dobaralemsa je napisao/la:allen

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
dobaralemsa je napisao/la:allen
J. West?alemsa je napisao/la:koji igrac je izgubio najvise finala
hint: jedini igrac da je dobio finals mvp a da je izgubio finale
e **** ovo se ne moze znati iz glave osim ako je neki fakat geeklumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni
alemsa je napisao/la:e **** ovo se ne moze znati iz glave osim ako je neki fakat geeklumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni
Ma nema sta, mozda Reggie, mozda Allen, jer tesko da se moze uzeti u obzir oni sto imaju u sezoni npr. 100 suteva za 3 poena. Ja bih rekao Reggie.alemsa je napisao/la:e **** ovo se ne moze znati iz glave osim ako je neki fakat geeklumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni
Ja mislim da je ovo tacan odgovor. 54 % je gadjao jedne sezone u Jazzu.lumani je napisao/la:kyle korver!
Imam dvojbe izmedju Allena, Nasha, Dirka, ali cu reci da je Allen.lumani je napisao/la:ovo je zadnje ne znam dalje,najbolji % za slobodna u sezoni![]()
Adriano
nash?lumani je napisao/la:ovo je zadnje ne znam dalje,najbolji % za slobodna u sezoni![]()
Adriano
Melo15 je napisao/la:nash?lumani je napisao/la:ovo je zadnje ne znam dalje,najbolji % za slobodna u sezoni![]()
Adriano
i ovaj je onaj lijevi 90+% sto je pucolumani je napisao/la:ovo je zadnje ne znam dalje,najbolji % za slobodna u sezoni![]()
Adriano
alemsa je napisao/la:i ovaj je onaj lijevi 90+% sto je pucolumani je napisao/la:ovo je zadnje ne znam dalje,najbolji % za slobodna u sezoni![]()
Adriano
ma ja procente je ne moguce iz glave znati, osim ako se radi o najboljim igracima svih vremena, pa se ponavlja po medijama pa ti ostane u glavi, a neki lijevi sto je jedne sezone puco 120% a sad igra u nigeriji, ko to moze znatiDonnie Darko je napisao/la:Bas sam sinoc gledao rekorde vezane za slobodna bacanja. Uglavnom nikad necete pogodit bez guglanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.