Sramota je samo da je Na'vi 5 puta fulio sa onim zidom napolju

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Tko je ona ckapi kod G2?miki_92 je napisao/la:Valde je pun pogodak za North
msm da je ono jedan od admina, mada nisam 100% siguranjopaa7 je napisao/la:Tko je ona ckapi kod G2?miki_92 je napisao/la:Valde je pun pogodak za North
miki_92 je napisao/la:msm da je ono jedan od admina, mada nisam 100% siguranjopaa7 je napisao/la:Tko je ona ckapi kod G2?miki_92 je napisao/la:Valde je pun pogodak za North
Pa na to i mislim, ona sto je s njima u kabini msm da je to admin od Dreamhackajopaa7 je napisao/la:Jeboga ti miki sad nista ne kuzim [emoji38]
Bila neka zenska iza njih
Ja skuzio admin od G2miki_92 je napisao/la:Pa na to i mislim, ona sto je s njima u kabini msm da je to admin od Dreamhackajopaa7 je napisao/la:Jeboga ti miki sad nista ne kuzim [emoji38]
Bila neka zenska iza njih
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
Nedavno su potpisali ugovor do 2020., i zarađuju po 25000$ mjesečno. Ukratko, not gonna happen...Torres_9 je napisao/la:VP se mora raspasti ili barem da taz,neo out.Tier2 ekipa su sad cc
mislis da sebi organizacije dozvole takve slucajeve, da tim ne prate rezultati kakvi trebaju za pare koji im placaju.Ik17 je napisao/la:Nedavno su potpisali ugovor do 2020., i zarađuju po 25000$ mjesečno. Ukratko, not gonna happen...Torres_9 je napisao/la:VP se mora raspasti ili barem da taz,neo out.Tier2 ekipa su sad cc
Prva stvar, oni su izgradili Virtus Pro u CS-u, I imaju odlične odnose sa vlasnikom organizacije.Torres_9 je napisao/la:mislis da sebi organizacije dozvole takve slucajeve, da tim ne prate rezultati kakvi trebaju za pare koji im placaju.Ik17 je napisao/la:Nedavno su potpisali ugovor do 2020., i zarađuju po 25000$ mjesečno. Ukratko, not gonna happen...Torres_9 je napisao/la:VP se mora raspasti ili barem da taz,neo out.Tier2 ekipa su sad cc
i north placa 25 k eura igracima pa bili prinudjeni mijenjati magiska
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.