Jarane sto se tice mog pisanja nije radi nas, jer ce nas uzeti svakako sa ovom ublehom na klupi, nego ko god dda bude igro sa Irskom moglo bi biti stele. Posle Henrija odjedanput dosta napredovase, pa evo sad ce se igrati u Dablinu, ko da nije dosta sto se igra na ostrvu vec na wembley.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- invincible1921
- Kontakt:
Realno, šta Višću možeš pitati i Kolašinca? Inteligencijom jako ograničeni igrači... Džeko je taj koji treba kapitenski da **** mater svima ako treba u svlačionici, a ne da ih direktno ili indirektno proziva na pressicama i Instagramu. Jednostavno nema liderske osobine, kakve je nekad imao Spaha recimo...JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:46Druze predlažem ti ganjas i pritisneš igrace, mahom ove sto im fali motivacije i pristupa.
Pjanic, Džeko, Visca , Kolasinac... Oni su ti koji ce najneposrednije stvoriti uspjeh ili ne.
BHF
Fun fact, nit je isto ostrvo, nit ista država.Fudo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:32Jarane sto se tice mog pisanja nije radi nas, jer ce nas uzeti svakako sa ovom ublehom na klupi, nego ko god dda bude igro sa Irskom moglo bi biti stele. Posle Henrija odjedanput dosta napredovase, pa evo sad ce se igrati u Dablinu, ko da nije dosta sto se igra na ostrvu vec na wembley.
I to je bilo 2010, otad su svi napredovali, osim pogodi koga.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Fun fact jeste ostrvo.Heller je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:49Fun fact, nit je isto ostrvo, nit ista država.Fudo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:32Jarane sto se tice mog pisanja nije radi nas, jer ce nas uzeti svakako sa ovom ublehom na klupi, nego ko god dda bude igro sa Irskom moglo bi biti stele. Posle Henrija odjedanput dosta napredovase, pa evo sad ce se igrati u Dablinu, ko da nije dosta sto se igra na ostrvu vec na wembley.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
To sto smo qarina i to sto ce namjestiti Ircima nije povezano.
Namjestit ce Ircima, a mi necemo ni proci u finale.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ma nisu ni oni napredovali. U zadnje 4 godine su samo jedanput pobjedili ekipu koja je bolje rangirana od njih. To je kad su nas dobili 2-0.Heller je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:49Fun fact, nit je isto ostrvo, nit ista država.Fudo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:32Jarane sto se tice mog pisanja nije radi nas, jer ce nas uzeti svakako sa ovom ublehom na klupi, nego ko god dda bude igro sa Irskom moglo bi biti stele. Posle Henrija odjedanput dosta napredovase, pa evo sad ce se igrati u Dablinu, ko da nije dosta sto se igra na ostrvu vec na wembley.
Toliko o nama.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Miske mores li ikako stupiti u kontakt s Muslinom?Miske01 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:44Realno, šta Višću možeš pitati i Kolašinca? Inteligencijom jako ograničeni igrači... Džeko je taj koji treba kapitenski da **** mater svima ako treba u svlačionici, a ne da ih direktno ili indirektno proziva na pressicama i Instagramu. Jednostavno nema liderske osobine, kakve je nekad imao Spaha recimo...JohnCleese je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:46Druze predlažem ti ganjas i pritisneš igrace, mahom ove sto im fali motivacije i pristupa.
Pjanic, Džeko, Visca , Kolasinac... Oni su ti koji ce najneposrednije stvoriti uspjeh ili ne.
Da ga pitas imal on zelju da bude nas selektor
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Najveći problem ove ekipe je taj što nema istinskih lidera tu. Postoje samo dva, Džeko i Pjanić.
2014te si imao (po rangu)
Spahića, Misimovića, Džeku, Ibiševića, Begovića
Medunjanina, Pjanića, Lulića, Mujdžu, Salihovića
Imaš 5 ljudi koji su komotno mogli biti kapiteni te repke i petoricu koji su predstavljali kakav-takav autoritet. Ova ekipa je spala na to da Bičakčić bude 3. kapiten reprezentacije. Mada suludo je pričati o tome, upoređivati kvalitet ove repke i iz Brazila je smiješno. Ona ekipa je imala muda i karakter, ova nema. Ne vidim nijednog potencijalnog nasljednika Džeke i Pjanića što se tiče trake, jedino Gojak. Žalosno.
2014te si imao (po rangu)
Spahića, Misimovića, Džeku, Ibiševića, Begovića
Medunjanina, Pjanića, Lulića, Mujdžu, Salihovića
Imaš 5 ljudi koji su komotno mogli biti kapiteni te repke i petoricu koji su predstavljali kakav-takav autoritet. Ova ekipa je spala na to da Bičakčić bude 3. kapiten reprezentacije. Mada suludo je pričati o tome, upoređivati kvalitet ove repke i iz Brazila je smiješno. Ona ekipa je imala muda i karakter, ova nema. Ne vidim nijednog potencijalnog nasljednika Džeke i Pjanića što se tiče trake, jedino Gojak. Žalosno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Budu li pripreme pred ove utakmici na Ilidzi, mozemo unaprijed upisati neuspjeh 
To ce samo biti znak da se nastavilo po starom, gdje su pripreme i reprezentativa okupljana, sve osim priprema.

To ce samo biti znak da se nastavilo po starom, gdje su pripreme i reprezentativa okupljana, sve osim priprema.
Joj Mujdža <3333
Malouda ybem ti stablo femilijarno
Malouda ybem ti stablo femilijarno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ta utakmica u Parizu je veca kradja Francuske nego ruka onog supka.....
Kako su nas pokrali, udarali sudije jaoooo....Spahic dobi zuti za faul a metar udaljen covjek hahaha
Kako su nas pokrali, udarali sudije jaoooo....Spahic dobi zuti za faul a metar udaljen covjek hahaha
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ne znam jel mi vise zao te tekme il onog pusenja na Luzu 6-2.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Meni definitivno Pariz. Tu smo bili bolji od Francuza, imali osiguran plasman na EURO 15 minuta do kraja utakmice, i onda se desilo ono šta se desilo. Na Lužu nas je Portugal pojeo. Samo smo nakon onog našeg drugog gola bili živi i u igri, ostatak utakmice za zaborav.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Ma vala i onih 1:1 sa Danskom na Kosevu mi suzu u oku natjera. Imali smo strasan tim tada, igracki gledano, a onda Braco izlazi sa terena, iako najagilniji tada, ako se dobro sjecam i... to je to 
Al uceraj mu. Probati sad otici na EP, ali u svakom slucaju velike rezove napraviti i krenuti ispocetka.

Al uceraj mu. Probati sad otici na EP, ali u svakom slucaju velike rezove napraviti i krenuti ispocetka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A gledaj ti majke ti ove baražne grupe iz D divizije, Kosovo, Makedonija, Gruzija i Bjelorusija. I jedno od njih će naći svoje mjesto na EP.
Umjesto što smo ganjali A diviziju, bolje smo ganjali ove donje. Što si lošiji, to ćeš bolje proći.
Umjesto što smo ganjali A diviziju, bolje smo ganjali ove donje. Što si lošiji, to ćeš bolje proći.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- invincible1921
- Kontakt:
Ruku u vatru da su slovenci namjerno ispali u D

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
@miske, za koji portal radis?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
A vala i glup gol smo primili,vise naivan,ali eto..Bilo je sansi do kraja,Bolic glavom,Baljic iz slobodnog...jbgBeduin je napisao/la: ↑21 nov 2019, 00:13Ma vala i onih 1:1 sa Danskom na Kosevu mi suzu u oku natjera. Imali smo strasan tim tada, igracki gledano, a onda Braco izlazi sa terena, iako najagilniji tada, ako se dobro sjecam i... to je to
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".