Euroliga 2013/14
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2013/14
Nije baš za vjerovati Turcima kada su godine košarkaša u pitanju. 

MaGiCa je napisao/la:filip13 je napisao/la:
ko je taj?
Ovaj. Rodjen u Pristini. 18 godina, a vec 3 seniorske sezone. Nahvalio ga sinoc Obradovic rekavsi da mali igra kao da mu je 30 godina, a ne 18.
dobar,dobar,liči na preldžića,stalno nešto gestikuliraju
a ni etničko porijeklo igrača...braoolyo je napisao/la:Nije baš za vjerovati Turcima kada su godine košarkaša u pitanju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Efes se sramoti ove godine samo tako

real bruka sve... ne volim ih ali ih je milina gledati..lumani je napisao/la:Efes se sramoti ove godine samo tako![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
29 razlike za real 16 minuta do kraja tekme
ljudi kucaju preko i pored Baraca kako zele

U prva 4 kola je Real protivnike dobio sa prosjecno 23,4 poena u prosjeku , nakon veceras ce taj prosjek haman otici na 25 poena.
Brutalna kosarka , a uz to lijepa na oko.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakva dominacija, jedina ekipa bez poraza
Sergio Rodriguez izmislio kosarku za igrace Efesa
Ally oop sa centra

Raul_64 je napisao/la:U prva 4 kola je Real protivnike dobio sa prosjecno 23,4 poena u prosjeku , nakon veceras ce taj prosjek haman otici na 25 poena.
nestvarno
Sada prosjek iznosi 28 okruglo.
Inace Simon clutch , nova trojka za pobjedu.
Inace Simon clutch , nova trojka za pobjedu.
Simon
!
Kako god Real imao meni toliko iritantne pojedince, mora im se priznat da igraju najbolju kosarku u Europi. I jel' samo meni Sergio Rodriguez hodajuca poezija
. Pa covjek mora igrat vise, to je mozda i najbolji play u Europi.

Kako god Real imao meni toliko iritantne pojedince, mora im se priznat da igraju najbolju kosarku u Europi. I jel' samo meni Sergio Rodriguez hodajuca poezija

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Simon!
Kako god Real imao meni toliko iritantne pojedince, mora im se priznat da igraju najbolju kosarku u Europi. I jel' samo meni Sergio Rodriguez hodajuca poezija. Pa covjek mora igrat vise, to je mozda i najbolji play u Europi.
puni dobrih bekova pa ne može više igrati
nije tačno...MElloo je napisao/la:Kakva dominacija, jedina ekipa bez poraza
inače sjeća li se ko prve godine nakon povratka iz NBA Rodrigeza? bio je živi užas... ali ga real vrati u život...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uvijek je znao , al Lasov run and gun sistem je maximizirao njegovu igru u otvorenom terenu.
+ savrseno doziranje , i ne moze Cacho puno vise minuta odraditi nego sto odradjuje
+ savrseno doziranje , i ne moze Cacho puno vise minuta odraditi nego sto odradjuje
Ima li negdje snimak utakmice Real-Efes da se moze pogledati ?
zašto bi želio gledati utakmicu koja je bila zanimljiva samo prvih 5 minuta?BigSam je napisao/la:Ima li negdje snimak utakmice Real-Efes da se moze pogledati ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cccc,pa zar je bitno zasto zelim da gledam utakmicu ?? Volim Real i pratim kosarku,i to je toDANTES je napisao/la:zašto bi želio gledati utakmicu koja je bila zanimljiva samo prvih 5 minuta?BigSam je napisao/la:Ima li negdje snimak utakmice Real-Efes da se moze pogledati ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.