Mi smo inace puni para za ovakve selekotore !Mozambik je napisao/la:

Kakav crni stranaca sta vam je gdje vi zivite ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mi smo inace puni para za ovakve selekotore !Mozambik je napisao/la:
Nase **** odbija sve potencijalne igrace osim rodjaka i kopilad burazera. Ko zna sta je rekao Arslanagicu i Halilovicu, kad od Prcica napravi izdajicu.Cartman je napisao/la:Za Vahu vrijedi spomenut i da je doveo citavo brdo igraca iz Alzirske dijaspore, covjek se bori za svakog igraca, i to vrlo uspjesno. Nece tolerisat ispade Dzeke, a Spahica i Misketa ce vjerovatno u startu odyebat. Plati koliko covjek trazi, jedini nas moze spasit. Nekog neiskusnog Barbareza ili Kodru dovodit, ili polovnjake poput Hadzibegica ili Bazdarevica je samoubistvo. Mi smo u zadnjih godinu dana odigrali dvije dobre utakmice, i to prijateljske. U krizi smo, treba pravi strucnjak.
ostace moj qurac, pa ima atentat da izvrsimo na njega, majku mu telecuPauk je napisao/la:Ono govedo pere ruke posle poraza protiv Nigerije pa sad vi vidite...coban hoce da ostane selektor
Nemamo para za prave strucnjake iz tih drzava, a polovnjake iz inostranstva ne vrijedi dovodit.propuh je napisao/la:Treba probati sa strancem neki Svabo ili Italijan bi bili dobre opcije, mada malo vjerovatne.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, LaMeloBall, Mostarska, rukometubih23, zastitaIdentiteta i 43 gosta.