Btw, kako zaustaviti Westbrooka i Duranta?!
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Ne mogu da vjerujem, šta je ovo. Ušao sam samo da vidim prati li iko ovu ludnicu u Orlandu, i vidim da se pročulo već xD
Ovo je već prekoračilo sve granice normalnog.
Pa šta je ovo ljudi moji?
Pa šta je ovo ljudi moji?
47p na 50% iz igre.
Indijanac ovo ne može izgubit pa taman morao ubacivat od koša do koša
Indijanac ovo ne može izgubit pa taman morao ubacivat od koša do koša
A.F.C. Bournemouth!
Harrell mvp
aleme ko vam je ovaj hare s klupe ?
Rookie, druge runde pick bio ove godine, da je izaso prosle godine bio bi prve runde pick.Belmin6 je napisao/la:aleme ko vam je ovaj hare s klupe ?
dobar igrac
Drummond Jackson i Morris

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
velika kita od igracainvincible1921 je napisao/la:Joj RoseaSut za pobjedu proamsi dvoranu a imo 20 sec da uradi sta hoce
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Jos ima obraza reci da mu je bitan iduci ugovor, a tri godine dobija pare da ni ne igra.GabrielBatistuta je napisao/la:velika kita od igracainvincible1921 je napisao/la:Joj RoseaSut za pobjedu proamsi dvoranu a imo 20 sec da uradi sta hoce
Oklahoma pokazuje sto je prvi favorit zapada. Pa gubili su dvadesetak razlike u trecoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nigdje veze foul na Dwightu i sad ga nea do 3e cetvrtine
Aleme ako se po jutru poznaje dan...
Baš ste loši, pogotovo Harden.
Harden je vazda los na pocetku sezone, i prosle godine je puco 30% prvih 15 tekmi.Belmin6 je napisao/la:Aleme ako se po jutru poznaje dan...
Trebat ce vremena da se uklopi Lawson, DMO i Dwight nisu igrali preseason, rotacije itd.
Nema zime
Kobe Bryant
...steta sto igra jos kosarku
- adriano_leite
- Kontakt:
Novo je da je jos vise zapeo u odbrani (a nije igrao kosarku od povrede i tek je pocetak sezone), postavlja se na ofanzivni faul bez ikakve postede, ne visi na trici, vise je na postu, vise je na ofanzivnom skoku, otresa igrace oko sebe, ne prestaje sutirati ako fuli koji sut (prosle sezone bi stao ako ne bi imao jaku prvu cetvrtinu). Mene vise i vise podsjeca na onog Lovea iz Minnya. Tesko je da ce takva ofanzivna masina uvesti nesto novo u svoju igru (nece sigurno postati play i zvati Mozya da mu postavlja blockove niti ce organizovati napade). Ovo sto sam vidio u prve tri utakmice mi je bolje nego prosle sezone i to ne govorim onako glede statistike nego cisto sto se vidi golim okom.Belmin6 je napisao/la:Izvini, ali ne vidim ništa novo kod Lovea. U napadu radi ono što i prošle godine, PNP je i dalje glavna tacka. Loptu na postu teško da ce dobivati, možda protiv podruma NBA. Ali hajde, on je ionako uvijek bio odlican u napadu.adriano_leite je napisao/la:Love zivotinjski usao u sezonu. To je ono sto se cekalo. Procenti su jos uvijek losi ali radi apsolutno sve na parketu. Jak je k'o bik i ne visi na trici. Protok lopte kao u utakmici protiv Meda na izuzetnom nivou. Tek je pocetak sezone i zadovoljan sam kako izgleda ekipa.
Ono u cemu se ocekuje napredak je odbrana, a tu je i dalje rupa. Dobar skakac i to je to.
Dragic inace nije ni pola igraca kao u PHX, vidi se da mu fali Bledsoe.
Vucko i co sabijaju OKC.
Ako nema ukradenih i blokada ne znaci da je rupa. Ocigledan je napredak u odbrani cak i u odnosu na proslu sezonu. Dosta je i brzi.
@aleme nije njemu Irving nikakav problem, Love je usao u tu sezonu s povredama, nova ekipa novo sve, nije bio glavni igrac (a ko bi bio pored LeBrona ?), a 5 godina je bio glavni igrac svog tima. Ekipa je bila nova i saigracima je trebalo vrijeme da se naviknu jedni na druge. Kad pogledas samo ove dvije tekme (Memphis i Heat), protok lopte je neuporedivo bolji nego prosle sezone, a istina je i da imamo bolje igrace sada. Razlika izmedju imanja Irvinga i ovo sada je sto je u prvoj sezoni Love visio na trici i to nije do Irvinga, a sada se igraju akcije za njega na postu i mnogo je aktivniji. Pa prosle sezone nakon All Stara Love je bio bolji i tim je bio uigraniji a Irving je bio tu. Onda je dosla povreda i sve se razjebalo. Mislim da si ti jedini covjek koji misli da je lose imati Irvinga i Lovea u istom timu i da bi trebalo Irvinga trejdati, sto je apsurd po mom shvatanju kosarke. Jbt zagovaras ideju da se rijesimo jednog od 3 igraca koji u svakom momentu mogu rijesiti tekmu. Kako samo ne vidis potencijal cisto iz pick and rolla i pick and popa izmedju ta dva igra. Kad se jos uigraju bice ih nemoguce braniti, a vidjeces to. Kada su D-Will i Boozer onako bili ubitacni, Kyrie i Love mogu biti jos ubitacniji jer su bolji od pomenutog dvojca. Vrijeme ce pokazati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Shooter je napisao/la:Od Filadelfije su jace i Euroligaske momcadi.
vrlo lako moguce da je tako,bas su losi
not bad
Zato volim NBA, sto se ne pravi faul u zadnjim sekundama.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
ozy je napisao/la:
not bad
oj bože šta im uradi
ozy je napisao/la:
not bad
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.