kksiroki je napisao/la:uvreda ni najmanje , navijanje više nego korektno i za razliku od nekih dvorana pravo košarkaško , Škripari su bili u dvorani i navijali cijelu tekmu . Utakmica : zaslužena pobjeda Igokeje , 1/4 puštena tuča i naši igrači se nisu nikako uspjeli priviknuti na kriterij + nismo ništa pogodili , 2/4 prelazimo na zonu što donosi rezultat lagano se vraćamo u utakmicu te nakon poluvremena vraćamo utakmicu na 7-10 razlike ali nije se imalo niti snage niti koncetracije prelomiti utakmicu , na kraju onih 24 ne znači ništa jer je isto i 1 i 24 jer zadnje 4 minute smo se jednostavno predali .Suđenje : Zurapović dobar , Bijedić prdo ko prdo , Dušaj ma ne zovu njega đaba kockar prodao bi i rođenu mater (mogu mu barem 5 čistih naći koje je lopovski odsudio) ali sve u svemu da smo imali i bolje suđenje ne bi pobjedili jer nismo dobro odigrali i to je to . Sad slijedi Leotar tj. jedna lagana utakmica za odmoriti par igrača , a Bosna si neće dopustiti da izgubi od Igosa jer je to utakmica sezone ne za Igokeu nego za Bosnu .
Ne slazem je bilo bas potpuno bez vrijedjanja, nije ih bilo od obicnh ljudi kao sto zna biti u Sarajevu ili Bileci npr gdje se gadosti cuju svaki minut, ali mislim da je pogresno ono pustanje pjesme "RS volim te" na tajm outima... mislim, kome treba to na utakmici?
Ali vas odozdo to izgleda ne pogadja kao muslimane, pa se ne zalite.
A za sudjenje... pa Bijedic je opet napravio bar 10 gresaka u korist Sirokog, nakon sto je samo 7 dana prije masakrirao Igokeu protiv Dite. Cak je bilo govora da traze njegovo izuzece jer je Imamovicev covjek. Za siptara si u pravu, "kockar" je Dodikov skoro onoliko koliko je Bijedic SDAovac.
Ademiru kapa dole!
Sto se Sirokog tice, razocarali su me. Ocajno neuigrana Igokea ne moze u normalnim uslovima ni Hercegovca tuci 25 razlike, tako da je kraj bio potpuno "freaky".
Mislila sam da je Siroki puno bolji u odbrani, jer Igokea u 99% slucajeva na zonu nema rjesenja. Siroki zonu nije posteno ni probao, a i kad bi to uradili, bila je ko svajcarski sir. U napadu, toliko promasenih suteva, izgubljenih lopti za lagane kontre pri kraju, nakon relativno dobre igre u 3/4, a totalni raspad je dosao upravo zbog nepravilne zone... i kockara.

Zao mi ih je bilo pri kraju utakmice...
U utakmici sezone dajem prednost Bosni, jer ovako slaba Igokea ima malo sansi protiv Vukoicica...i Obradovica.