PL prognozera, komentari i chat
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: komentari...itd Prognozeri
Idu fino liste za 3 kolo. Nisam brojao al cini mi se da je vec pola forumasa poslalo.
PRAVILO koje moze rijesiti pitanje, prije svega vaznih pozicija ( 1-z,2-s,3-b) na kraju sezone, u slucaju da takmicari zavrse sa jednakim brojem bodova je:
- Ako 2 ili vise takmicara zavrsi sa jednakim brojem bodova, u prednosti je onaj koji je imao najvise osvojenih prvih mjesta u pojedinacnim kolima.
Primjer; prvo kolo MrMuscle je jedini[/b] imao 7 pogodaka, sto znaci da u slucaju diobe pozicije ima prednost, dok u drugom kolu, nismo imali taj slucaj jer je vise takmicara imalo po 6 bodova tako da niko ne dobija prednost.
U sustini, nema potrebe da se iko zamara ovim, na samom startu sezone, a i 240 bodova je u opticaju u cijeloj sezoni, tako da ce se tesko desiti ova situacija. Ali ako se desi, primjenit cemo ovo pravilo.
PRAVILO koje moze rijesiti pitanje, prije svega vaznih pozicija ( 1-z,2-s,3-b) na kraju sezone, u slucaju da takmicari zavrse sa jednakim brojem bodova je:
- Ako 2 ili vise takmicara zavrsi sa jednakim brojem bodova, u prednosti je onaj koji je imao najvise osvojenih prvih mjesta u pojedinacnim kolima.
Primjer; prvo kolo MrMuscle je jedini[/b] imao 7 pogodaka, sto znaci da u slucaju diobe pozicije ima prednost, dok u drugom kolu, nismo imali taj slucaj jer je vise takmicara imalo po 6 bodova tako da niko ne dobija prednost.
U sustini, nema potrebe da se iko zamara ovim, na samom startu sezone, a i 240 bodova je u opticaju u cijeloj sezoni, tako da ce se tesko desiti ova situacija. Ali ako se desi, primjenit cemo ovo pravilo.
NK Vitez - FK Željezničar - 2
NK Travnik - FK Radnik B. - 1
NK Zvijezda - HŠK Zrinjski - x
FK Rudar P. - FK Slavija - 2
FK Sarajevo - NK Široki Brijeg - 2
FK Velež - FK Leotar - 1
FK Mladost V.O. - NK Čelik - 2
FK Olimpic - FK Borac - x

NK Travnik - FK Radnik B. - 1
NK Zvijezda - HŠK Zrinjski - x

FK Rudar P. - FK Slavija - 2

FK Sarajevo - NK Široki Brijeg - 2
FK Velež - FK Leotar - 1

FK Mladost V.O. - NK Čelik - 2
FK Olimpic - FK Borac - x

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja 3 od 5 odlicno za sada...borca ne znam promasit
u ovom dijelu sto sam ja pregledo i u dijelu sto mi je poslao "Anonimni", jedino "Otelo" ima 4 od 5...Vecina 2 / 5
Za sve one koji idu na odmore, mogu ovdje postaviti prognoze za 2,3,4,...narednih kola, kao sto je to uradio "jagamu", pa ce "otelo" ubacit to kada bude vrijeme.
Vidio sam da je Gavran postavio to pitanje. Ako nije vec otisao.

u ovom dijelu sto sam ja pregledo i u dijelu sto mi je poslao "Anonimni", jedino "Otelo" ima 4 od 5...Vecina 2 / 5
Za sve one koji idu na odmore, mogu ovdje postaviti prognoze za 2,3,4,...narednih kola, kao sto je to uradio "jagamu", pa ce "otelo" ubacit to kada bude vrijeme.
Vidio sam da je Gavran postavio to pitanje. Ako nije vec otisao.

Kod mog dijela je ovako:
_Arsenalovac_-2
Jericho - 2
astra1922-1
Damian-2
KEC-2
york-2
Flix-2
Slobodnjak-2
guber-3
vm22-3
Armageddon2012-3
storm-raider-2
bhsport-3
zvijezdasvetinja-3
Tkanton-3
Prijedor-2
BelminM23-3
modric-2
masteRofPoker-1
sagitarius-2
ryder7-2
Maestro^^-4
_Arsenalovac_-2
Jericho - 2
astra1922-1
Damian-2
KEC-2
york-2
Flix-2
Slobodnjak-2
guber-3
vm22-3
Armageddon2012-3
storm-raider-2
bhsport-3
zvijezdasvetinja-3
Tkanton-3
Prijedor-2
BelminM23-3
modric-2
masteRofPoker-1
sagitarius-2
ryder7-2
Maestro^^-4
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sagitarius
- Kontakt:
Loše,valjda sutra se sve pogodiNK Vitez - FK Željezničar X
NK Travnik - FK Radnik B. 1
NK Zvijezda - HŠK Zrinjski 1
FK Rudar P. - FK Slavija 1
FK Sarajevo - NK Široki Brijeg 1
FK Velež - FK Leotar 1
FK Mladost V.O. - NK Čelik 2
FK Olimpic - FK Borac X

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
3/5, puno bolje nego ranije 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Samo ja i Otelo 4/5 izgleda. Zna se da smo najjaci. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Orgije nam popravile kladionicarske sposobnostiMaestro^^ je napisao/la:Samo ja i Otelo 4/5 izgleda. Zna se da smo najjaci.

Normalno.Otelo je napisao/la:Orgije nam popravile kladionicarske sposobnostiMaestro^^ je napisao/la:Samo ja i Otelo 4/5 izgleda. Zna se da smo najjaci.![]()

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja sam imao dojavu da ce biti 2 

Ma i meni je nesto smrdilo na 2. Znalo im se ovo desavati. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Halo orgijaš, idi igrat' ligu 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Igrat cu sutra. Hocu da vidim kako ce vcrs ovi Francuzi odigrati i sutra Schalke i Stuttgart.
@Otelo , tu smo ja i anonimni da ti pomrsimo racune.
Jedino smo razlicito odigrali Sarajevo Siroki. Ja X lupio , ti 2.
Ono ce na kraju biti 1. 
@Otelo , tu smo ja i anonimni da ti pomrsimo racune.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 10 avg 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Iskustvo igranje ss.ba lige me stavlja medju favorite u ovom takmnicenju 

Kako god hoćeš, samo nemoj zaboravitiMaestro^^ je napisao/la:Igrat cu sutra. Hocu da vidim kako ce vcrs ovi Francuzi odigrati i sutra Schalke i Stuttgart.
@Otelo , tu smo ja i anonimni da ti pomrsimo racune.Jedino smo razlicito odigrali Sarajevo Siroki. Ja X lupio , ti 2.
Ono ce na kraju biti 1.

Ovo je sport koji me možda i ide, za razliku od ss.ba lige

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nista od tebe @anonimni. Ja zabijam gdje hocu i kad hocu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ja sam se i na sportnet ligu ukljucio pa cu da i tamo dominiramMaestro^^ je napisao/la:Nista od tebe @anonimni. Ja zabijam gdje hocu i kad hocu.

Ima ljudi igrali 1 na Vitez

A sta ces. Ne znam da je ista sigurnije bilo od Veleza 1 i Zelje 2. Ali ajd ti to ljudima objasni. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Polako, sezona je pred namaMaestro^^ je napisao/la:Nista od tebe @anonimni. Ja zabijam gdje hocu i kad hocu.

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
2 na Slaviju je bilo sigurno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.