Inace postoje li addonsi za live neke sportske kanale,tipa sky sports i dr pa da mogu gledati utakmice.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.Head je napisao/la:podnapisi nemaju pola titlova.![]()
Inace postoje li addonsi za live neke sportske kanale,tipa sky sports i dr pa da mogu gledati utakmice.
Kako da podesim ovo ? Program je inace ekstra za serije i filmove.barca_87 je napisao/la: ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.
stavis titlovi com,open subtitles,sublight,subscene,subcentar ,undertexter i valjda od tih svih nadjes na njima titl koji ti treba
@Puma jesil na ovo mislio http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=7152" onclick="window.open(this.href);return false;Puma je napisao/la:Kako da podesim ovo ? Program je inace ekstra za serije i filmove.barca_87 je napisao/la: ma jbg stavis vise onih servisa za prevode ne samo podnapise.
stavis titlovi com,open subtitles,sublight,subscene,subcentar ,undertexter i valjda od tih svih nadjes na njima titl koji ti treba
1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaci
Hvala,al ne znam ja to naciOtelo je napisao/la:1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaci
e skines odavde http://www.xbmchub.com/blog/download/4/" onclick="window.open(this.href);return false;jocker92 je napisao/la:Hvala,al ne znam ja to naciOtelo je napisao/la:1channel ima sve serijejocker92 je napisao/la:Ima li jos neki program u XBMC osim onog ICE FILMS,treba mi za neke serije,na ovom nema vecina epizoda,a i na dosta serija ili filmova,krene,traje par minuta i samo izbaciGdje bude to cudo
nezz zbog cega to izbaci ,meni se zna nekad desit to al ne cesto sad ,alacious je napisao/la:Eh ovo pitanje,zašto izbaci iz nekog filma i onda ga moram opet pokrenut?
na prvoj stranici,u prvom postu it pise sve..al evo..*p!p!t@* je napisao/la:De molim vas da mi neko objasni kako da titlove podesim, sve sam ostalo uradio. samo još to trebam da odradim, pa da mi se baciti na gledanje filma...
mozes,sa onim fajlom koji je Dzoni postavio..doduse vecina kanala je slabijeg kvaliteta(npr OBN,HRT,PINK,RTS..) dok ima par kanala u HD-u (ES1i ES2 Serbia,te 3 SportKluba)Blek_Stena je napisao/la:Mogu li se gledati neki domaci kanali preko ovog programa?
NG1 je napisao/la:na prvoj stranici,u prvom postu it pise sve..al evo..*p!p!t@* je napisao/la:De molim vas da mi neko objasni kako da titlove podesim, sve sam ostalo uradio. samo još to trebam da odradim, pa da mi se baciti na gledanje filma...
"isto tu u system gdje ste usli "get add ons" pa all add ons i tu nadjete subtitles. u subtitles mora bit xbmc subtitles to pokrenete da se instalira da bi mogli ocitava titlove na filmovima"
prelistao, objašnjeno je za č i ć, ali za š i ž niko nije postavio rješenje, valjda zato pitam...NG1 je napisao/la:mislim da je to objasnjeno na drugoj stranici....
nekad prelistaj temu prije nego nesto pitas...nema 20 strana![]()