Ma kakvi,pravo fin momak.Vozi smart.Nije on jedan od onih sto vole bijesna autaMaestro je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:18Moj Damire nije Darko lud za automobilima.
https://sportsport.ba/magazin/skromni-t ... ima/286278
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma kakvi,pravo fin momak.Vozi smart.Nije on jedan od onih sto vole bijesna autaMaestro je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:18Moj Damire nije Darko lud za automobilima.
https://sportsport.ba/magazin/skromni-t ... ima/286278
![]()
InsajderuGhuraba je napisao/la: ↑11 avg 2020, 00:05Moji izvori kazu da jeste, a vidjet cemo sutra aBd jesu li i mene slagali.![]()
Ma, ovaj mali je po talentu daleko iza Todorovica i Beganovica. Donekle jeste odskakao u omladinskim selekcijama Slobode jer je nevjerovatno borben. Medjutim, s loptom je na vi i bojim se da mu je to nepopravljiv nedostatak.
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju
Gdje sam rekao da mi moras vjerovati?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:59
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju![]()
Ghuraba je napisao/la: ↑11 avg 2020, 20:49Gdje sam rekao da mi moras vjerovati?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 19:59
što bih baš tebi vjerovao, a ne ovom drugom liku? doduše nije neki sveznalica u pitanju![]()
Moja informacija je od prvotimca Slobode. Ako on laze - lazem i ja.![]()
Ovo ti je prvi dolazak u Split?
- Bio je tu stariji brat Davor, također nogometaš. Dolazio je na neke prijateljske utakmice, bio je i na jednoj europskoj. Pričao mi je o tome.
I on je desni bek (nap.a. u Gradini iz Srebrenika). Vi ste u familiji onda „po defaultu” desni bekovi?
- Mi jurimo gore-dolje, volimo puno trčati! I otac je igrao, ali ne profesionalno. Njemu sam najviše zahvalan što sam ovdje, puno me trenirao kao dijete.
Nakon prve sezone u Salzburgu, iduću, prošlu, proveo si na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu. No, upisao si tek devet nastupa?
- Sigurno da nisam zadovoljan. Problemi su nastali kada su se promijenili trener i direktor. Od tada nisam dobijao šanse za igru. Mislim da u Hajduku dosta mogu napredovati, a tu sam i na oku za reprezentaciju BiH. Mislim da će dolazak za mene biti jako dobar.
Pravo nastupa imaš već sutra?
- Šteta je što neće biti publike. Dugo nisam trenirao s momčadi, igrao utakmice. Trener će odlučiti, ja sam spreman.
Krajem prošle godine imao si u Tuzli prometnu nesreću, automobilom si pokupio rasvjetni stup, prometne znakove?
- Bile su tri trake, a ja u krajnjoj lijevoj. Auto iz srednje trake izbacio me iz moje. Udario sam stup, upalili su se zračni jastuci. Tada sam učinio nesvjesnu grešku i umjesto kočnice stisnuo gas pa sam skupio i ostalo. Najbitnije je da nije bilo ozljeda, alkohola, ni u našem ni u drugom autu. Realno, da i ja vidim samo slupano auto, vjerojatno bih pomislio da se vozilo brzo, da je bio vozač pijan.
Možeš li tako dat gas i na terenu, po desnoj strani?
- Dogovoreno!
Ovdje nije ispao brz, ali još je gore da je izgubio duel sa krilom od 68 kgDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:45Bio je na odmoru, treba alkohol izaći iz sistema, pa onda u prvih 11.
Drago mi je što je Mujakić nazad u prvih 11, najbrži štoper kojeg sam vidio. Valjda mu se taj IQ igre poveća i nauči barem do sebe dodat.