NBA Offseason 2025-2026
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Offseason 2025-2026
ovo je lista najboljih europljana u NBA, ne najboljih evropskih igrača u istoriji košarke.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa giannis i jeste uradio vise od dirka u nba
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
zar napisah da nije?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne znam na osnovu čega su Gobert i Kirilenko na listi a Kukoč i Stojaković nisu..Kukoč ima više NBA titula, doduše sa Jordanom ali bio je bitan igrač u toj ekipi i jako dugo je bio konstantan NBA igrač..Stojaković ima jedno od većih NBA finale iznenađenja i tu je igrao,nije bio samo sporedni igrač, plus u Sacramentu godinama jako bitan igrač, ono WCF protiv LAL će se dugo pamtiti, makar ja hocu..Gobert i Kirilenko bez titule,bez praktično ikakvog NBA uspjeha..Mislim da obojica imaju zlato sa evropskog prvenstva,ali mislim da to nije relevantno na ovog gore listi..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Divac je bio all star, Kukoč nije, Gobert 4 puta u najboljim petorkama lige, Kukoč ni blizu toga, Kirilenko all star, 3 puta u najboljim defanzivnim petorkama lige.
Kukoč je meni najdraži košarkaš ikad,ali ovo je lista najboljih europljana u NBA, ne najboljih evropskih igrača u istoriji košarke. Mi smo malo sentimentalni sjecajuci se kakav je kukoč bio,ali u NBA je bilo boljih evropljana
Kukoč je meni najdraži košarkaš ikad,ali ovo je lista najboljih europljana u NBA, ne najboljih evropskih igrača u istoriji košarke. Mi smo malo sentimentalni sjecajuci se kakav je kukoč bio,ali u NBA je bilo boljih evropljana
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja sam premlad da bi gledao Kukoča u prajmu, ali nema šanse da nije bolji igrač od Kirilenka, top 5 igrač šampionske ekipe, odličan one sezone kad nije bilo Jordana,ok nije bio all star ali..Evo **** Kukoča, Peđa Stojaković je bio 3 puta all star kao i Kirilenko ali ima titulu,meni to automatski stavlja jednog iznad drugog..Ne znam kako sa tri all star nastupa ima samo dva puta all nba second team al hajde..filip13 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 14:28Divac je bio all star, Kukoč nije, Gobert 4 puta u najboljim petorkama lige, Kukoč ni blizu toga, Kirilenko all star, 3 puta u najboljim defanzivnim petorkama lige.
Slatina Bog i batina
Slatinash_7 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 14:32Ja sam premlad da bi gledao Kukoča u prajmu, ali nema šanse da nije bolji igrač od Kirilenka, top 5 igrač šampionske ekipe, odličan one sezone kad nije bilo Jordana,ok nije bio all star ali..Evo **** Kukoča, Peđa Stojaković je bio 3 puta all star kao i Kirilenko ali ima titulu,meni to automatski stavlja jednog iznad drugog..Ne znam kako sa tri all star nastupa ima samo dva puta all nba second team al hajde..filip13 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 14:28Divac je bio all star, Kukoč nije, Gobert 4 puta u najboljim petorkama lige, Kukoč ni blizu toga, Kirilenko all star, 3 puta u najboljim defanzivnim petorkama lige.
kako napisah,meni je kukoč najdrazi kosarkas ikad, gledao sam ga od početka karijere.
ovo nije lista najboljih evropljana ikad, nego najboljih evropljana u NBA. Kirilenko je bio all star, prvi bloker sezone, u defanzivnim petorkama lige. Kukoč i kada nije bio u bullsima i igrao preko 30 minuta, nije bio all star, vala ni blizu nije bio.
stojaković jeste i po meni ispred kirilenka ili goberta, u jednoj sezoni je cini mi se bio drugi ili treći u izboru za mvp sezone
Stojakovic je bolji igrac bio od Rusa, lik je vise sezona imao preko 20 ppg. I broj/dres mu je u mirovini Sacramenta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.