Dovoljno je Star da pije terapiju, koju je danas zaboravioTekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:30Koje si godiste?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:56Vidi ovog klauna sunce ti **** ba pa sta si ti drot da me ispitujes.
Mali tutu guro cilimom, idi podrzavaj vlahadiju i tisina.
Prijavi post nisam ti brat.
Prijavi ba
Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
naprijed rejal
Imali smo vec x promasaja, sto ne dati sansu covjeku koji bi ako nista barem radio za interes reprezentacije, bez guranja igraca i sl menadzerskih gluposti? Taman da veze nema, na terenu je zasluzio sansu. Ovo sa Milosevicem je vec osudjeno na propast.
embrace the chaos
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa Barbarez ima trenersku karijeru ko i Savo, nikakvu. Cak i goru od njega. Al ne bi me cudilo nista vise.
Savo treba da vodi FS Srbije kad mu dodje vrijeme, BiH nikako.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:42Pa Barbarez ima trenersku karijeru ko i Savo, nikakvu. Cak i goru od njega. Al ne bi me cudilo nista vise.
embrace the chaos
Idi u ****Sveti je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33Dovoljno je Star da pije terapiju, koju je danas zaboravioTekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:30Koje si godiste?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:56Vidi ovog klauna sunce ti **** ba pa sta si ti drot da me ispitujes.
Prijavi ba
Savo je prisustvovao UEFA coach predavanjima, a Sergej igrao poker. Velika razlika.numanumaye22 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:42Pa Barbarez ima trenersku karijeru ko i Savo, nikakvu. Cak i goru od njega. Al ne bi me cudilo nista vise.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Sveti je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33Dovoljno je Star da pije terapiju, koju je danas zaboravioTekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:30Koje si godiste?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:56Vidi ovog klauna sunce ti **** ba pa sta si ti drot da me ispitujes.
Prijavi ba
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Prisustvovao je i Omer Joldic.
- MocMahale444
E dusa dragaSveti je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:33Dovoljno je Star da pije terapiju, koju je danas zaboravioTekashi je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:30Koje si godiste?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 sep 2023, 17:56Vidi ovog klauna sunce ti **** ba pa sta si ti drot da me ispitujes.
Prijavi ba
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
samoposmatram
- Kontakt:
Malo pogled na Savu i karijeru do sad. Veoma sposoban u politici i slabi rezultati sa najjacim ekipama iz domaceg prvenstva.
Protiv Zvezde ima omjer tri pobjede, jedan remi i jedan poraz. Mozda neko od zvezdasa moze dodati koju o njemu kao treneru?
Igra sa dva pivota na sredini. Imao je bolji rezultat u Partizanu gdje je imao izrazite rudare na tim pozicijama, dok je u Olimpiji samo imao Tomica, dok su na drugoj poziciji igrali ofenzivniji igraci.
Na tim pozicijama ce isto imati problema, jer na ovom ima samo dvojica za te pozicije, Cimirot i Tahirovic. Svi ostali su vise ofenzivno orijentisani. Licno bi volio vidjeti Cimija i Benju u duetu na sredini.
Ocekivanja su nikakva, ali ako ima sanse za zajednistvom bez politike i nacionalistickih podmetanja...
Protiv Zvezde ima omjer tri pobjede, jedan remi i jedan poraz. Mozda neko od zvezdasa moze dodati koju o njemu kao treneru?
Igra sa dva pivota na sredini. Imao je bolji rezultat u Partizanu gdje je imao izrazite rudare na tim pozicijama, dok je u Olimpiji samo imao Tomica, dok su na drugoj poziciji igrali ofenzivniji igraci.
Na tim pozicijama ce isto imati problema, jer na ovom ima samo dvojica za te pozicije, Cimirot i Tahirovic. Svi ostali su vise ofenzivno orijentisani. Licno bi volio vidjeti Cimija i Benju u duetu na sredini.
Ocekivanja su nikakva, ali ako ima sanse za zajednistvom bez politike i nacionalistickih podmetanja...
Ja se samo nadam da će se tradicija nastaviti. Dva selektora koja su najviše pljuvali su ujedno i dva koji su bili najbolji, Sušić i Petev.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:26Zlobna hajka se diže na covjeka. Slican zulum je vidjen sa Petevom.
Ali ljudi su bezobrazni i besramni.
Bošnjo nikad ne propusti priliku da pokaže zašto je najzatucaniji i najnepismeniji po svim istraživanjima. Ni ovoga puta nisu zakazali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A po kojim si ti istraživanjima najpametniji i najpismeniji?Virtu4l je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:25Ja se samo nadam da će se tradicija nastaviti. Dva selektora koja su najviše pljuvali su ujedno i dva koji su bili najbolji, Sušić i Petev.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 sep 2023, 18:26Zlobna hajka se diže na covjeka. Slican zulum je vidjen sa Petevom.
Ali ljudi su bezobrazni i besramni.
Bošnjo nikad ne propusti priliku da pokaže zašto je najzatucaniji i najnepismeniji po svim istraživanjima. Ni ovoga puta nisu zakazali.
Već je uradio više od ostalih, riješio se Muse u štabu.
Velik si Savo!
Velik si Savo!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Hansestadt
- Kontakt:
Zamjene Musu sa druga dva, samo jedan osunjecen, a drugi nije. Fakticki i Milosevicu nametnuli nekoliko prezimena u strucnom stabu za koje nikad nije cuo. Cita prezimena i vidi se na njegovom izrazu lica da mora biti da su neki lokalni anonimusi jer za njih nikad nije cuo.
Iskreno nemam znanje, cisto pitanje, da li je Dalic imao neko veliko trenersko iskustvo prije preuzimanja Hrvatske?bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2023, 14:38Hocemo utakmicu u Banja Luci kad mogu biti predsjednik Saveza i selektor srbi zasto nebi mogla reprezentacija da igra u BL. Malo Vici glavobolje nek ga njegovi pritišću sto je doveo reprezentaciju u BL a pokazat cemo da granice ne postoje. Vrijeme je da i mi pocnemo igrati igricu, Vico misli da je najpametniji. BHF ovo treba zahtjevati od igraca da zelimo igrati u BL sve je to lijepa naša BiH. Svi se trebaju dići i traziti ovo pa da vidimo Vicka reaguje kad u BL zagrmimo jedna si jedina.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
samoposmatram
- Kontakt:
Stojanovic i Cvetkovic su njegovi ljudi. Ovi ostali su tu kao clanovi obavjestajne sluzbe.Hansestadt je napisao/la: ↑29 sep 2023, 19:59Zamjene Musu sa druga dva, samo jedan osunjecen, a drugi nije. Fakticki i Milosevicu nametnuli nekoliko prezimena u strucnom stabu za koje nikad nije cuo. Cita prezimena i vidi se na njegovom izrazu lica da mora biti da su neki lokalni anonimusi jer za njih nikad nije cuo.
Na stranu izbor Save i pomocnika, ali zamisli dodjes u reprezentaciju ko selektor i nametnu ti da ubacis neka imena u strucni stab, a ne znas ni ko su ljudi
To samo kod nas ima.
To samo kod nas ima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@zukanovic, de sredi da mu se metne slika na tm makar
Prelazi na 4-2-3-1 i pozvao 6 napadača.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.