Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
yeovil-millwall 1-1(obika 90')!!
yeovil-millwall 1-1 FT. vrlo blijedo izdanje millwalla veceras, neznam uopste dali smo zasluzili bod ovdje jer je objektivno yeovil bio bolji tim veceras. nakon kiksa protiv brentforda doma mislio sam da je tim naucio, ocigledno nisu jer nismo smjeli ovdje kiksati, pogotovo jer je leeds razbio carlisle i preskocio millwall na tabeli
. igra se mora poboljsati protiv huddersfielda(ta utakmica je live na TVu) u petak, jedinu pravu sansu prije izjednacenja je kad je scott barron pogodio precku pocetkom drugog poluvremena. svaka cast obiki koji je pogodio protiv svog bivseg tima, volio bih vidjeti njega od pocetka protiv huddersfielda, da ne vrijedi on nista nebi ga tottenham koristio toliko u kup UEFA prosle sezone! nakon remija, nismo izgubili u ligi ima tacno 11 utakmica, nadam se da nece huddersfield prekinuti taj niz
.
come on you lions!

come on you lions!
Bitno je da su uzeli bar bod nakon sto su gubili vecinu utakmice ali eto Obika ga dade u sudijskoj nadoknadi za vredan bod u nastavku trke gde je jos ostalo 5 kola do kraja ja mislim i svaki je bod bitan.Nego kazes bice live na TV koji kanal,Setanta?,Sky?prstace na sve strane u toj utakmici,oba tima se bore za sami prh i promociju,cekace nas zanimljiva tekma.
p.s. Gde obicno gledas tekme Millwalla live streaming ili imas kuci na TV?posto sam ja trazio live streamove ali nikada nema Millwal bar na meni poznatim stranicama.
p.s. Gde obicno gledas tekme Millwalla live streaming ili imas kuci na TV?posto sam ja trazio live streamove ali nikada nema Millwal bar na meni poznatim stranicama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
utakmica je live na SkySports 20.45 u petak. streamova vecinom nebude kad igra millwall, ja pratim utakmice slusajuci na BBC Radio a kad budu na TVu idem u lokalni pub gledati jer ovdje nema SkySports..Devil je napisao/la:Bitno je da su uzeli bar bod nakon sto su gubili vecinu utakmice ali eto Obika ga dade u sudijskoj nadoknadi za vredan bod u nastavku trke gde je jos ostalo 5 kola do kraja ja mislim i svaki je bod bitan.Nego kazes bice live na TV koji kanal,Setanta?,Sky?prstace na sve strane u toj utakmici,oba tima se bore za sami prh i promociju,cekace nas zanimljiva tekma.
nebih volio da se ovo ostvari, ovaj kreten je lajao na klub isto ko' i onaj majmun amankwaah ili kako vec..
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 99,00.html
Huddersfield Town: Smithies, T.Clarke, Trotman, P.Clarke, Peltier, Roberts, Kay, Drinkwater, Pilkington, Rhodes, Robinson. Subs: Eastwood, N.Clarke, Pearce, Williams, Berrett, Eccleston, Novak.
Millwall: Forde, Smith, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Laird, Morison, Batt, Hackett. Subs: Sullivan, Barron, Harris, Obika, Alexander, Grimes, Fuseini.
come on you lions!
Millwall: Forde, Smith, Craig, Abdou, Robinson, Ward, Schofield, Laird, Morison, Batt, Hackett. Subs: Sullivan, Barron, Harris, Obika, Alexander, Grimes, Fuseini.
come on you lions!
hocu hvalaDevil je napisao/la:Brate hoces link ja nasao slucajno?

http://www.atdhe.net/
Evo ovde samo nadji oko sredine Huddersfield-Millwal nesta nece direct link da kopira.Slika mislim da je ok sada ne mogu da vidim bolje jer neki lik se javlja sa stadiona pa mu je glava zumirana pa ne mogu proceniti ali mislim da ce se moci lepo videti desavanje na terenu.
Evo ovde samo nadji oko sredine Huddersfield-Millwal nesta nece direct link da kopira.Slika mislim da je ok sada ne mogu da vidim bolje jer neki lik se javlja sa stadiona pa mu je glava zumirana pa ne mogu proceniti ali mislim da ce se moci lepo videti desavanje na terenu.
ovaj link mnogo bolje izgleda nego onaj sto sam ja nasao meni se cini na myp2p. jedva cekam pocetak tekme, imam dobar osjecaj iako se nikad nezna..Devil je napisao/la:http://www.atdhe.net/
Moze li @steve-o.Ovo ko'da igra Slavija-Celik ziku im dresova 
A i tiribine gradjene kao na B.P

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da nisam vidio kanal Sky pomislio bi evo "derbi" iz nase nam jedine PLharishp je napisao/la:Moze li @steve-o.Ovo ko'da igra Slavija-Celik ziku im dresova

Ebga bi ce zaebano,Ali nije popunjeno do daske pa bi se atmosfera mogla pregurati.steve-o je napisao/la:da nisam vidio kanal Sky pomislio bi evo "derbi" iz nase nam jedine PLharishp je napisao/la:Moze li @steve-o.Ovo ko'da igra Slavija-Celik ziku im dresova
A i tiribine gradjene kao na B.P. zasad nije lose dobro se cuvamo, steta da se ozljedio batt tako rano..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ovi slabo pune ovaj stadion, prosjek im negdje oko 13.000 ove sezone a veceras lavove bodre ca. 1.000 gostiju iz londona...harishp je napisao/la:Ebga bi ce zaebano,Ali nije popunjeno do daske pa bi se atmosfera mogla pregurati.steve-o je napisao/la:da nisam vidio kanal Sky pomislio bi evo "derbi" iz nase nam jedine PLharishp je napisao/la:Moze li @steve-o.Ovo ko'da igra Slavija-Celik ziku im dresova
A i tiribine gradjene kao na B.P. zasad nije lose dobro se cuvamo, steta da se ozljedio batt tako rano..
huddersfield-millwall 1-0(clarke 39').
edit: poluvrijeme. nakon solidnog pocetka skroz smo pali i nadam se boljem u drugom poluvremenu!
edit: poluvrijeme. nakon solidnog pocetka skroz smo pali i nadam se boljem u drugom poluvremenu!
huddersfield-millwall 1-0 FT. prvi gubitak nakon 12 utakmica
. steta sve smo imali u nasim rukama prije ove dvije gostujuce utakmice, sad se moram nadati da ce sutra gillingham otkinuti koji bod leedsu
. slabo prvo poluvrijeme, nesto bolje drugo. neznam samo kako je mogao obika fulit onu sansu, na kraju pogodi precku
. na drugom forumu neki seru po trotteru, veceras se vidjelo koliko je on falio bas on u vezi, onaj laird je obicni kloc i sad se vidi zasto vise neigra od kako je dosao trotter. sad MORAMO dobiti 3 preostale utakmice i nadati se da ce leeds posrnuti...
come on you lions!!

come on you lions!!
- mexy_whites
- Kontakt:
Evo tate opet na forumusteve-o je napisao/la:huddersfield-millwall 1-0 FT. prvi gubitak nakon 12 utakmica. steta sve smo imali u nasim rukama prije ove dvije gostujuce utakmice, sad se moram nadati da ce sutra gillingham otkinuti koji bod leedsu
. slabo prvo poluvrijeme, nesto bolje drugo. neznam samo kako je mogao obika fulit onu sansu, na kraju pogodi precku
![]()
. na drugom forumu neki seru po trotteru, veceras se vidjelo koliko je on falio bas on u vezi, onaj laird je obicni kloc i sad se vidi zasto vise neigra od kako je dosao trotter. sad MORAMO dobiti 3 preostale utakmice i nadati se da ce leeds posrnuti...
come on you lions!!

Da malo prokomentarisem.... Objektivno Millwall ne zasluzuje automatsku promociju, usli su u veliku formu posle nove godine, al mislim da ima puno jacih ekipa u 3. ligi (Southampton prije svega). Imaju kenija Dzeketa po meni covjeka koji izvlaci maximum iz ove ekipe jer znam da su se prije 2 sezone setali u donjem dijelu tabele i mogli su lagano ispasti u 4. ligu...mislim ima tu kadrovskih promjena al ne sad nekih drasticnih da bi mogo rec nije Dzeket najzasluzniji

Sto se tice zavrsnice sezone, naravno da se nadam da ce Leeds uzet drugo mjesto jer po kadru to zasluzujemo, problem je sto dodjemo nekom exeteru, hartlepoolu i ostalim mini ekipama i ljudi se napale protiv jednog od navjecih timova engleske i tu se bodovi i gube...Imali smo sve u svojim rukama do nove godine al onda je pobijedjen manchester united, igraci se poceli kurcit glumit frajere (prije svega beckford koji je zadnju tekmu bio na klupi jer je ko kita postao) i zbog toga je mislim uslijedio pad.
A ti momak pratis ligu i sam znas da se Millwall izvlaci cesto pred kraj meca, znali su sugavo pobjedijvat bas bas cesto

Side before self
mexy_whites je napisao/la: Evo tate opet na forumu![]()
Da malo prokomentarisem.... Objektivno Millwall ne zasluzuje automatsku promociju, usli su u veliku formu posle nove godine, al mislim da ima puno jacih ekipa u 3. ligi (Southampton prije svega). Imaju kenija Dzeketa po meni covjeka koji izvlaci maximum iz ove ekipe jer znam da su se prije 2 sezone setali u donjem dijelu tabele i mogli su lagano ispasti u 4. ligu...mislim ima tu kadrovskih promjena al ne sad nekih drasticnih da bi mogo rec nije Dzeket najzasluzniji. Znam da ih mrzim ih dna duse jer nas (Leeds) jebu u zdrav mozak i prosle sezone u plej ofu a i ove sezone(2 pobjede) i uvijek odigraju organizirano, formacijiski extra poslozeno, opet tvrdim zbog odlicnog Dzeketa.
Sto se tice zavrsnice sezone, naravno da se nadam da ce Leeds uzet drugo mjesto jer po kadru to zasluzujemo, problem je sto dodjemo nekom exeteru, hartlepoolu i ostalim mini ekipama i ljudi se napale protiv jednog od navjecih timova engleske i tu se bodovi i gube...Imali smo sve u svojim rukama do nove godine al onda je pobijedjen manchester united, igraci se poceli kurcit glumit frajere (prije svega beckford koji je zadnju tekmu bio na klupi jer je ko kita postao) i zbog toga je mislim uslijedio pad.
A ti momak pratis ligu i sam znas da se Millwall izvlaci cesto pred kraj meca, znali su sugavo pobjedijvat bas bas cesto(kad se sjetim prosle sezone dobili ste po 1-0 najmanje 15 tekmi
)....U utorak jeovilu Obika daje gol u 93. iz prvog udarca na gol (tako sam procitao na teamtalk)...Mislim da Leeds drzi sve u svojim rukama, sutra ako dobijemo veoma smo blizu....Idemo Gillinghamu koji je odlican kod kuce al nadam se da ce nas napalit pobjeda hadersfilda veceras. Imamo gostovat Čaltonu al ako sutra dobijemo, to ce znacit da bi nam 2 pobjede kod kuce do kraja sezone donijele automatsku promociju. Samo se nadam da Millwall nece uspjeti da se plasira jer sam ih bas zamrzio u ovoj trecoj ligi...pusa za Norvesku
there's only one jimmy abdou!!

Tranmere vam opasno moze zagorcati zivor jer se i on bori za zivot u FL1 tako da mu je svaki bod bitan pogotovo ako danas ne pobede Exetera.
ja mislim ako oni izgube danas i gillingham otkine bod leedsu da je tranmere finished sto se tice league one, al' ako bude tranmere pobjedio exetera to ce biti jos veci motiv za gillingham danas protiv leedsa da uzmu bod(ove)..Devil je napisao/la:Tranmere vam opasno moze zagorcati zivor jer se i on bori za zivot u FL1 tako da mu je svaki bod bitan pogotovo ako danas ne pobede Exetera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.