Pitam ja vasBassha je napisao/la:ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pitam ja vasBassha je napisao/la:ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()
evo dao je 4 golViper je napisao/la:Pitam ja vasBassha je napisao/la:ZastoViper je napisao/la:Ne igra ni Rajhman za Njemacku![]()
uglavnom, igrao oko 25 minuta i sad nista..
Oni imaju kompleks koji se zove Francuska. Jedina šansa im je da Francuska ispadne u ovoj grupi, a Francuska igra protiv Bjelorusije, Hrvatske i na kraju Norveške. Ne znam, Hrvatska ima dvije ultra teške utakmice, Poljska i Fraancuska, volio bih da to pregrme, ali teško...DANTES je napisao/la:@virtu danska uzima
Ma ja se vodim da su zadnje dvije olimpijske godine oni uzeli epVirtu4l je napisao/la:Oni imaju kompleks koji se zove Francuska. Jedina šansa im je da Francuska ispadne u ovoj grupi, a Francuska igra protiv Bjelorusije, Hrvatske i na kraju Norveške. Ne znam, Hrvatska ima dvije ultra teške utakmice, Poljska i Fraancuska, volio bih da to pregrme, ali teško...DANTES je napisao/la:@virtu danska uzima
Da, ali na oba nisu igrali protiv Francuske, to ti pričamDANTES je napisao/la:Ma ja se vodim da su zadnje dvije olimpijske godine oni uzeli ep
Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Makedonija neOmark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Sa svima bi mogli igrati, jest da imamo negativne omjere sa svima, ali bi, uz želju i pozitivan naboj, mogli proći na SP.
Zašto?DANTES je napisao/la:Makedonija neOmark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Sa svima bi mogli igrati, jest da imamo negativne omjere sa svima, ali bi, uz želju i pozitivan naboj, mogli proći na SP.
Sve igraju u barazu osim prvih 6 reprezentacija mislimalan_kardec je napisao/la:A šta je sa reprezentacijama koje su ispale nakon prvog kruga? Jel i one igraju u baražu?
Francuska ne igra u baražu, ona je već na SP. Pored njih još dvije ili tri ekipe idu direktno u zavisnosti od plasmana Francuske.Bihac96 je napisao/la:Sve igraju u barazu osim prvih 6 reprezentacija mislim
Island ??? nista nisu pokazali na prvenstvu a vec smo ih jednom izbacili...Omark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
I Island naravno, ako mognemo njih dobiti.delinjo je napisao/la:Island ??? nista nisu pokazali na prvenstvu a vec smo ih jednom izbacili...Omark je napisao/la:Makedonija, Mađarska ili Bjelorusija.delinjo je napisao/la:e haj sad malo poslije ove prve faze,koga prizeljkujete u barazu ,onako po vidjenom ?
Možemo dobiti Island, ne možemo Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju.Omark je napisao/la:I Island naravno, ako mognemo njih dobiti.
Jednostavno ovaj njihov roster je prestar, svi su skoro veterani i njihovo vrijeme polahko prolazi.
Nisu im naročito visoki bekovi, teško prave nešto na postavljenu odbranu i tu bi mogli tražiti šansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.