Iz matematike kad kažu prof. beskonačno mnogo, ili je beskonačno ili mnogo?

Nervira me kad neko koristi "...ba", Marjan me je protiv Slovaka iznervirao jer je u svakoj drugoj rečenici bilo nešto sa ba.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
''švabo je to''marcelo12 je napisao/la:Zaboravih najvažnije:Kad je neka rasprava o autima pa neko kaze GOLF JE GOLF ( ciljano na golfa serije dva)
Haha e to, tomarcelo12 je napisao/la:Zaboravih najvažnije:Kad je neka rasprava o autima pa neko kaze GOLF JE GOLF ( ciljano na golfa serije dva)
gojzerica je napisao/la:''švabo je to''marcelo12 je napisao/la:Zaboravih najvažnije:Kad je neka rasprava o autima pa neko kaze GOLF JE GOLF ( ciljano na golfa serije dva)![]()
helem nejse ***bodi123 je napisao/la:Imam par jarana iz TK, Lukavac i Tuzla tacnije pa sam od njih cuo
Haj nejse![]()
![]()
![]()
![]()
Pljuga![]()
![]()
![]()
ovo bi u prevodu znacilo : ma nije ni vazno.topnik1 je napisao/la:helem nejse ***bodi123 je napisao/la:Imam par jarana iz TK, Lukavac i Tuzla tacnije pa sam od njih cuo
Haj nejse![]()
![]()
![]()
![]()
Pljuga![]()
![]()
![]()
![]()
Morel' se ležat'theboss_RD07 je napisao/la:Kad vidim onu djecurliju da koriste Zmajeve fazone tipa "naci boze" "kako ide ljudino" blabla
u Mevlida se pretvorim
U Buzimu piju vodu ščesmeSGD53 je napisao/la:Kanádá (ono baš razvučeno), Švecka, 'Olandija, Sloven'ja, Saraj'vo, Zen'ca, Bi'ać, Gračan'ca.
Odakle si ?
ŠČapljine
Ker, Šćene, Šćuko, Ćuko, Pašče, Kuja, Kerov, Keruša, Krme, Krmača, Krmak, Ćenifa, Zahod, Šćap, Sa kim sa čime - Šnjim.
ZgubaviceSGD53 je napisao/la:Kanádá (ono baš razvučeno), Švecka, 'Olandija, Sloven'ja, Saraj'vo, Zen'ca, Bi'ać, Gračan'ca.
Odakle si ?
ŠČapljine
Ker, Šćene, Šćuko, Ćuko, Pašče, Kuja, Kerov, Keruša, Krme, Krmača, Krmak, Ćenifa, Zahod, Šćap, Sa kim sa čime - Šnjim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.