Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Omerbavarac » 06 okt 2009, 23:53

Mrsko mi citati ove sve stranice. Ne znam je li neko objavio info da su Turci obecali Estoncima po milion ako nas pobijede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2009, 23:53

omerbavarac je napisao/la:Mrsko mi citati ove sve stranice. Ne znam je li neko objavio info da su Turci obecali Estoncima po milion ako nas pobijede.
Izvor?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 okt 2009, 23:55

omerbavarac je napisao/la:Mrsko mi citati ove sve stranice. Ne znam je li neko objavio info da su Turci obecali Estoncima po milion ako nas pobijede.
Milion po igracu :?: :?:
Jesi siguran da si dobro procit'o?

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 okt 2009, 23:57

Ja koliko sam cuo da im je obecana premija,ista kao sto je i Armencima bila obecana ako nas dobiju,a to je milion maraka sveukupno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:05

Virtu4l je napisao/la:
Izvor?
Cekaj. Ne mogu da se sjetim gdje sam citao. Evo trazim. Kad nadjem postavicu link.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 okt 2009, 00:05

BIH ce imati podrsku navijaca u Talinu i to je najbitnije,to ce nam mnogo olaksati put do pobjede i samog baraza!
Nasi napadaci su u top formi,kao i vezni red,odbrana takodjer,i uz pozrtvovanu igru rezultat nece izostati! Odavno nismo bili jaci,i to treba iskoristiti! Ovi momci ce nadam se po ko zna koji put obradovati naciju,to ovaj plemeniti narod zasluzuje!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 00:07

Milion eura za citav kolektiv,a s obzirom da im vecina igraca igra za minimalac to ce znaciti da ce im to predstavljati zivotnu priliku da zarade novac,i vjerujem kako ce oni ginuti ,bukvalno gristi na terenu...ali ,djaba,ako nemas kvalitetu,ne mozes nista uraditi!
Realno ,ocekivati je 3 komada u mrezi Estonaca!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:14

velez_mostar je napisao/la:Milion eura za citav kolektiv,a s obzirom da im vecina igraca igra za minimalac to ce znaciti da ce im to predstavljati zivotnu priliku da zarade novac,i vjerujem kako ce oni ginuti ,bukvalno gristi na terenu...ali ,djaba,ako nemas kvalitetu,ne mozes nista uraditi!
Moguce je da sam ja pogresno procitao. U svakom slucaju, nece igrati dzaba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 00:21

Ni prvi ni posljednji put. Sa druge strane ja sam ubijeđen da će nam i bod u Estoniji biti dovoljan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:24

omerbavarac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Izvor?
Cekaj. Ne mogu da se sjetim gdje sam citao. Evo trazim. Kad nadjem postavicu link.
Evo sjetio sam se. Ima u Sport Centru. Sedmicne novine.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 00:26

velez_mostar je napisao/la:Milion eura za citav kolektiv,a s obzirom da im vecina igraca igra za minimalac to ce znaciti da ce im to predstavljati zivotnu priliku da zarade novac,i vjerujem kako ce oni ginuti ,bukvalno gristi na terenu...ali ,djaba,ako nemas kvalitetu,ne mozes nista uraditi!
Ma,iskreno ,mi ne smijemo nepobijediti u Talinu,pa nema sanse da cemo uspjeti pod pritiskom pobjediti Spaniju,ipak je to Spanija,i ako se sjetimo pas igre koju nam je Turska pripremila u Zenici,i koliko su nam problema zadali,kako bi tek tesko sa Spanijom na kraj izasli,repka koja ima najbolju pass igru na dunjaluku...tako da ne zelim uopce da razmisljam da bi mogli kiksat u Estoniji,,,pobjeda,i samo pobjeda,i to ubjedljiva...kako bi jos jednput pokazali da nismo slucajno tu gdje jesmo ...i tek onda protiv Spanije opusteno se nadigravati,pa sta god da se desi!

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 07 okt 2009, 00:32

bosnas_ je napisao/la:BIH ce imati podrsku navijaca u Talinu i to je najbitnije,to ce nam mnogo olaksati put do pobjede i samog baraza!
Nasi napadaci su u top formi,kao i vezni red,odbrana takodjer,i uz pozrtvovanu igru rezultat nece izostati! Odavno nismo bili jaci,i to treba iskoristiti! Ovi momci ce nadam se po ko zna koji put obradovati naciju,to ovaj plemeniti narod zasluzuje!
Hoce bosna imati podrsku...
ali:
Molimo vas da ispostujete slijedece:

# Prve 24 minute bez navijanja. Vedranov zivot je nasilno prekinut u 24. godini i najmanje sto mozemo da uradimo je da ga ispostujemo sa te 24 minute tisine.

# Bez transparenata prvo poluvrijeme. Ograda ce u prvom poluvremenu biti pokrivena crnim najlonom.

# Na ulazima ce biti dijeljeni crni papiri formata A-3 koje je zamisljeno da podignemo u 24. minuti susreta. Istovremeno bice istaknuta parola sa Vedranovim imenom.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 3&Itemid=2
Rođeni

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:34

velez_mostar je napisao/la:
Ma,iskreno ,mi ne smijemo nepobijediti u Talinu,pa nema sanse da cemo uspjeti pod pritiskom pobjediti Spaniju,ipak je to Spanija,i ako se sjetimo pas igre koju nam je Turska pripremila u Zenici,i koliko su nam problema zadali,kako bi tek tesko sa Spanijom na kraj izasli,repka koja ima najbolju pass igru na dunjaluku...tako da ne zelim uopce da razmisljam da bi mogli kiksat u Estoniji,,,pobjeda,i samo pobjeda,i to ubjedljiva...kako bi jos jednput pokazali da nismo slucajno tu gdje jesmo ...i tek onda protiv Spanije opusteno se nadigravati,pa sta god da se desi!
Ja sam isto govorio i protiv Armenaca da cemo ih naderati, a oni vrlo tesko dosli do pobjede. Sto se tice ove tekme izraziti sam optimista i vjerujem da cemo ih pobijediti. Sjecam se nekad kad su nas dobili, cini mi se 1:0 u Estoniji, utakmica u kojoj smo slabo igrali. Uh kad se samo toga sjetim. Samo molim Boga da dobijemo u Subotu. A sto se tice Spanaca, pobjeda nad Estoncima bi bila dodatni stimulans i siguran sam da bi Spanci podlegli. :mrgreen: :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 okt 2009, 00:46

velez_mostar je napisao/la:
Buraz šta misliš zašto je Del Boske pozvao najjači sastav?Zato jer se on neće toliko truditi da nas dobije neće se igrači toliko dokazivati.Kao što bi to bio slučaj da igra drugi ili treči tim.nego će se čuvati za Primeru i LP sa obzirom da su već osigurali put na SP.a i sam Del Boske je veliki prijatelj BiH koji je izjavio prije početka kvalifikacija 2 stvari.da će BiH biti druga u grupi da možemo iznenaditi i Turke i Belgijance što smo i uradili i da ukoliko Španija osigura prvo mjesto i nebude joj trebala pobjeda u Zenici da će onda doći u BiH više turistički nego sa namjerom da pobjedi.A onda tu je i još 1 kvaka.Oni će ići na to da po svaku cijenu izbace Turke.jer svi znamo kako turci zeznuto igraju na prvenstvima.Tako da će htijeti da njih izbace da im nebi došlo da moraju sa njima igrati neku od tekmi na SP-u.kao što je bio slučaj recimo sa prvenstvom u Portugalu gdje su igrali sa Grčkom u grupi i u kvalifikacijama EP i u grupi na EP-u.gdje su čak i izgubili 1:0 čini mi se.tako da će ići eleminirati najteže protivnike.jer ipak budimo realni mi smo slabiji od Turske.manji smo kao nacija i samim tim imamo manji fond igrača
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 okt 2009, 00:50

Ma,iskreno ,mi ne smijemo nepobijediti u Talinu,pa nema sanse da cemo uspjeti pod pritiskom pobjediti Spaniju,ipak je to Spanija,i ako se sjetimo pas igre koju nam je Turska pripremila u Zenici,i koliko su nam problema zadali,kako bi tek tesko sa Spanijom na kraj izasli,repka koja ima najbolju pass igru na dunjaluku...tako da ne zelim uopce da razmisljam da bi mogli kiksat u Estoniji,,,pobjeda,i samo pobjeda,i to ubjedljiva...kako bi jos jednput pokazali da nismo slucajno tu gdje jesmo ...i tek onda protiv Spanije opusteno se nadigravati,pa sta god da se desi![/quote]
Ja sam isto govorio i protiv Armenaca da cemo ih naderati, a oni vrlo tesko dosli do pobjede. Sto se tice ove tekme izraziti sam optimista i vjerujem da cemo ih pobijediti. Sjecam se nekad kad su nas dobili, cini mi se 1:0 u Estoniji, utakmica u kojoj smo slabo igrali. Uh kad se samo toga sjetim. Samo molim Boga da dobijemo u Subotu. A sto se tice Spanaca, pobjeda nad Estoncima bi bila dodatni stimulans i siguran sam da bi Spanci podlegli. :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

koliko se ja sječam pobjedili smo ih 4:1 tamo.Elvir Baljić im uvalio čvrku.a par puta je bilo i X i čini mi se 1 ili 2 put da su oni dobili,ostalo smo mi dobili.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 07 okt 2009, 01:11

U Estoniji ce biti teze nego u Armeniji, Estonce sigurno jos pece onih 7:0

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 okt 2009, 01:26

Estonci defintivno strahuju pred ovu utakmicu. Boje se nase reprezentacije i nasih navijaca. 8-)

Idalje citam po fudbalskim forumima komentare turskih navijaca koji tvrde da nemoze pobjediti Estoniju. Zaista su turci smijesni i nerealni.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 07 okt 2009, 10:26

Tarik, mojne se ba bacati po plicacima....

Od cega Estonci strahuju zivota ti, imaju pola poena u 16 utakmica....

A ako slusas turske navijace trebao bi znati da je Turska vec u polufinalu SP i JA..Kakva Turska, pa oni ne bi dobili ni Proleter iz Teslica u ovom trenutku....

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 07 okt 2009, 10:39

O čemu se ovdje piše ludilo. :mrgreen:
Jedina reprezentacija koja nam je mogla pokvariti put u baraž je bila Armenija. Realno, Estonija nema kvalitet za nešto više u subotu.
Glat pobjeda naših ako Bog da.
Kahva, Kava, Kafa!

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 07 okt 2009, 10:43

Žil Kretenie je napisao/la:O čemu se ovdje piše ludilo. :mrgreen:
Jedina reprezentacija koja nam je mogla pokvariti put u baraž je bila Armenija. Realno, Estonija nema kvalitet za nešto više u subotu.
Glat pobjeda naših ako Bog da.
Bravo Zile,t ako je...

Nego kakva ti je to ba slika, ko je lik??

Jest lijep...... :D :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.