Ma kakvi,pravo fin momak.Vozi smart.Nije on jedan od onih sto vole bijesna autaMaestro je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:18Moj Damire nije Darko lud za automobilima.
https://sportsport.ba/magazin/skromni-t ... ima/286278
![]()
Darko Todorović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Darko Todorović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samso favorit za kantu godine

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Nadam se da će proigrati u Hajduku, odabrao je dobru sredinu za oživljavanje karijere...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
InsajderuGhuraba je napisao/la: ↑11 avg 2020, 00:05Moji izvori kazu da jeste, a vidjet cemo sutra aBd jesu li i mene slagali.![]()
Ma, ovaj mali je po talentu daleko iza Todorovica i Beganovica. Donekle jeste odskakao u omladinskim selekcijama Slobode jer je nevjerovatno borben. Medjutim, s loptom je na vi i bojim se da mu je to nepopravljiv nedostatak.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dobar transfer, ako bude redovno igrao ovo mu je vrhunac karijere. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Gdje sam rekao da mi moras vjerovati?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:59
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju![]()
Moja informacija je od prvotimca Slobode. Ako on laze - lazem i ja.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Ghuraba je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:49Gdje sam rekao da mi moras vjerovati?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:59
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju![]()
Moja informacija je od prvotimca Slobode. Ako on laze - lazem i ja.![]()
Klupa u 1. kolu

Jučer je imao intervju u Slobodnoj Dalmaciji

Jučer je imao intervju u Slobodnoj Dalmaciji
Ovo ti je prvi dolazak u Split?
- Bio je tu stariji brat Davor, također nogometaš. Dolazio je na neke prijateljske utakmice, bio je i na jednoj europskoj. Pričao mi je o tome.
I on je desni bek (nap.a. u Gradini iz Srebrenika). Vi ste u familiji onda „po defaultu” desni bekovi?
- Mi jurimo gore-dolje, volimo puno trčati! I otac je igrao, ali ne profesionalno. Njemu sam najviše zahvalan što sam ovdje, puno me trenirao kao dijete.
Nakon prve sezone u Salzburgu, iduću, prošlu, proveo si na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu. No, upisao si tek devet nastupa?
- Sigurno da nisam zadovoljan. Problemi su nastali kada su se promijenili trener i direktor. Od tada nisam dobijao šanse za igru. Mislim da u Hajduku dosta mogu napredovati, a tu sam i na oku za reprezentaciju BiH. Mislim da će dolazak za mene biti jako dobar.
Pravo nastupa imaš već sutra?
- Šteta je što neće biti publike. Dugo nisam trenirao s momčadi, igrao utakmice. Trener će odlučiti, ja sam spreman.
Krajem prošle godine imao si u Tuzli prometnu nesreću, automobilom si pokupio rasvjetni stup, prometne znakove?
- Bile su tri trake, a ja u krajnjoj lijevoj. Auto iz srednje trake izbacio me iz moje. Udario sam stup, upalili su se zračni jastuci. Tada sam učinio nesvjesnu grešku i umjesto kočnice stisnuo gas pa sam skupio i ostalo. Najbitnije je da nije bilo ozljeda, alkohola, ni u našem ni u drugom autu. Realno, da i ja vidim samo slupano auto, vjerojatno bih pomislio da se vozilo brzo, da je bio vozač pijan.
Možeš li tako dat gas i na terenu, po desnoj strani?
- Dogovoreno!
Ovaj Tudor stvarno budala.Jakolis napadac,igra mu desnog beka.Dolcek odbrambeni igrac,a igra mu napadaca,Todorovic mu jedini desni bek,na klupi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa vala ako ne može biti prva postava u ekipi gdje je jedini desni bek, dogodine nazad u Slobodu i nek' ne miče do kraja karijere iz Tuzle.
Ali ovo danas je pretpostavljam zato što je došao tek prije par dana, nije imao ni puno treninga niti je uigran sa ekipom. Vjerujem da se ipak može izboriti za prvu postavu u Hajduku.
Ali ovo danas je pretpostavljam zato što je došao tek prije par dana, nije imao ni puno treninga niti je uigran sa ekipom. Vjerujem da se ipak može izboriti za prvu postavu u Hajduku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Alkoholicar na klupi znaci...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jedan grad, jedna ljubav!
- ASD
- Kontakt:
Polako. Tek je stigao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bio je na odmoru, treba alkohol izaći iz sistema, pa onda u prvih 11.
Drago mi je što je Mujakić nazad u prvih 11, najbrži štoper kojeg sam vidio. Valjda mu se taj IQ igre poveća i nauči barem do sebe dodat.
Drago mi je što je Mujakić nazad u prvih 11, najbrži štoper kojeg sam vidio. Valjda mu se taj IQ igre poveća i nauči barem do sebe dodat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovdje nije ispao brz, ali još je gore da je izgubio duel sa krilom od 68 kgDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:45Bio je na odmoru, treba alkohol izaći iz sistema, pa onda u prvih 11.