Kako te nije stid bilo šta napisati? Poslije višegodišnjeg provociranja, vrijeđanja i omaložavanja ti se našao uvrijeđenim? Da imaš trunke stida ne bi ništa napisao.

Moderator/ica: GracanicaAA
Kako te nije stid bilo šta napisati? Poslije višegodišnjeg provociranja, vrijeđanja i omaložavanja ti se našao uvrijeđenim? Da imaš trunke stida ne bi ništa napisao.
Svaki tvoj post je najprizemnije vrijedjanje. Ocito su i moderatori uvidjeli da nesto nije uredu, prije si bio malo umjereniji. Ozbiljno ti kazem prijavi se na neki anger management kurs ili posjeti psihologa.
.atomac123 je napisao/la: ↑18 okt 2020, 18:43
Svaki tvoj post je najprizemnije vrijedjanje. Ocito su i moderatori uvidjeli da nesto nije uredu, prije si bio malo umjereniji. Ozbiljno ti kazem prijavi se na neki anger management kurs ili posjeti psihologa.
Da vam je kup trofej bez prolivenog znoja
Nakon sto su (naravno) izigrali dogovor morali smo ih izbaciti iz Kupa gdje su, kao nosioci naslova prvaka, usli sa velikim ambicijama. Mali klub iz provincije je ocitao lekciju velikanu sa Otoke i pokazao im da je to sto su osvojili Kup bila cista slucajnost i splet sretnih okolnosti
Ja mislim samo crveni karton.legenda reala je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:42Joj jes Goražde zapao jbn raspored Posušje kući,Sim Bau u gostima pa Željo u Kupu na Grbavici pa idemo Gošku, pa nam dolazi Orašje pa opet idemo Jedinstvu baš jbno, imaš 4-5 igrača iz prve postave opterećene kartonima, očekujem npr protiv Orašja ili Jedinstva da jedva skrpimo prvih 11 jer će Gošk biti jbno gostovanje .
Prenose li se kartoni na KUP i obratno![]()
Prognoza drugog kola: Goražde - Budućnost 1 Gorazde kvalitetnije, Buducnost najlosija ekipa u ligi.Wandelanoite je napisao/la: ↑24 okt 2020, 16:49Rekao sam.prije pocetka sezone Posusje ulazi, Vis na 2. mjestu, Jedinstvo sa Tigrom nikad nece uci ispostavilo se tacnim ono sto sam napisao.
Jedinstvu dobro dosla kupovina utakmica pa nece morati strepiti za opstanak, iako poslije Slavena i Capljine su najlosija ekipa u ligi.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 2 gosta.