Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la neko_iz_mase » 27 avg 2009, 23:49

Pa nije brate, nisam ni ja pristalica Cirina, ne simpatisem ga kao covjeka. O trenerskom poslu ne bih diskutovao.
Al cuj, nije mi jasno kako neko moze i pomisliti da voli kad Bosna izgubi, i da izgube oni momci koji ostave srce na terenu.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 avg 2009, 23:52

neko_iz_mase je napisao/la:Pa nije brate, nisam ni ja pristalica Cirina, ne simpatisem ga kao covjeka. O trenerskom poslu ne bih diskutovao.
Al cuj, nije mi jasno kako neko moze i pomisliti da voli kad Bosna izgubi, i da izgube oni momci koji ostave srce na terenu.
vjeruj mi,boli nas briga za cirin privatni zivot,nama je bitno da pobjedzujemo da nas je krenulo i sad kad imamo sansu da odemo na toliko zeljeno prvenstvo oni zele da mi izgubimo pa sve ponovo iz pocetka i otkud meni grancija da bi bilo bolje i zato uuz Boziju pomoc sljedece ljeto Afrika
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 28 avg 2009, 00:00

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 28 avg 2009, 00:29

Nastavite raspravu u normalnom tonu,bez velepatriotskih izjava i slicno jer tema je vec blizu kljuca!
AMAR OSIM!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 avg 2009, 01:17

Pogresno je misliti da neko ne podrzaje repku,da ne ide na utakmice,da ne navija svim srcem ako kritizira CIru,Naime,mislim da sam jako puno postova napisao vezano za Ciru,o tome kakav je covjek,strucnjak,kakav je nacionalista,hostapler,muljator,prelivoda,nema sta nisam pisao ,i to osnovano ...s druge strane ,ni jednu utakmicu nase reprezentacije ne propustam,bilo da igra vani,ili kuci..tako ce biti i ovaj put,i za Zenicu sam se pripremio,kupio karte ,i tako to..
Znaci,svaka kritika je dobro dosla,ne dozvolite sebi da kazete "ma dobar je Ciro ,jer ima rezultate trenutno",uzmite sve u obzir,saberite,oduzmite,skontajte sve,nacin na na koji je dosao tu,ko su ljudi koii su ga izabrali,i preko kakvih veza,sami kriminal je tu,a Ciri je tu kao bubregu u loju.
Sto se tice igraca,oni ce igrati za Bosnu i Hercegovinu,drzavu Bosnu i Hercegovinu,i nece ih biti briga za to ko ih vodi,uvijek ce isto igrati...jer igraju za ljude na tribinama,i onaj grb...ali,moramo naci nacin da otjeramo Ciru,i one koji su ga postavili tu ,i to je ono za sto se vecina nas koji pisemo postove protiv Cire zalazemo.
@zeljo do groba je jako temperamentan,kao i ja ,pa napise nekad ono sto ne misli,pise gnjevom,kao i ja nekada,jer previse volimo ovu zemlju,reprezentaciju...kao i svi mi.
Na svakoj utakmici ,bilo da se igra u Zenici ili Sarajevu,moramo skandirati Savez Napolje,bez obzira ,vodili 5 razlike,ili gubili,da ne misle da smo zaboravili ,i da su nas kupili!!!Malo sam otisao izvan teme,rijec je o Ciri,ali je dosta povezano!Pozdrav svima!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 avg 2009, 01:20

velez_mostar je napisao/la:Pogresno je misliti da neko ne podrzaje repku,da ne ide na utakmice,da ne navija svim srcem ako kritizira CIru,Naime,mislim da sam jako puno postova napisao vezano za Ciru,o tome kakav je covjek,strucnjak,kakav je nacionalista,hostapler,muljator,prelivoda,nema sta nisam pisao ,i to osnovano ...s druge strane ,ni jednu utakmicu nase reprezentacije ne propustam,bilo da igra vani,ili kuci..tako ce biti i ovaj put,i za Zenicu sam se pripremio,kupio karte ,i tako to..
Znaci,svaka kritika je dobro dosla,ne dozvolite sebi da kazete "ma dobar je Ciro ,jer ima rezultate trenutno",uzmite sve u obzir,saberite,oduzmite,skontajte sve,nacin na na koji je dosao tu,ko su ljudi koii su ga izabrali,i preko kakvih veza,sami kriminal je tu,a Ciri je tu kao bubregu u loju.
Sto se tice igraca,oni ce igrati za Bosnu i Hercegovinu,drzavu Bosnu i Hercegovinu,i nece ih biti briga za to ko ih vodi,uvijek ce isto igrati...jer igraju za ljude na tribinama,i onaj grb...ali,moramo naci nacin da otjeramo Ciru,i one koji su ga postavili tu ,i to je ono za sto se vecina nas koji pisemo postove protiv Cire zalazemo.
@zeljo do groba je jako temperamentan,kao i ja ,pa napise nekad ono sto ne misli,pise gnjevom,kao i ja nekada,jer previse volimo ovu zemlju,reprezentaciju...kao i svi mi.
Na svakoj utakmici ,bilo da se igra u Zenici ili Sarajevu,moramo skandirati Savez Napolje,bez obzira ,vodili 5 razlike,ili gubili,da ne misle da smo zaboravili ,i da su nas kupili!!!Malo sam otisao izvan teme,rijec je o Ciri,ali je dosta povezano!Pozdrav svima!

Potpis i svaka cast za post. Upravu si 100%! 8-)

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 28 avg 2009, 11:05

CIRO mrtvi lopov koji na siromasnom sloju BiH zaradjuje pare prodavajuci im neku srecu. Jadno

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 avg 2009, 01:57

sto onaj Sharbani il Sharbini neam pojma kako se zove zaigra za BH tako i Sammir Ciro stvarno previse prica i dzabe ulijeva nadu u raji u nesto sto se zna da je nemoguce...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 avg 2009, 02:38

seha je napisao/la:sto onaj Sharbani il Sharbini neam pojma kako se zove zaigra za BH tako i Sammir Ciro stvarno previse prica i dzabe ulijeva nadu u raji u nesto sto se zna da je nemoguce...
Sta ce nam oni majketi ... sad da me neko ne zaskoci, odmah da kazem : Nisu oni losi igraci, ali kao prvo nema nikakve podloge za to, kao drugo imamo boljih igraca, kao trece ako cemo vec dovoditi crnce, arape i slicno onda makar da budu extra klasa, a ne neke polovnjake, da nebi odma prigovarali sa strane da smo zbog raznoraznih igraca tu gdje jesmo ... ovako slatko uvijek mozemo prigovoriti hrvatima da ih Eduardo izvlaci :mrgreen: , a oni mogu samo sutiti na to sve ;) Sala naravno, iskreno samo neuki nisu upoznati da Ciro laprda stalno nesto , ali dok su tu rezultati sve se moze trpiti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 31 avg 2009, 03:50

cao ja sam iz obale bjelokosti...j..o vas vahid halihodzic....koji je on k...c da trenira obalu bjelokosti...nije on patriota i slicno...jeste li vi normalni i sta vise pisete protiv cire...znate da se ne cudim jer ni jednog trenera do sada niste podrzavali...sta mislite da li navijaci obale slonovace kritizuju naseg vahu ovako.....a ide mu dobro do sada? niste vi normalni...k...c me boli ko je trener...taman da je RATKO MLADIC...samo nek bosna pobjedjuje..okanite se politike i idite u skolu i naucite kako da se ponasate prema starijim osobama...umjesto da ih moralisemo vi ih destabilizujete....ta nije CIRO iz hrvatske vec iz BIH...i ima pravo da radi sta hoce jer je to jedini bosanac koji je vodio ekipu na SP i osvojio 3ce mjesto...a politika je kljuc nacionalnog uspjeha...dok budete glasali za one kojima je nacionalizam na prvom mjestu i koji su odredili da NSBIH radi onako kako je radio do sada sve do tada cu da podrzavam i CIRU I SAVEZ I REPREZENTACIJU.....VI I VASI OCEVI KOJI GLASAJU NA IZBORIMA SU SVE KRIVI....cast izuzecima...i ne kakite vise ...nemate vi veze sta se dogadja u BIH opcenito...na pragu je novi rat radi glupog naroda koji bira kojim sistemom da BIH funkionise...vi ste ih izabrali krenuvsi od TIHICA,DODIKA,HARISA,DRAGANA,ILJE,USANOVICA ITD...a ja cu da ih podrzavam zato sto ste preglasali mene i priznajem poraz...kada shvatite o cemu pricam i kada narod krene drugacije da razmislja tek onda se mozemo nadati nekom uspjehu u svim segmentima ove drzave...dabogda se mi kvalifikovali na SP...ali cisto sumnjam....

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 avg 2009, 05:52

Genghis je napisao/la:
seha je napisao/la:sto onaj Sharbani il Sharbini neam pojma kako se zove zaigra za BH tako i Sammir Ciro stvarno previse prica i dzabe ulijeva nadu u raji u nesto sto se zna da je nemoguce...
Sta ce nam oni majketi ... sad da me neko ne zaskoci, odmah da kazem : Nisu oni losi igraci, ali kao prvo nema nikakve podloge za to, kao drugo imamo boljih igraca, kao trece ako cemo vec dovoditi crnce, arape i slicno onda makar da budu extra klasa, a ne neke polovnjake, da nebi odma prigovarali sa strane da smo zbog raznoraznih igraca tu gdje jesmo ... ovako slatko uvijek mozemo prigovoriti hrvatima da ih Eduardo izvlaci :mrgreen: , a oni mogu samo sutiti na to sve ;) Sala naravno, iskreno samo neuki nisu upoznati da Ciro laprda stalno nesto , ali dok su tu rezultati sve se moze trpiti.
Mi njima slatko prigovorimo a oni fino na svjetsko na evropsko a mi uz TV i vecina uz Tursku :lol: Ja smatram kolko god mi bili uspjesni do sad u kvalifikacijama i kolko god da dobro ide nase igrace da je u ovom trenutku Hrvatska ispred nas. Ima i Hrvatska kvalitetne igrace pa eto opet je dobi taj Sharba/ini poziv al nema veze to sad on nemoze da nastupa za nas i samo se dzabe raspravljamo o njgovoj kvaliteti bitno je sto je Ciro pustio mozak na pasu kad je to pricoooo i uglavnom kad daje izjave ne pazi sta prica... Ja znam npr u par dana cut 2-3 oprecne njegove izjave ko da nezna sta je reko juce danas sasvim nesto trece prica.... Al dok je rezultata trpicemo
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 31 avg 2009, 18:25

Ćiro: Previše se molim Bogu da bi...
...mi dodijelio Hrvatsku u baražu.
Uoči sudbonosnih utakmica protiv Armenije i Turske u kvalifikacijama za odlazak na SP u Južnoafričkoj republici, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević odiše optimizmom...

Slijede izuzetno važne utakmice, nazvao bih ih i povijesnim s obzirom na značaj.

Imam sreće što ću moći računati na kompletan sastav, nadam se najboljem, ističe Ćiro u razgovoru za Radio Dobre Vibracije.

Unatoč pesimističnim najavama glede bolesti Emira Spahića, Blaževićeva momčad će gotovo sigurno biti kompletna:

Spahić će sigurno igrati, nema nikakvih problema. Nije isključeno da će i Hasagić biti nazočan. Ne moram ponavljati sto puta, mi smo u kompletnom sastavu!

Blažević ne bi odbacio ni četiri boda iz sljedeća dva susreta ukoliko bi se ponudila...

Bio bih zadovoljan i s četiri boda, i to bi nam ostavilo prednost ispred Turske. Ali idemo na pobjedu i u prvoj i u drugoj utakmici, s obzirom da imamo kapacitet za to.

Na koncu razgovora za RDV Ćiro se osvrnuo i na stanje u reprezentaciji s kojom je ostvario najveće uspjehe, reprezentaciji Hrvatske koja ima dosta poteškoća s ozljedama uoči završnice kvalifikacija.

Slaven Bilić je bio i do sada u teškim situacijama, do sada je to uvijek uspješno riješavao.

Sigurno da je veliki hendikep što nema Luke Modrića, ali siguran sam da će BIlić naći adekvatnu soluciju da zakamuflira taj hendikep. Siguran sam da će Hrvatska sigurno ostvariti zadani cilj, da bude druga.

Najgori scenarij po Ćiru, barem tako tvrdi, bio bi onaj koji bi mu u dodatnim kvalifikacijama dodijelio baš Hrvatsku:

Previše se Bogu molim da bi mi priuštio takvu nezgodu, kratko je izjavio.

e ciro ciro vise bi volio hrvate nego nas na mundijalu....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 avg 2009, 18:29

cappy je napisao/la:Ćiro: Previše se molim Bogu da bi...
...mi dodijelio Hrvatsku u baražu.
Uoči sudbonosnih utakmica protiv Armenije i Turske u kvalifikacijama za odlazak na SP u Južnoafričkoj republici, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević odiše optimizmom...

Slijede izuzetno važne utakmice, nazvao bih ih i povijesnim s obzirom na značaj.

Imam sreće što ću moći računati na kompletan sastav, nadam se najboljem, ističe Ćiro u razgovoru za Radio Dobre Vibracije.

Unatoč pesimističnim najavama glede bolesti Emira Spahića, Blaževićeva momčad će gotovo sigurno biti kompletna:

Spahić će sigurno igrati, nema nikakvih problema. Nije isključeno da će i Hasagić biti nazočan. Ne moram ponavljati sto puta, mi smo u kompletnom sastavu!

Blažević ne bi odbacio ni četiri boda iz sljedeća dva susreta ukoliko bi se ponudila...

Bio bih zadovoljan i s četiri boda, i to bi nam ostavilo prednost ispred Turske. Ali idemo na pobjedu i u prvoj i u drugoj utakmici, s obzirom da imamo kapacitet za to.

Na koncu razgovora za RDV Ćiro se osvrnuo i na stanje u reprezentaciji s kojom je ostvario najveće uspjehe, reprezentaciji Hrvatske koja ima dosta poteškoća s ozljedama uoči završnice kvalifikacija.

Slaven Bilić je bio i do sada u teškim situacijama, do sada je to uvijek uspješno riješavao.

Sigurno da je veliki hendikep što nema Luke Modrića, ali siguran sam da će BIlić naći adekvatnu soluciju da zakamuflira taj hendikep. Siguran sam da će Hrvatska sigurno ostvariti zadani cilj, da bude druga.

Najgori scenarij po Ćiru, barem tako tvrdi, bio bi onaj koji bi mu u dodatnim kvalifikacijama dodijelio baš Hrvatsku:

Previše se Bogu molim da bi mi priuštio takvu nezgodu, kratko je izjavio.

e ciro ciro vise bi volio hrvate nego nas na mundijalu....
Da, to je jasno svima. Kada bi smo dobili Hrvatsku u baraz, Ciro bi vjerovatno podnijeo ostavku ili bi namjestio utakmicu.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 31 avg 2009, 18:47

, to je jasno svima. Kada bi smo dobili Hrvatsku u baraz, Ciro bi vjerovatno podnijeo ostavku ili bi namjestio utakmicu.
Mislis li da bi nasu repku htjeli izdati Spahic,Dzeko,Salihovic,Ibisevic,Hasagic,Pjanic... i jos dosta dokazanih patriota?
Moze je Ciro izdat ali ovo na terenu nece nikad...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 31 avg 2009, 18:50

gringo1 je napisao/la:
, to je jasno svima. Kada bi smo dobili Hrvatsku u baraz, Ciro bi vjerovatno podnijeo ostavku ili bi namjestio utakmicu.
Mislis li da bi nasu repku htjeli izdati Spahic,Dzeko,Salihovic,Ibisevic,Hasagic,Pjanic... i jos dosta dokazanih patriota?
nece je oni izdati, ali ciro hladno zamijeni spahica, ubaci radeljica i eto ti autogola ili ovog hrvata stavi od pocetka...
4-IN-A-ROW

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 avg 2009, 18:52

gringo1 je napisao/la:
Nece igraci namjestiti utakmicu vec selektor. On ce postaviti pogresnu taktiku i kukavicke izmjene (kao protiv Irana) i to ce nam kostati krajnji rezultat.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 avg 2009, 19:07

Tarik14 je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:
Nece igraci namjestiti utakmicu vec selektor. On ce postaviti pogresnu taktiku i kukavicke izmjene (kao protiv Irana) i to ce nam kostati krajnji rezultat.
Tarik da te pitam nesto...kad je on postavio kako treba taktiku de mi samo to reci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 31 avg 2009, 19:21

evo ja cu ti odgovoriti PROTIV BELGIJE haj me demantuj molim te

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 avg 2009, 21:10

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Tarik da te pitam nesto...kad je on postavio kako treba taktiku de mi samo to reci...
Nikad! :|

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 avg 2009, 21:28

starmo76 je napisao/la:cao ja sam iz obale bjelokosti...j..o vas vahid halihodzic....koji je on k...c da trenira obalu bjelokosti...nije on patriota i slicno...jeste li vi normalni i sta vise pisete protiv cire...znate da se ne cudim jer ni jednog trenera do sada niste podrzavali...sta mislite da li navijaci obale slonovace kritizuju naseg vahu ovako.....a ide mu dobro do sada? niste vi normalni...k...c me boli ko je trener...taman da je RATKO MLADIC...samo nek bosna pobjedjuje..okanite se politike i idite u skolu i naucite kako da se ponasate prema starijim osobama...umjesto da ih moralisemo vi ih destabilizujete....ta nije CIRO iz hrvatske vec iz BIH...i ima pravo da radi sta hoce jer je to jedini bosanac koji je vodio ekipu na SP i osvojio 3ce mjesto...a politika je kljuc nacionalnog uspjeha...dok budete glasali za one kojima je nacionalizam na prvom mjestu i koji su odredili da NSBIH radi onako kako je radio do sada sve do tada cu da podrzavam i CIRU I SAVEZ I REPREZENTACIJU.....VI I VASI OCEVI KOJI GLASAJU NA IZBORIMA SU SVE KRIVI....cast izuzecima...i ne kakite vise ...nemate vi veze sta se dogadja u BIH opcenito...na pragu je novi rat radi glupog naroda koji bira kojim sistemom da BIH funkionise...vi ste ih izabrali krenuvsi od TIHICA,DODIKA,HARISA,DRAGANA,ILJE,USANOVICA ITD...a ja cu da ih podrzavam zato sto ste preglasali mene i priznajem poraz...kada shvatite o cemu pricam i kada narod krene drugacije da razmislja tek onda se mozemo nadati nekom uspjehu u svim segmentima ove drzave...dabogda se mi kvalifikovali na SP...ali cisto sumnjam....
bravo majstore svaka ti cast ti si jedini ozbiljan na ovom forumu...... ovdje pola neki balavci( cast izuzetcima).. pisu neke gluposti.... joj sto bi volio da dobijemo hrvatsku u barazu pa kad je pobijedimo da vidim sta cete onda pisati, da se uvjerite tko je ciro..... ciro voli vise slavu nego mater svoju a kamo li hrvatsku.... mi idemo sa cirom na svjetsko a ovim nacionalistima kojima to smeta nek sjede kod kuce i gledaju bolica i kodru!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.