Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Svi se boje Dzeke i mi vjerujemo samo u Dzeku, nedo Bog da se povrijedi morati cemo se kleti u Rijada Bajica.
A grupa je takva da ce u svakoj utakmici osim Lihtenstajna biti jako tesko i gutavo.
A grupa je takva da ce u svakoj utakmici osim Lihtenstajna biti jako tesko i gutavo.
Uronen, Moisander.zizu1991 je napisao/la:Pukki?Moggi je napisao/la:pa jel to hetemaj ne igra vise za njih, onda ne znam nijednog igraca
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
a da, mada talijanska liga je moja uza specijalnostHankMoody je napisao/la:Uronen, Moisander.zizu1991 je napisao/la:Pukki?Moggi je napisao/la:pa jel to hetemaj ne igra vise za njih, onda ne znam nijednog igraca
Zarathustra
Sta si ti racunao za Italiju pa je 2300. Milano je nekih 1000, Torino malo dalje, Bergamo, Verona, Udine malo blize. Tu su blizu i Genoa i Bologna. Valjda nas neki od tih gradova zakaci. Ne moramo u Napulj il ne daj Boze na Siciliju.Miske01 je napisao/la:Bit ce invazija gore, ali ja iz Bosne kontam na svaku ici haha... Italija i Vaduz po 2300 km, Armenija 6200, Finska 4100 i Grcka 2000... skoro 17000... ide u opis odmah ona pjesma kilometre gazimo pobjede slavimoPerryFred je napisao/la:Daleko je iz Bosne, ali biće naših iz Danske, Švedske i Norveške.Miske01 je napisao/la:Hmm iz Bosne nama zeznuto u Helsinki 2000 km

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- anonymousHD
- Kontakt:
Igramo na Siciliji.Kaunas je napisao/la:Sta si ti racunao za Italiju pa je 2300. Milano je nekih 1000, Torino malo dalje, Bergamo, Verona, Udine malo blize. Tu su blizu i Genoa i Bologna. Valjda nas neki od tih gradova zakaci. Ne moramo u Napulj il ne daj Boze na Siciliju..

Italija - Protivnik po mjeri, sa kojim se možemo nadmudrivati za prvo mjesto.
Finska - Zadnjih godina u usponu, solidno složena ekipa sa kojom se da igrati.
Grčka - Uvijek nezgodan protivnik sa puno nedostataka koje nadopunjavaju velikom željom i borbom. Uz pametnu postavku, dobru pripremu i psihologiju neće biti nikakvih problema. Naglašavam da ne bi bilo loše imati psihologa prije susreta sa Grčkom da ohladi glavu našim igračima.
Armenija - Selekcija koja će se sigurno nadigravati, lošija od svih reprezentacija iznad, ali nagazna mina u kojoj može oteti bodove i pomutiti planove reprezentacijama iznad.
Lihtenštajn - Reprezentacija iz šestog šešira, oni će sigurno dati sve od sebe protiv svake reprezentacije, ali bez ikakvih šansi kvalitetom da išta naprave, ako nekom uzmu bod to će im biti veliki uspjeh, a pri tome mogli bi uzeti nekome bodove, nisu tako bezopasni.
Sve u svemu ovo je grupa po mjeri i grupa u kojoj se možemo nadigravati, borba po mom mišljenju će se voditi između Italije, Finske i BiH za prvo mjesto, uz Grčku koja se može uključiti u borbu za drugo mjesto iz sjene, ako se dogode neplanirani rezultati. Dakle, po mom mišljenju više pažnje obratiti na Finsku nego na Grčku.
Finska - Zadnjih godina u usponu, solidno složena ekipa sa kojom se da igrati.
Grčka - Uvijek nezgodan protivnik sa puno nedostataka koje nadopunjavaju velikom željom i borbom. Uz pametnu postavku, dobru pripremu i psihologiju neće biti nikakvih problema. Naglašavam da ne bi bilo loše imati psihologa prije susreta sa Grčkom da ohladi glavu našim igračima.
Armenija - Selekcija koja će se sigurno nadigravati, lošija od svih reprezentacija iznad, ali nagazna mina u kojoj može oteti bodove i pomutiti planove reprezentacijama iznad.
Lihtenštajn - Reprezentacija iz šestog šešira, oni će sigurno dati sve od sebe protiv svake reprezentacije, ali bez ikakvih šansi kvalitetom da išta naprave, ako nekom uzmu bod to će im biti veliki uspjeh, a pri tome mogli bi uzeti nekome bodove, nisu tako bezopasni.
Sve u svemu ovo je grupa po mjeri i grupa u kojoj se možemo nadigravati, borba po mom mišljenju će se voditi između Italije, Finske i BiH za prvo mjesto, uz Grčku koja se može uključiti u borbu za drugo mjesto iz sjene, ako se dogode neplanirani rezultati. Dakle, po mom mišljenju više pažnje obratiti na Finsku nego na Grčku.
Brani li im jos Jusi Jaskelainen?HankMoody je napisao/la:Uronen, Moisander.zizu1991 je napisao/la:Pukki?Moggi je napisao/la:pa jel to hetemaj ne igra vise za njih, onda ne znam nijednog igraca

@anonymousHD ne bih se iznenadio
15.10.2013.
Racunao je sva ova gostovanja zbirno, u oba smjera.Kaunas je napisao/la: Sta si ti racunao za Italiju pa je 2300. Milano je nekih 1000, Torino malo dalje, Bergamo, Verona, Udine malo blize. Tu su blizu i Genoa i Bologna. Valjda nas neki od tih gradova zakaci. Ne moramo u Napulj il ne daj Boze na Siciliju..

Treba se i kuci vratit.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nije losa grupa imali smo mi bolje grupe pa nismo prosli!Puno zavisi od nas a ne protvnika.Sjetimo se poraza protiv velikig Kipra a imali dva gola prednosti i gola Grcke u zadnjoj minuti!
Evo tek sad vidim, nisam ni obratio paznju na ostale.Gefufna je napisao/la:Racunao je sva ova gostovanja zbirno, u oba smjera.Kaunas je napisao/la: Sta si ti racunao za Italiju pa je 2300. Milano je nekih 1000, Torino malo dalje, Bergamo, Verona, Udine malo blize. Tu su blizu i Genoa i Bologna. Valjda nas neki od tih gradova zakaci. Ne moramo u Napulj il ne daj Boze na Siciliju..
![]()
Treba se i kuci vratit.

15.10.2013.
Vjerujem u Prosineckog i njegovu postavku igre.
Ovo su ekipe, koje će on pojesti na taktiku.
Ovo su ekipe, koje će on pojesti na taktiku.
Pojesti 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:

This iz futbol.

Italija - ne igraju dopadljivo,možemo se pogurati s njima u oba meča komotno.
Finska - nisu loši,sve zavisi kako će ući u kvale.
Grčka - standard.
Armenija - nisu losa selekcija,mogli bi biti nezgodni svakom,ali za nešto više nisu.
Lihtenštajn - gibraltar 2.
Finska - nisu loši,sve zavisi kako će ući u kvale.
Grčka - standard.
Armenija - nisu losa selekcija,mogli bi biti nezgodni svakom,ali za nešto više nisu.
Lihtenštajn - gibraltar 2.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
italija, 1 bod na domaćem terenu (mada nije zlo ni 0 bodova)
finska 4-6 bodova
grčka 4-6 bodova
armenija 6 bodova
lihtenštajn 6 bodova
ove tri reprezentacije će jedna drugoj bar jednom izbiti bodove, po mogućnosti grčkoj
finska 4-6 bodova
grčka 4-6 bodova
armenija 6 bodova
lihtenštajn 6 bodova
ove tri reprezentacije će jedna drugoj bar jednom izbiti bodove, po mogućnosti grčkoj

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- invincible1921
- Kontakt:
Neatraktivna grupa ali sve ispod 20 bodova je krajnji neuspjeh...
Ocekivo sam engleze, slovence, norvezane al et valjda mi moramo sa ovim bunker repkama igrat
Armenija je nastimala gibraltar lihtenstajn i makedoniju...to me niko ne moze ubjedit da nije.
Ocekivo sam engleze, slovence, norvezane al et valjda mi moramo sa ovim bunker repkama igrat
Armenija je nastimala gibraltar lihtenstajn i makedoniju...to me niko ne moze ubjedit da nije.
=\_1921_/=
Kada izlazi raspored? Mislio sam da je isti dan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da se Moisander oprostio od reprezentacije.HankMoody je napisao/la:Uronen, Moisander.zizu1991 je napisao/la:Pukki?Moggi je napisao/la:pa jel to hetemaj ne igra vise za njih, onda ne znam nijednog igraca
Ja bih još tu dodao Hradeckog (golman Leverkusena) i Loda (igrao je par godina za Panatu, sada je član Gijona), to je otprilike to uz Uronena i Pukkija što je meni poznato. Gledao sam ih u Ligi nacija, igraju lijepo i nisu loši, ali mislim da tu Robi uzima šest bodova

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Chiesa ce najvjerovatnije opet igrati protiv nas, junior naravno. Samo nadam se da ovaj put nece postici gol.MortemHz je napisao/la:BiH je prije 22 godine srušila Italiju na prepunom Koševu
Prijateljski meč, 6. novembar 1996. godine:
BiH - Italija 2:1
Stadion: Koševo - 40.000 gledalaca
Strijelci: Salihamidžić 5', Bolić 43'; Chiesa 10'
Nije Italija u bas tolikoj krizi koliko se zeli prestaviti. Barela, Politano, Bernardeski, Berardi, Chiesa i Kutrone nije ni malo naivna ofanzivna linija. Naravno odbranu ne moramo ni komentarisati.

gotov je plan prije cca pola sata
sad će polako sabezi objavljiti to jedan po jedan ...
sad će polako sabezi objavljiti to jedan po jedan ...