 3 dana

Ja bih ti preporucio da upoznas svoje tijelo. Ja sam osjetio da mogu raditi vise i da mi to donosi bolje rezultate. Forsirao sam se tako 20tak-30 dana i svi su primijetili razliku. Vjeruj mi. Cak su mislili da idem u teretanu

A sto se tice trbusnjaka, tu nema nekih rezultata. Imam u vecini vremena flat stomak, ali nista od plocica

Genetika mi takva, ali cu se truditi da ih nekako isforsiram, mozda, nekada. Jer mi nije to prioritet. Uglavnom, ja bih tebi preporucio odmor s obizrom na tvoju kilazu i visinu. Mislim da ce ti to biti previse. Pravi nakon svaka 2 do 3 dana, vidi kako ti odgovara. Radi razlicite vrste sklekova u serijama. Odmor do 1 minut izmedju serija

Vjeruj mi, sklekovi su za pocetnike predobra stvar

Radi ih sve dokle ne budes uocio razliku da slabo ili nikako ne napredujes vise sa njima. Onda kreni s teretanom

Win-Win formula