Enis Nadarević
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Enis Nadarević
Ma nije odigrao ništa posebno(ruku na srce nije ništa ni mogao, odavno nisam gledao lošiju ekipu od ove Genove).
Imao je 2-3 prodora po strani, jednom ubacio ali nije bilo rezultata, drugi put je pokušao centrirati ali je izblokiran(lopta otišla u korner).
Ekipa slaba, tako da nije ništa mogo ni pokazati.
Imao je 2-3 prodora po strani, jednom ubacio ali nije bilo rezultata, drugi put je pokušao centrirati ali je izblokiran(lopta otišla u korner).
Ekipa slaba, tako da nije ništa mogo ni pokazati.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo je mene strah da ne budemo opet dogodine streamovali " B " ligu, s obzirom na opšte rasulo koje vlada u ekipi Genoe.
Ja sam ih gledao nešto sitno pred kraj, kada im je Catania dala gol za 2 : 0 i tako riješila utakmicu, no vidjelo se da nemaju elana, borbenosti, nekoga morala, nadam se da će izdobriti, i da će uspijeti da ostanu u Serie A
Ja sam ih gledao nešto sitno pred kraj, kada im je Catania dala gol za 2 : 0 i tako riješila utakmicu, no vidjelo se da nemaju elana, borbenosti, nekoga morala, nadam se da će izdobriti, i da će uspijeti da ostanu u Serie A
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
momak koji mora dobiti sansu protiv slovenije, on i stevke krila ima da ubijamo
Do prošlog kola su imali -1 bod od onog mjesta koje garantuje opstanak, ovo kolo su izgubili pa se možda i povećao.zizu1991 je napisao/la:Samo je mene strah da ne budemo opet dogodine streamovali " B " ligu, s obzirom na opšte rasulo koje vlada u ekipi Genoe.
Ali ne vjerujem da ekipa sa takvim igračima se neće uspjet izvuć jer ima još pola sezone da se odigra.
Pogotovo kako je Lulić sad totalno van forme , a Sejo povrijeđen , onda bi Lula igrao beka (a u prvoj utakmici protiv Grka je Lulić upravo to igrao) , a Nadarević krilo... Trebalo bi se to malo isprobat.mujo205 je napisao/la:momak koji mora dobiti sansu protiv slovenije, on i stevke krila ima da ubijamo
Može i Stevanović lijevo, Višća desno.
Steta bi bilo za momka kojem se ostvario san, da odmah u prvoj sezoni padne natrag u 2. ligu, no puno je do kraja.
Genoa... veliki klub, na papiru roster koji mora biti bez yebemti za gornji dio donjeg doma (10-15 poziciju)..
Ali, nesto ne valja, igraju ocajno... s takvom igrom nema teorije da ostanu u serie A.

Bodovi spasa (treba prikupiti cca 40 za opstanak.. Ovih 12 + jos negdje iscupati 10):
26.1. 2013 Juventus : Genoa
03.2. 2013 Genoa : Lazio
10.2. 2013 Parma : Genoa
17.2. 2013 Genoa : Udinese
23.2. 2013 Palermo : Genoa
03.3. 2013 Roma : Genoa
08.3. 2013 Genoa : AC Milan
17.3. 2013 Fiorentina : Genoa
30.3. 2013 Genoa : Siena
07.4. 2013 SSC Napoli : Genoa
14.4. 2013 Genoa : Sampdoria
21.4. 2013 Genoa : Atalanta
28.4. 2013 Chievo : Genoa
05.5. 2013 Genoa : Pescara
08.5. 2013 Torino : Genoa
12.5. 2013 Genoa : Inter
19.5. 2013 Bologna : Genoa
Genoa... veliki klub, na papiru roster koji mora biti bez yebemti za gornji dio donjeg doma (10-15 poziciju)..
Ali, nesto ne valja, igraju ocajno... s takvom igrom nema teorije da ostanu u serie A.

Bodovi spasa (treba prikupiti cca 40 za opstanak.. Ovih 12 + jos negdje iscupati 10):
26.1. 2013 Juventus : Genoa
03.2. 2013 Genoa : Lazio
10.2. 2013 Parma : Genoa
17.2. 2013 Genoa : Udinese
23.2. 2013 Palermo : Genoa
03.3. 2013 Roma : Genoa
08.3. 2013 Genoa : AC Milan
17.3. 2013 Fiorentina : Genoa
30.3. 2013 Genoa : Siena
07.4. 2013 SSC Napoli : Genoa
14.4. 2013 Genoa : Sampdoria
21.4. 2013 Genoa : Atalanta
28.4. 2013 Chievo : Genoa
05.5. 2013 Genoa : Pescara
08.5. 2013 Torino : Genoa
12.5. 2013 Genoa : Inter
19.5. 2013 Bologna : Genoa
dobio je onaj topko delneri trener otkaz , sad ce ih krenuti...kad se samo sjetim kako je sistematski razarao atalantu i muslimovica
pa Ballardini je još gori, umalo nije Lazio odveo u Serie B .. ako se ne desi neko čudo, idu oni sigurno u Serie B ..arius je napisao/la:dobio je onaj topko delneri trener otkaz , sad ce ih krenuti...kad se samo sjetim kako je sistematski razarao atalantu i muslimovica
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja konto iz Vareša otišo lik u Genou
, jbg-a prvi put čujem za nj. , odmah poziv 

A prijatelju cim ulazi u Serie A, naravno da treba biti pozvan na spisak za slijedecu tekmu. Koliko takvih igraca imamo?no rules je napisao/la:Ja konto iz Vareša otišo lik u Genou, jbg-a prvi put čujem za nj. , odmah poziv
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
To ne znači da je kvalitetan igrač za reprezentaciju.bhsport je napisao/la:A prijatelju cim ulazi u Serie A, naravno da treba biti pozvan na spisak za slijedecu tekmu. Koliko takvih igraca imamo?no rules je napisao/la:Ja konto iz Vareša otišo lik u Genou, jbg-a prvi put čujem za nj. , odmah poziv
On je uveliko skrenuo paznju na sebe,sada zavisi od igre i sl,poziv neceb izostat...Svakako da je liga koja ga namece,ipak se igra protiv Milana,Juventusa i td....
Ma da, inace imamo nekvalitetnih igraca po Genovi, u odnosu na cisti kvalitet Stojana Vranjesa, Avdije i kompanijeMrAmani96 je napisao/la:To ne znači da je kvalitetan igrač za reprezentaciju.bhsport je napisao/la:A prijatelju cim ulazi u Serie A, naravno da treba biti pozvan na spisak za slijedecu tekmu. Koliko takvih igraca imamo?no rules je napisao/la:Ja konto iz Vareša otišo lik u Genou, jbg-a prvi put čujem za nj. , odmah poziv
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
al zato igraci iz adsfsjfjasSPORA i iz ruske 2. lige su dokazani kvaliteti, da ne pricam o svršajeviću i sličnim reprezentativnim kvalitetama ....MrAmani96 je napisao/la:To ne znači da je kvalitetan igrač za reprezentaciju.bhsport je napisao/la:A prijatelju cim ulazi u Serie A, naravno da treba biti pozvan na spisak za slijedecu tekmu. Koliko takvih igraca imamo?no rules je napisao/la:Ja konto iz Vareša otišo lik u Genou, jbg-a prvi put čujem za nj. , odmah poziv
covječe jesi ti vidio sastav genoe, sjajna ekipa jednostavno im fali sistem i igra... enis je pokazao kvallitet u seriji B koja je jaca od fsjfkhdfdjfSPORA i ostalih a to pokazuje i prelazak u solidnu ekipu u seriji A i odmah debi
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
talijani su poceli tako da ima utakmica kroz mjesec,dva dana ce se vidjeti je kvalitet za prerezentaciju ili ne,a samim tim da je u seri-i a nesto govori
- skyisthelimit
Turska je sigurno uz rusku najjaca liga evrope. Pri tome ne uzimam u obzir tzv "lige petice"htcxone je napisao/la: al zato igraci iz adsfsjfjasSPORA i iz ruske 2. lige su dokazani kvaliteti, da ne pricam o svršajeviću i sličnim reprezentativnim kvalitetama ....
covječe jesi ti vidio sastav genoe, sjajna ekipa jednostavno im fali sistem i igra... enis je pokazao kvallitet u seriji B koja je jaca od fsjfkhdfdjfSPORA i ostalih a to pokazuje i prelazak u solidnu ekipu u seriji A i odmah debi
Sto se tice poziva. Da, ali u dogledno vrijeme ne odmah
15.10 - 15.06 ...
jesta eli prvih 4-5 ekipa, bešiktas,fener,galata itd,skyisthelimit je napisao/la:Turska je sigurno uz rusku najjaca liga evrope. Pri tome ne uzimam u obzir tzv "lige petice"htcxone je napisao/la: al zato igraci iz adsfsjfjasSPORA i iz ruske 2. lige su dokazani kvaliteti, da ne pricam o svršajeviću i sličnim reprezentativnim kvalitetama ....
dok je drugi dio tabele odakle dolaze nasi igraci slab...da igraju za klubove koji su u prvih 5 svaka cast al ...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Reprezentaija BiH je , jos uvijek, preslaba da mozemo ignorsiati igraca koji je u rosteru timova "liga 5". Nadarevic jeste tek dosao u Serie A ali je, na startu, jasno da ce igrati , sto znaci da posjeduje kvalitet. Ne bih sada spominjao igrace kojima je tim poput Genoe, naucna fantastika, a standardni su reprezentativci, tako da Nadarevic treba dobiti poziv na okupljanje u Ljubljani.
Sent from my Commodore 64
- Rockefeller
- Kontakt:
nihco je napisao/la:Reprezentaija BiH je , jos uvijek, preslaba da mozemo ignorsiati igraca koji je u rosteru timova "liga 5". Nadarevic jeste tek dosao u Serie A ali je, na startu, jasno da ce igrati , sto znaci da posjeduje kvalitet. Ne bih sada spominjao igrace kojima je tim poput Genoe, naucna fantastika, a standardni su reprezentativci, tako da Nadarevic treba dobiti poziv na okupljanje u Ljubljani.

Ne znam da li to "na okupljanje u Ljubljani" treba da znači ultimatum. Ja bih to malo drugačije napis'o, treba da se ustali i afirmiše kao A reprezentativac do kraja/tokom ovih kvalifikacija. Slažem se sa tobom da ne možemo ignorisati igrača koji je zbog svojih kvaliteta došao u Serie A.
Spominjem zbog svojih kvaliteta, jer hoću da nama' razmedjimo. Seferović je doveden kao talenat i da se onde izgradi, sve dok ne bude vidljivijeg napretka on ne treba imati mjesto u A reprezentaciji. Nadarević je druga priča, njega je njegov CV doveo u Serie A.
PS. Seferovića spominjem za svaki slučaj i nije zbog tebe, nego onih koji će se nadovezati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.