A ja padobranca majko milaSemirSema je napisao/la:Sarajevo Travnik 2
Bosna Sema Mladost 1
Zrinjski Siroki 1 u hendikepu oba meča
Radnik Zeljeznicar lagano 2

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A ja padobranca majko milaSemirSema je napisao/la:Sarajevo Travnik 2
Bosna Sema Mladost 1
Zrinjski Siroki 1 u hendikepu oba meča
Radnik Zeljeznicar lagano 2
Lave u ovom formatu udruzenja gradjana , komunistickom formatu nece ostati sportska drustva, da vjecno od drzave traze...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
Ne provaljuj seDenchiNL je napisao/la:Lave u ovom formatu udruzenja gradjana , komunistickom formatu nece ostati sportska drustva, da vjecno od drzave traze...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
To nigdje nije slucaj, pa ce se tako sva sportska drustva privatizovati, naravno neka ce se i ugasiti....![]()
No otom potom....
Jaki argumenti kao i uvijekQuinlan je napisao/la:Ne provaljuj seDenchiNL je napisao/la:Lave u ovom formatu udruzenja gradjana , komunistickom formatu nece ostati sportska drustva, da vjecno od drzave traze...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
To nigdje nije slucaj, pa ce se tako sva sportska drustva privatizovati, naravno neka ce se i ugasiti....![]()
No otom potom....
neće željo ba reko im SDA, a statut su napravili pogodan da se NE PRODAJUKrajisnikBosnjak je napisao/la:Care i veći klubovi od ovih naših imaju privatne vlasnike i "prodali" su se kao i Sarajevo.
Tako da ti ta priča nema logike. Jedan dan će i Željo dobiti vlasnika sviđalo se to vama ili ne. Iskren sportski pozdrav.
Prodali ste se za 7%HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
Da si stavio Mladost - Sema 95%- 5% , potpisao bih tvoj post.TobeYarabi je napisao/la:Sarajevo - Travnik 55%-45%
Radnik - Željezničar 50%-50%
Mladost DK - Bosna Sema 70%-30%
Zrinjski - Široki Brijeg 30%-70%
vjerovatno ce igrati sa kombinovanim sastavom, pa zato ovako 'visok' procenat za bosnu.narodniheroj je napisao/la:Da si stavio Mladost - Sema 95%- 5% , potpisao bih tvoj post.TobeYarabi je napisao/la:Sarajevo - Travnik 55%-45%
Radnik - Željezničar 50%-50%
Mladost DK - Bosna Sema 70%-30%
Zrinjski - Široki Brijeg 30%-70%
Radnik igra sa drugoligašem moj MokesMokes je napisao/la:MortemHz je napisao/la: Radnik - Željezničar 25%-75%![]()
Da te podsjetim da je Radnik branilac naslova
Kakav si omjer stavio kao da s drugoligasem igraju
Sto bi dobro biloescobarpablo je napisao/la:Sarajevo, Mladost DK, Zrinjski, Radnik prolaze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.