Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Hajde, malo vukli peloton uzbrdo i odma jaki, da su jaki ne bi im prvi vozač (ujedno i najbolji vozač trke) imao ovakav zaostatak.
Eh bas da vidimo danas ko je jak ko ne, kao uvod za sutrasnje ludilo i bastilju 

Danas cemo vidjeti, hoce li ga moci izvuci a onda jos bitnije spustiti ! A da u svemo tome nadoknade nad Nibalijem barem pola minutice. tesko, bojim se da ce Nibali danas uzeti koji sekund albertu na spustu !
Max Allegri
Ma nista ovo bit ce sprint na kraju...
I pade 1 presvlachenje; Francuz na dan pada Bastilje aka Dan Francuske ce nositi zhutu, a T.Martin kao pobednik etape - tachkastu majicu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Wiggins skont'o neke stvari o kojima sam ovdje pričao već neko vrijeme
Drago mi je da ostaje.
Kennaugh juče osvojio Trku kroz Austriju

Kennaugh juče osvojio Trku kroz Austriju

Ukleti tour. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la: TDF ce biti fantastican.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E jebga...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Tour De Pad se nastavlja..Contador odustao..uzas ove godine 

Tour 'sahranjuje' sve ove godine..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Da li je tour gotov...
Jbga, jedini chovek iz ove generacije koji je mogao da udje na biciklistichki Mt. Rushmore, a toliko pehova: 2GT izbrisana retroaktivno + godinu dana suspenzije + 1 odustajanje usled pada + 1GT na kome je imao trubu od ekipe. Realno, uz bolje vodjenje karijere mogao je da vec sledeceg meseca sedi na 9-10GTa i bude u drushtvu Merckxa, Hinaulta i Anquetila. 

ode Ajkula iz Mesine 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobro, desilo se ! Ali ne mogu da vjerujem, koliko debila u Movistaru, aaaaaaaaaaaaa
kako je moguce da ovo smece valverde nesto predstavlja pred Naira ! Nibali nije sigurno na maksimumu, i opet taj valverde da ne moze zapeti nikako, e ne mogu da vjerujem ! Nadam se da mu je ove godine kraj, usput.. gledat cemo nikad zanimljiviju Vueltu !

Max Allegri
@Mig_Mig mozda zato sto je Valverde spanac u spanskom timu
mada se ni meni ne svidja ta odluka

mada se ni meni ne svidja ta odluka

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da, osim ako se nešto ne desi i Nibaliju, nema on ovdje više ozbiljnu konkurenciju, uz to ima i fantastičan tim koji jučer nije paničario nego je pustio na dan žutu majicu u cilju da danas poveća ili barem sačuva prednost u odnosu na Contadora što bi se skoro sigurno i desilo da Contador nije odustao.MElloo je napisao/la:Da li je tour gotov...
Valverde ne može meda protiv Nibalija, čovjek jednostavno nema potrebnu eksplozivnost u finišu teških etapa. Vjerujem da će na kraju biti drugi, tj. ispred Portea, a za Portea se nadam da može završiti na podijumu, to bi bila fina utješna nagrada za Sky.
Duke, budimo realni, ovo o cemu mi pricamo i na sta sam ja ogorcen nema veze sa eksplozivnom snagom, odnosno ekspokzivnoscu ! Kontam i to sta mi ti zelis da kazes, nije kao Rodriguez, ali mu to i nije potrebno, on ne moze da drzi tocak Portea, koji je realno 3 izbor, ti to najbolje znas! Nadam se iskreno da nece biti drugi, i da mu je ovo posljednji pokusaj!
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako ga ti ne voliš to su posebne pričeMig_Mig je napisao/la:Duke, budimo realni, ovo o cemu mi pricamo i na sta sam ja ogorcen nema veze sa eksplozivnom snagom, odnosno ekspokzivnoscu ! Kontam i to sta mi ti zelis da kazes, nije kao Rodriguez, ali mu to i nije potrebno, on ne moze da drzi tocak Portea, koji je realno 3 izbor, ti to najbolje znas! Nadam se iskreno da nece biti drugi, i da mu je ovo posljednji pokusaj!

Pa završio je ispred Portea na kraju. Porte je čovjek koji daje ritam Froomeu, to znači najjači mogući ritam koji skoro niko ne može da prati i nakon toga je gotov. On je zadnja dva kilometra vozio skoro u tom ritmu i na kraju naravno nije mogao da finišira kako se to inače radi jer to nije taj tip vozača. Valverde jednostavno ne može da nakon 4-5 uspona bude eksplozivan kao što može u finišu nekog klasika, ne može, ima svoje limite i to je to. Ti ćeš reći da je loš, nije loš nego nije baš na nivou Nibalija, nekad je bio više nije, ali opet će biti na podijumu skoro sigurno (da su tu Froome i Contador ne bi bio). Quintana je trenutno bolji GT vozač od Valverdea ali teško da bi mogao protiv Contadora i Froomea za koje niko nije mislio da će odustati, ovako su išli na dvije sigurice sa Quintanom koji ionako ima ispred sebe još barem 10 konkurentnih godina na Touru i trebalo bi da se desi čudo da ne uzme Tour. Valverde će nakon ove sezone vjerovatno reći doviđenja GT trkama i posvetiti se klasicima. Dobio je još jednu šansu i to je to, zaslužio je da vozi još jedan Tour koji ionako nije često vozio. Ne treba sad praviti tragediju od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.