Edin Cocalić
Re: Edin Cocalić
Safet je rekao ,da se kod njega tesko ulazi,tesko i izlazi...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bih izbacio i Maletića,Ibričića,a ubacio tu dvojicu nabrojanih,eventualno i Ognjena Vranješa..Cartman je napisao/la:Izbacio je Mravca sa spiska, koliki god kloc on bio, treba zamjena za njega. Ja bi pozvao i Cocalica i Zukanovica za ove utakmice protiv Irske i Meksika. I neka obojica dobiju pravu priliku da igraju sa Spahicem. Da vidimo koliko mogu.
Zukanovic i Cocalic definitivno zasluzuju sansu! pogotovo ovaj drugi...mada i Zukanovic briljira u Belgiji,i na ljeto ce vjerovatno otici u jaci klub...oni mogu biti od koristi reprezentaciji,itekako! izbaciti Mravca i Maletica,fakat su njih dvojica najslabio dio nase reprezentacije! treba razmisljati i o Spahicu koji je u godinama,mi nazalost jos uvijek nismo nasli zamjenu za njega,ali to def. mogu biti i Cocalic i Zukanovic!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nemoj to ni spominjat....bosnas_ je napisao/la:Zukanovic i Cocalic definitivno zasluzuju sansu! pogotovo ovaj drugi...mada i Zukanovic briljira u Belgiji,i na ljeto ce vjerovatno otici u jaci klub...oni mogu biti od koristi reprezentaciji,itekako! izbaciti Mravca i Maletica,fakat su njih dvojica najslabio dio nase reprezentacije! treba razmisljati i o Spahicu koji je u godinama,mi nazalost jos uvijek nismo nasli zamjenu za njega,ali to def. mogu biti i Cocalic i Zukanovic!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:nemoj to ni spominjat....bosnas_ je napisao/la:Zukanovic i Cocalic definitivno zasluzuju sansu! pogotovo ovaj drugi...mada i Zukanovic briljira u Belgiji,i na ljeto ce vjerovatno otici u jaci klub...oni mogu biti od koristi reprezentaciji,itekako! izbaciti Mravca i Maletica,fakat su njih dvojica najslabio dio nase reprezentacije! treba razmisljati i o Spahicu koji je u godinama,mi nazalost jos uvijek nismo nasli zamjenu za njega,ali to def. mogu biti i Cocalic i Zukanovic!
NI u LUDILU NEMOJ...

Radije Kežmana na čelo saveza, nego ovaj da mi igra u reprezentaciji. Dokle god ne bude htio otići u ozbiljan klub i ozbiljnu ligu, za mene nema mjesta u repki. Čuj igrač iz Izraela da igra u reprezentaciji, pa da nakon svake utakmice mislim hoće l' živ dočekat sledeću. A pogotovo plitak um, koji se sjetio iz Grčke preći u Izrael. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
POTPIS !Arnelinho je napisao/la:Radije Kežmana na čelo saveza, nego ovaj da mi igra u reprezentaciji. Dokle god ne bude htio otići u ozbiljan klub i ozbiljnu ligu, za mene nema mjesta u repki. Čuj igrač iz Izraela da igra u reprezentaciji, pa da nakon svake utakmice mislim hoće l' živ dočekat sledeću. A pogotovo plitak um, koji se sjetio iz Grčke preći u Izrael.
[youtube][/youtube]
- Cautinho
- Kontakt:
Dosta forumasa prica o njemu i da on zasluzuje da se nadje na spisku.
Nisam ga pratio u Izraelu,ali bilo bi u redu kad bi dobio poziv za neku prijateljsku do SP-a,ali u Brazil nikako.
Nisam ga pratio u Izraelu,ali bilo bi u redu kad bi dobio poziv za neku prijateljsku do SP-a,ali u Brazil nikako.
Keep walking.
Zatvorili ste (zakljucali) temu Sanjin Prcic,a sto ova radi?.Sanjin je barem U-21 reprezentativac,a ovog nema ni na mapi.Ne zasluzuje temu,neka se i o njemu pise u predvidjenim temama za potencijonalne i zaboravljene nogometase.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
I Grahovac kao omladinski reprezentativac ima temu u ovom pdf -u, koja postoji već neko vrijeme, međutim, Prcića je po automatizmu zatvorena. Dupli aršini.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
"Edin Cocalić nekadašnji kapiten Željezničara. " piše na prvoj strani teme(prva rečenica).
Valjda je zbog toga tema ovdje iako nije ni blizu reprezentacije.
Valjda je zbog toga tema ovdje iako nije ni blizu reprezentacije.

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 27 nov 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog ovih sto ga lafo prate i gledaju Izraesku ligu, a zapravo cuju za njega kad mu Makabi igra predkola LP ili EL.Head je napisao/la:Zbog cega ova tema na ovom forumu kad nije reprezentativac
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Za Sunjica profesor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samoposteno
- Kontakt:
jel ga to pape napokon pozvao da zagrijava kopacke prije utakmice pa mu se i tema otvorila 

Vala kada mogu one dvije krampe da igraju za repku (Avdija i Tino), a igraci su otrcalog Hajduka koji je trenutno daleko kvalitetom od Izrelakih ekipa, mogu onda komotno i igraci npr. FK Toska a kamo li tek jedan Cocalic koji je sigurno kvalitetniji igrac od ovih Susicevih eksperimentalnih panjeva.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.