Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

Sky9
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la Sky9 » 31 avg 2025, 19:53

Godinu dana ih nema, dođe Sloboda u ligu, i evo go.vana opet...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 31 avg 2025, 20:02

Voze se u busu gradskog/bratskog rivala, ne mogu registrovat igrace, carsija ih nazilagu, nemaju navijaca, predsjednik im ne dolazi na utakmice.
Nalicu evo ti ekser zakucaj im u tabut, 100 godina nicega

brotherze
Kontakt:

Post Postao/la brotherze » 31 avg 2025, 20:07

BatistutA19 je napisao/la:
31 avg 2025, 19:38
brotherze je napisao/la:
31 avg 2025, 18:10
31 avg 2025, 17:43
Ozdravili igraci Slobode prosla viroza dokaz da je i ova laz potekla sa foruma o izmislje oj virozi 😁😁 Ae mi cemo odgodit vam utakmicu ipak smo mi gospoda ako ne registrirate igrace..Moze jos dugova isplivat do Subote ispod tepiha i onih sto su se dogovorili sporazumno razic naravno da se i to moralo platit uz dogovorene rate a tek Nalic gdje je 😁😁I sad kad ti njima kazes sve istinu njima krivo i mi ljubomorni i opsjednuti ,vi ste nas zamrzili kad smo ojacali i prestigli vas a fol zalili u Kantonu..
Brz oporavak ovom momku iz Hadzica !!
Naravno ce veliki Celik pristati na odgodu ako zatreba, sad kad su vidjeli da im fazon sa virozom ne prolazi mogu zapalit stadion pa da nemaju gdje igrat hehe
Ma treba odgodit mozda ce nas zavolit sad nas mrze jer smo ih prestigli u svemu i sto im samo kazemo istinu sa argumentima..Njih istina pogadja ,yebote oni ko Vucic cim kazes istinu onda si neprijatelj 🤣🤣
Moguce je da nas zagotive, vidis kako ih Azmir handri, jedan dan pljuju po njemu i proglase ga neprijateljem kluba pa im obeca par stvari i odmah ga prihvate kao brata, sutra ce ga opet pljuvat i tako ukrug.
Kako god naredno kolo je veliki dan za Tuzlu, dolazi veliki Celik i valja napunit stadion hehe

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 31 avg 2025, 20:13

Više se raduju Slobodinom porazu nego Čelikovoj pobjedi :ljepota:

Loše utice ta radijacija na Vas skroz, spržila Vam je i to malo mozga sto imate.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 31 avg 2025, 20:16

brotherze je napisao/la:
31 avg 2025, 20:07
brotherze je napisao/la:

Naravno ce veliki Celik pristati na odgodu ako zatreba, sad kad su vidjeli da im fazon sa virozom ne prolazi mogu zapalit stadion pa da nemaju gdje igrat hehe
Ma treba odgodit mozda ce nas zavolit sad nas mrze jer smo ih prestigli u svemu i sto im samo kazemo istinu sa argumentima..Njih istina pogadja ,yebote oni ko Vucic cim kazes istinu onda si neprijatelj 🤣🤣
Moguce je da nas zagotive, vidis kako ih Azmir handri, jedan dan pljuju po njemu i proglase ga neprijateljem kluba pa im obeca par stvari i odmah ga prihvate kao brata, sutra ce ga opet pljuvat i tako ukrug.
Kako god naredno kolo je veliki dan za Tuzlu, dolazi veliki Celik i valja napunit stadion hehe
Tako je, jedva čekam da dođe Čelik da gledam i 200-tinjak maloumnika sa ukupno 100 zuba u glavi. Vi inace vise volite da gledate utakmice protiv Rahica,Nemile… nego protiv Slobode,Zelje,Sarajeva,Veleza itd… Niko vas nije ni mrzio dok niste pokazali kakvi ste šabani i licemjeri.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 avg 2025, 20:19

Sreća pa kontra Tuzle nije bilo stomacne viroze.

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 31 avg 2025, 20:22

TŽV :bih: :bih: :bih:

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 31 avg 2025, 20:30

chily-rz je napisao/la:
26 avg 2025, 22:47
VivaLaLiberta je napisao/la:
26 avg 2025, 22:09
Tako je, strah nas je sto ce na A sektoru biti oko 200-tinjak Zeničana, sa ukupno 100 zuba u glavi i zajednickim koeficijentom inteligencije 50, sta sve necu procitati grob te.

Izgleda da ste rano zaboravili ko Vam je u najtezim danima jedino pruzao podrsku, dok su Vas svi ostali pljuvali,ismijavali i prizeljkivali Vam gašenje… Izgleda sve opravdano, jer nema većih ljiga i šabana u državi od vas.

Inače, lani kad smo zadnji put igrali u istoj ligi, pored svog vašeg dizanja nekakve prašine,priča o punjenu stadiona itd.. ipak je “Raspala” Sloboda imala bolju posjetu, al sad ce oni opet o navijačkim grupama. Opet svaka cast na ustrajnosti ko god dolazi na stadion i bilo kako doprinosti klubu, ali nekad po Vasim pricama reklo bi se da svaku domaću utakmicu bude 13.500 hiljada na Bilinom, a ispred stadiona ostane jos 5k.

Kako god lijepa utakmica bi mogla biti u trećem kolu i privuci dosta paznje, posebno ukoliko oba tima upisu po tri boda u narednom kolu, nadam se da će nas i lijepo vrijeme zadesit’.
Mnogo toga napisanog vozi jednosmjernom ulicom, sve to uz pokušaje od uvreda da bi na kraju se kao vratio normalnoj diskusiji. Svaka priča ima dvije strane pa tako i ova, igrali ste i vi evropsku utakmicu u Zenici jer ste vi eto tamo toliko prosperitetni, napredni, obrazovani i inteligentni sa svim zubima u vilicama ali vam je ipak Zenica evropa kad zatreba. Dolazili u privatnom aranžmanu, nosili dresove i šalove, šetali gradom, jeli, pili i niko vas nije ružno pogledao. Što se mene tiče da Bog da vi opet igrali Evropske utakmice i to na svom stadionu u svom gradu ali i ako vas sudbina opet nanese u Zenicu imate bujrum, meni Tuzla nije mrska nit će mi je omrznut pisanje pojedinaca na forumu.

Za fukare znate i vi da su spali na najniže grane, ne zbog brojke nego mentaliteta, nadam se da će i tu isplivati neka zdravija priča. Što se tiče Robijaša, ove današnje garniture, ovih 200 do 300 ljudi i momaka na jugu, oni su jači nego onaj pun jug prije dvadeset godina, najvjerniji su ostali i kapa im do poda, ja volim Čelik ali oni ga žive. Vjeruj mi da znate koliko su toga momci izgurali rekli bi samo svaka čast, vi ste ponos svog grada. Ja nisam fakat zlonamjerno biće i želim vam da budete ponosni na fukare u istoj mjeri. Na stranu navijački aspekt i rivalstvo, ima tu stvari koje ne prilice ni jednim ni drugim ali to je na žalost standardan folklor za naše stadione i možda nekad bude manje psovki a više pjesmi posvećenih svom klubu pa da ti sve skupa bude na nekim pristojnom civilizacijskim normama, ne mora bit ni idealno, ipak se igra za bodove. :mrgreen:
Pa mimo uvreda s Vašom većinom čovjek i ne može imati drugačiji pristup. Pa eto spomenuo si igranje Evrope u Zenici, takve stvari ja, a vjerujem ni većina tuzlaka nije zaboravila,kao ni pomoć nakon povratka iz Travnika nakon velike policijske represije. I fascinantno je nakon svih tih lijepih odnosa da dođe do ovolike mržnje s Vase strane,tačnije kako je došlo do tolike mržnje? Pa ovo što se čita nekoliko posljednih godina na svakoj objavi ili novosti vezanih za Slobodu,komentare,uvrede i ostale stvari, pomislio bih da su neki pačenici koji mrze i državu u kojoj žive, a pogotovo ostale.

Za Fukare i nisam plaho poricao, znamo situacije, tako je kako je.Napisao sam i za Robijaše svaka čast na ustrajnosti i sto su izgurali svoju priču i pomogli klubu da stane na zdrave noge. U Tuzlu ima dobrodošlice i dalje za normalnu raju, pojest popit’ se ima gdje, poslije utakmice svako svojim putem, ali problem je izgleda što i nema takvih više. Vidimo se idući Vikend.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 avg 2025, 21:08

Zasto je mrznja istina ???Ja ne razumijem da moze bit mrznja ako nekom kazes istinu u oči .To nije nikakva mrznja!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 avg 2025, 21:14

brotherze je napisao/la:
31 avg 2025, 20:07
brotherze je napisao/la:

Pazi kod njih dvolicnosti kazu duzni Nalicu oni yebu bivsu upravu a nece da kazu da je ta bivsa uprava pozajmila novac upravo da vrati Azmirove dugove Kostice ,Fatice i ostale da bi dobili licencu ..Oni ili su ludi ili se prave ludi.
Naravno da ce ga pljuvat sad dok vrati ovo sve napravit ce svoje dugove nove i vece dugove pa cemo ih onda vidjet.
Ovo kad im kazes mrznja prema njima i u svojim nekim bajkama o nekom investitoru a klub im u takvom belaju da nisu svjesni i nisu svjesni jer su i coravi i pasivni.
Sta smo mi muke imali od bojkota,dugova,blokada do livada,da bi imali bar zdrav klub.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 31 avg 2025, 21:37

Ko o cemu Zenicani o Slobodi.
Mozete pisati sta hocete da vaze ista pravila za sve ne bi dva kluba umali ni u jednoj ligi.
Jel to samo Sloboda duzna pare.....ne bi rekao a i ti "dugovi " su upitni. Pored nasih domacih nama drugi dusmsni ne trebaju.
Mosa bodaslo pic ke, izacemo jos jaci 15 igraca nam ne igra sa pionirima igramo pi cke jedne......
Samo se nasladjujte nece dugo trajati :kafa:

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 avg 2025, 21:57

FKBilder je napisao/la:
31 avg 2025, 21:37
Mozete pisati sta hocete da vaze ista pravila za sve ne bi dva kluba umali ni u jednoj ligi.
Jel to samo Sloboda duzna pare.....ne bi rekao a i ti "dugovi " su upitni. Pored nasih domacih nama drugi dusmsni ne trebaju.
Mosa bodaslo pic ke, izacemo jos jaci 15 igraca nam ne igra sa pionirima igramo pi cke jedne......
Ne nasladjujemo se mi nista mi samo kazemo kako jest,ako se niko nije naplacivo dugova ko Celik ne znam ko je.
Sve zavisi kakvi su dugovi ne mozes se ti zaduzit obecat vratit u ratama i ne vratis i tako i za igrace obecas mu isplatit rate i ne uplacujes.Vi yebete ovu upravu sto duzna i pozajmila upravo za dugove od Azmira da dobijes licencu a ne yebete njih sto su im ostavili dug i sto bog zna kakvih dugova ima..O tome ne zelite pricat nikad .
Nadat se samo da cete se probudit iz sna ako se vi ne pokrenete ne znam ko ce,kakvi bolan investitori kod nas u bolesne klubove gdje politika vlada u klubovima.
I sta smo sad mi krivi tu da kazes da se nasladjujemo ili mrzimo sto kazemo kako jest

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 31 avg 2025, 22:00

Sky9 je napisao/la:
31 avg 2025, 19:53
Izasli maksuz iz arhive, igrala Sloboda sa juniorima, namirisali krv.....Sledeci vikend ih Sloboda opet salje u arhivu......
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 31 avg 2025, 22:28

31 avg 2025, 21:57
FKBilder je napisao/la:
Ne nasladjujemo se mi nista mi samo kazemo kako jest,ako se niko nije naplacivo dugova ko Celik ne znam ko je.
Sve zavisi kakvi su dugovi ne mozes se ti zaduzit obecat vratit u ratama i ne vratis i tako i za igrace obecas mu isplatit rate i ne uplacujes.Vi yebete ovu upravu sto duzna i pozajmila upravo za dugove od Azmira da dobijes licencu a ne yebete njih sto su im ostavili dug i sto bog zna kakvih dugova ima..O tome ne zelite pricat nikad .
Nadat se samo da cete se probudit iz sna ako se vi ne pokrenete ne znam ko ce,kakvi bolan investitori kod nas u bolesne klubove gdje politika vlada u klubovima.
I sta smo sad mi krivi tu da kazes da se nasladjujemo ili mrzimo sto kazemo kako jest
Dugove od Azmira covjek otisao 2016....jel to stalo vrijeme te godine....sta su radile sve uprave zadnjih 10 god.....
I ako jesu zasto sada.....sta se cekalo deceniju....ne razumijete a pisete problem je nazalost mnogo veci, mnogo veci od par neisplacenih plata.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 avg 2025, 23:22

FKBilder je napisao/la:
31 avg 2025, 22:28
31 avg 2025, 21:57
FKBilder je napisao/la:
Dugove od Azmira covjek otisao 2016....jel to stalo vrijeme te godine....sta su radile sve uprave zadnjih 10 god.....
I ako jesu zasto sada.....sta se cekalo deceniju....ne razumijete a pisete problem je nazalost mnogo veci, mnogo veci od par neisplacenih plata.
Sve je to kulminiralo sad razni kriminal ,plate na ruke na crno sve radjeno jer onako ko je to posten od Azmira onog Senada ili ovih proslih .Svima je bio cilj pozajmljivat vracat dugove i zavalit sljedecu upravu ostavit dugove .Zar nije tako,nema tu nasladjivanja.Niko vama nije kriv ni savez ni Sarajevo ni Zenica ni Vico ni sindikat i Djidic ni Nalic ,krivi ste vi isto sto smo mi krivi bili za sebe i mora jednom puknit.Nema tu nasladjivanja ni mrznje nego tako ti je prijatelju .Naravno da je puno veci problem sistemski sve radjeno da se unisti klub isto kao Celik ali vi nedate rec i onda glumite veliku neku Slobodu i ismijavate nas za livade i Kanton a vama moze bit 100 puta gore od Kantona da li ste vi svjesni nazalost velika vecina nije i dalje sanja neke snove,vreme je da se probudite .Vidimo se u 3 kolu 👋👋

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 31 avg 2025, 23:25

Skver je napisao/la:
31 avg 2025, 22:00
Sky9 je napisao/la:
Izasli maksuz iz arhive, igrala Sloboda sa juniorima, namirisali krv.....Sledeci vikend ih Sloboda opet salje u arhivu......
Kakva krv jes ti normalan nebitna je ta utakmica ja bi je odgodio sto se mene tice ako ce posle sve bit ok ,puno je veci problem od juniora.i te utakmice.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 sep 2025, 08:32

Skver je napisao/la:
31 avg 2025, 22:00
Sky9 je napisao/la:
Da ne pričam da su demonstrativno napustili ovaj forum jer im je obrisan pdf. :urnebes:

I kao oni imaju bolji, pa više nikad neće pisati ovdje. :urnebes:

Da bi se kao zadnje muške ku.rve vraćali na ovaj forum kad imaju šta protiv Slobode napisati. :rol:

Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 01 sep 2025, 09:36

Kako samo vjesto izbjegavaju gostovanja, nikad ni jednog na tribini, ali nasjest ce vec jednom i to ce im biti kraj

Zamisli da se igraci Zelje voze u busu Sarajeva :urnebes:
Nevjerovatno sta oni gledaju, jos odobravaju to, nije ovo vise ni smijesno, ovo je zalosno. Kako sisa kaze tako ce i bit :urnebes:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 sep 2025, 13:57

Ali je naj jace kaze ljubomorni na Slobodu :urnebes: :urnebes: na sta tito te j..ebo
Titula 0
Trofeja 0 pa cak ni bajramskih
Navijaci po utakmici prosjek 13
Da napisu navijaci Sarajeva Zrinjskog Borca pa hajd i nekako a ne ova pascad od tuzle

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 01 sep 2025, 15:24

samoposteno je napisao/la:
01 sep 2025, 13:57
Ali je naj jace kaze ljubomorni na Slobodu :urnebes: :urnebes: na sta tito te j..ebo
Titula 0
Trofeja 0 pa cak ni bajramskih
Navijaci po utakmici prosjek 13
Da napisu navijaci Sarajeva Zrinjskog Borca pa hajd i nekako a ne ova pascad od tuzle
Pa ne lijepim se ja na svaki post ili novost vezanu za Čelik, nego ti i ostala šabanija iz Zenice za sve vezano za Slobodu. 0 je tebi u glavi šabane ozračeni. Sta ima žuti zid, inače svaku utakmicu ne može šibica past’ na Bilinom ili je lani kad smo zadnji put igrali isti rang, pored svih nesuglasica među navijačima ipak veću posjetu imala “raspala Sloboda” pored svih silnih “dizanja prašine” u Zenici. I opet ću reći svaka čast svima koji dođu na stadion ili pomažu klubu na neki naćin nakon za sve ove godine borbe i ustrajnosti u tome.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 18 gostiju.