http://85.17.199.53/~reprezen/site/imag ... stonci.jpg
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kako su stavili ibricica covjek veceras ne igra zbog kartona,spahic ja mislim da odmara ili ce mozda odigrat jedno 60 minuta i na klupuvOluMme je napisao/la:evo kako MARCA vidi sastave...![]()
![]()
i kažu jedna od najjačih novinarskih agencija u svijetu ??!!!
20 po zeničkom, po sarajevskom u 20:00:14, tuzlanskom 20:00:21 itd...Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
8Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
U osam!!!Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
Knele je napisao/la:20 po zeničkom, po sarajevskom u 20:00:14, tuzlanskom 20:00:21 itd...Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
Jah ovi iz Bihaca gledaju prije osam.Knele je napisao/la:20 po zeničkom, po sarajevskom u 20:00:14, tuzlanskom 20:00:21 itd...Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
Ma ovi stranci nemaju pojma o nama, gledam na bet365 kvota da ce Ibricic dat gol 4.harry_90 je napisao/la:kako su stavili ibricica covjek veceras ne igra zbog kartona,spahic ja mislim da odmara ili ce mozda odigrat jedno 60 minuta i na klupuvOluMme je napisao/la:evo kako MARCA vidi sastave...![]()
![]()
a za ostale neznam
19:59:59harishp je napisao/la:Jah ovi iz Bihaca gledaju prije osam.Knele je napisao/la:20 po zeničkom, po sarajevskom u 20:00:14, tuzlanskom 20:00:21 itd...Zijo je napisao/la:U koliko pocinje utakmica u 6 ili 8 po Evropskom vremenu???
Ima ako imas karticuaris je napisao/la:imal veceras prenos za dijaspor?:D mislim na bht
Joj ovi komentari na Marci,,,opet nas podcjenjuju,,pogotovo ubacivaju se ovi iz Uragvajci ....ima svakakvi komentara stvarno smijesnih...i dalje misle da je BOSNA,rangu Estonije Armenije ,,najjvise ovi Urugvajci se ubacivaju,,bezvzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzharry_90 je napisao/la:kako su stavili ibricica covjek veceras ne igra zbog kartona,spahic ja mislim da odmara ili ce mozda odigrat jedno 60 minuta i na klupuvOluMme je napisao/la:evo kako MARCA vidi sastave...![]()
![]()
a za ostale neznam
Trasimaco je napisao/la:Zna li neko 100% tacno ova pravila u vezi zutih kartona?
prenose se na svaku narednu sluzbenu tekmu,,, sta mislis sto spancima fali pola igraca...Butmiran je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Zna li neko 100% tacno ova pravila u vezi zutih kartona?
Ne brisu se za baraz!
Nose se jedino ako dobijes drugi zuti u zadnjoj utakmici kvalifikacija. A ako imas jedan zuti to se ne nosi na SP: Pa kako ljudi ovo ne znate, ovako je uvjek bilo.The Game je napisao/la:a nije valjda i da idu na svjetsko, e **** drzavu onda, nece nam imat ko igrat u Africi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.