Fenomeni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Fenomeni
Par stranica unazad su me ubjedjivali da vam ne skeniraju karte...
Evo ti primjer, posljednju protiv zrinjskog nisu skenirali.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 01:05Par stranica unazad su me ubjedjivali da vam ne skeniraju karte...
Jedini u ovoj ligi smo to mi radili, zvanicne podatke objavljivali nakon svake utakmice.
A kodd vas to obznani jer da razbije mrtvilo i dosadu, pa kao Sarajevo gleda veceras 25.000 navijaca.
Kad se samo sjetim prosle godine i spinovanja nakon derbija na Kosevu, najgledanija ekipa u regionu..
Pa clanske pustio Mirvah 5 dana prije nove godine, da kaze kako Sarajevo ima najvise clanova..
Ma znam ja to. Na Grbavici na sjeveru i istoku (za jug i zapad odavno nisam bio pa ne znam) skeniraju svaku, ali udje raje bruku bez karte i tu pred pocetak tekme. Jer sta ima od toga da ne udje na stadion?Beli98 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 01:13Evo ti primjer, posljednju protiv zrinjskog nisu skenirali.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 01:05Par stranica unazad su me ubjedjivali da vam ne skeniraju karte...
Jedini u ovoj ligi smo to mi radili, zvanicne podatke objavljivali nakon svake utakmice.
A kodd vas to obznani jer da razbije mrtvilo i dosadu, pa kao Sarajevo gleda veceras 25.000 navijaca.
Kad se samo sjetim prosle godine i spinovanja nakon derbija na Kosevu, najgledanija ekipa u regionu..
Pa clanske pustio Mirvah 5 dana prije nove godine, da kaze kako Sarajevo ima najvise clanova..
Sarajevo malo više od 7400.itatabisine je napisao/la: ↑16 dec 2024, 12:17Kakva je situacija u ostalim klubovima Sarajevo, Velez, Borac, Zrinjski, Sloboda imaju li gdje zvanicni podaci ?
Solidan broj clanova iako sam misljenja da bi broj trebao biti puno veci ako se uzme u obzira navijacka baza kluba kao sto je SarajevoMorpheus je napisao/la: ↑17 dec 2024, 10:14Sarajevo malo više od 7400.itatabisine je napisao/la: ↑16 dec 2024, 12:17Kakva je situacija u ostalim klubovima Sarajevo, Velez, Borac, Zrinjski, Sloboda imaju li gdje zvanicni podaci ?
A nije ti fingirano 24.000 na Kosevu za derbi? Pa da su se skenirale karte, ne bi preko 20.000 bilo, tu su vam dodali vise nego nama za citavu ovu polusezonu.Herson je napisao/la: ↑14 dec 2024, 21:44Totalno neuporedivo. Svaki od navedenih stadiona ima brojače i u glavu se zna tačan broj ljudi koji prisustvuju utakmicama, za razliku od Grbavice i njihove fingirane posjete. Dovoljno je pomenuti utakmicu protiv Zrinjskog kada su im upisali posjetu veću od kapaciteta stadiona.![]()
Ma bilo je raje fino na derbiju Bgm,evo sta ti mislis realno po tribinama??TeaM87 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:07A nije ti fingirano 24.000 na Kosevu za derbi? Pa da su se skenirale karte, ne bi preko 20.000 bilo, tu su vam dodali vise nego nama za citavu ovu polusezonu.Herson je napisao/la: ↑14 dec 2024, 21:44Totalno neuporedivo. Svaki od navedenih stadiona ima brojače i u glavu se zna tačan broj ljudi koji prisustvuju utakmicama, za razliku od Grbavice i njihove fingirane posjete. Dovoljno je pomenuti utakmicu protiv Zrinjskog kada su im upisali posjetu veću od kapaciteta stadiona.![]()
Ja bih reko isto 22.000. Fina posjeta.mma_hz je napisao/la: ↑19 dec 2024, 11:11Ma bilo je raje fino na derbiju Bgm,evo sta ti mislis realno po tribinama??TeaM87 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:07A nije ti fingirano 24.000 na Kosevu za derbi? Pa da su se skenirale karte, ne bi preko 20.000 bilo, tu su vam dodali vise nego nama za citavu ovu polusezonu.Herson je napisao/la: ↑14 dec 2024, 21:44Totalno neuporedivo. Svaki od navedenih stadiona ima brojače i u glavu se zna tačan broj ljudi koji prisustvuju utakmicama, za razliku od Grbavice i njihove fingirane posjete. Dovoljno je pomenuti utakmicu protiv Zrinjskog kada su im upisali posjetu veću od kapaciteta stadiona.![]()
Po meni istok 6500,sjever 4,zapad 8 i jug 3500.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.