hvala sto si mi preporucio,jednu cu sigurno skinutArsenalisation je napisao/la:Rise of Nations,Rise of Pirates,Age of Empires,Knights of Honor,Stronghold,Medevial Total War....ako imas jak komp Civilisation V je igra za tebe...DAVID VILLA je napisao/la:@unica nisam vidio covjeka koji vise skida igrica od tebe![]()
ja imam svega 3 igre na kompu,fifa,pes i cs
![]()
![]()
P.S.ajd da i ja probam skinut neku igru,preporucite mi kakvu strategiju![]()
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Games All About
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ocigledno je da si ti taj koji skida dosta igrica, u to nema sumnjeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Po čemu si to zaključio
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ko mi kaže
.....
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ljudi skino sam Age of Empires III,dobra igra pravo,samo tesko skontat...
igra li jos neko Age of Empires III? 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
zasto mi sada skida 0,1 kbs, a nekad 150 kbs ?? sad bas pred kraj mi tako sporo. ako ovako ostane nece za 2-3 godine se skinut' ovih 5 % sto je ostalo.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- DAVID VILLA
- Kontakt:
raja ne mogu nikako skontat igru Stronghold 2 ?
skino sam je,kreno igrat,nis ne kontam,kao trebam spasit neku zenu iz nekog dvorca,ubio sam jednu vojsku,al kod druge vojske nemogu doc,nemogu nigdje nac opciju kako dat hranu ljudima
i nemam vojsku samo jednog cuvara glavnog.

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj VILLA ti samo igrice neke skidaš
.....
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahahah ko mi kazeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj VILLA ti samo igrice neke skidaš.....
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zato sto skidas sa torrenta, skidaj kad bude najvise ljudi skidalo tad ce ti najveca biti brzinajasmin256 je napisao/la:zasto mi sada skida 0,1 kbs, a nekad 150 kbs ?? sad bas pred kraj mi tako sporo. ako ovako ostane nece za 2-3 godine se skinut' ovih 5 % sto je ostalo.
tako mi je bilo kad je doslo do 60 % pa se nakon nekoliko dana digla brzina. zbog yebenih 4 % ja ne mogu igratQUARESMA 18<<< je napisao/la:zato sto skidas sa torrenta, skidaj kad bude najvise ljudi skidalo tad ce ti najveca biti brzinajasmin256 je napisao/la:zasto mi sada skida 0,1 kbs, a nekad 150 kbs ?? sad bas pred kraj mi tako sporo. ako ovako ostane nece za 2-3 godine se skinut' ovih 5 % sto je ostalo.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
Navukao sam se na Rome Total War
Odlična igra izdao sam Rim i nakon 50 (na igri normalno)godina sam srušio senat i zauzeo Rim. Ostale su mi one 2 rimske porodice da uništim. U savezu sam sa Germanima i Galima
Odlična igra izdao sam Rim i nakon 50 (na igri normalno)godina sam srušio senat i zauzeo Rim. Ostale su mi one 2 rimske porodice da uništim. U savezu sam sa Germanima i Galima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
hitnooo!!!
mogu li na svom kompu pucati FM 2009 (football manager)
procesor: pentium 4 CPU 2.80Ghz, RAM: 512, graf. 96 MB
ako ne moze, moze li onda FM 2008
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Moze ti obojeCeMa je napisao/la:hitnooo!!!
Ja gulim FM 2011 na : 128 Grafa, 2.8 Procesor, 512 Rama
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
pa de mi onda reci bi li mi mozda mogao FM 2010 ako za 2011 trazi 128 grafu, a u mene 96robovi88 je napisao/la:Moze ti obojeCeMa je napisao/la:hitnooo!!!
ako ne moze, moze li onda FM 2008![]()
EDIT: ma ustvari ne treba mi 2010, ev skino sam 2008 i skidam update 2010-11
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ma može ti desetka bez problema baCeMa je napisao/la:pa de mi onda reci bi li mi mozda mogao FM 2010 ako za 2011 trazi 128 grafu, a u mene 96robovi88 je napisao/la:Moze ti obojeCeMa je napisao/la:hitnooo!!!
ako ne moze, moze li onda FM 2008![]()
EDIT: ma ustvari ne treba mi 2010, ev skino sam 2008 i skidam update 2010-11
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
ma sencho je legendabavarian_bk je napisao/la:Usput je najveća **** na ovom Footballidentityusenad_flamin je napisao/la:Jedina igra koju igram je( online) Footballidentity .. igram vec 6 mjeseci !
Ponekad PES 6!
Sve ostalo me malo zanima,igram 10 min i izbrisem![]()
You are someone else I am still right here
pitanje za one koji igraju FM 2010....dali mogu voditi repku BiH na njemu i da li mozda ima update 2010-2011 sa najnovijim transferima za njeg
i isto tako sam procitao negdje da ima patch 10.3.0 s kojim mozes vodit i klub i repku u isto vrijeme...eh koristi li iko ovaj patch i valja li cemu posto zauzima 180 MB pa da ga ne skidam dzaba
i isto tako sam procitao negdje da ima patch 10.3.0 s kojim mozes vodit i klub i repku u isto vrijeme...eh koristi li iko ovaj patch i valja li cemu posto zauzima 180 MB pa da ga ne skidam dzaba
ja sam to igrao prosle godine i mogao sam voditi BiH kao i na svakom menađeru prije... isto tako nisam siguran da ti treba patch da vodis klub i repku u isto vrijeme...CeMa je napisao/la:pitanje za one koji igraju FM 2010....dali mogu voditi repku BiH na njemu i da li mozda ima update 2010-2011 sa najnovijim transferima za njeg
btw moj ti je savjet da igras fm 2011 jer je bolji
hvala ti.....ma igrao bih ja FM 2011 ,a ne mere mi komp podrzatifera je napisao/la:ja sam to igrao prosle godine i mogao sam voditi BiH kao i na svakom menađeru prije... isto tako nisam siguran da ti treba patch da vodis klub i repku u isto vrijeme...CeMa je napisao/la:pitanje za one koji igraju FM 2010....dali mogu voditi repku BiH na njemu i da li mozda ima update 2010-2011 sa najnovijim transferima za njeg
btw moj ti je savjet da igras fm 2011 jer je bolji
RAM:512, graf: 96, procesor: pentium 4 2.80 Ghz
i de mi reci ima li mozda update sa ovim najnovijim transferima za FM 2010
trebalo bi ovdje da bude http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... =cat&id=62CeMa je napisao/la:hvala ti.....ma igrao bih ja FM 2011 ,a ne mere mi komp podrzatifera je napisao/la:ja sam to igrao prosle godine i mogao sam voditi BiH kao i na svakom menađeru prije... isto tako nisam siguran da ti treba patch da vodis klub i repku u isto vrijeme...CeMa je napisao/la:pitanje za one koji igraju FM 2010....dali mogu voditi repku BiH na njemu i da li mozda ima update 2010-2011 sa najnovijim transferima za njeg
btw moj ti je savjet da igras fm 2011 jer je bolji![]()
RAM:512, graf: 96, procesor: pentium 4 2.80 Ghz
i de mi reci ima li mozda update sa ovim najnovijim transferima za FM 2010
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 38 gostiju.